Dotari Asertivo, cea mai buna recomandare a azilului de lux

Alegerea hotelului la care se va face rezervarea pentru petrecerea concediului se face intotdeauna dupa dotari. Oamenii vor sa fie siguri ca vor avea baie in camera, multa lumina, aer conditionat sau caldura suficienta, in functie de anotimp. In afara obiectelor din camera, solicitantii isi doresc si oferte privind petrecerea timpului liber, fiindca nu sunt siguri ca pot iesi mereu din hotel din cauza vremii.

Dotarile sunt cele mai importante, cu toate ca oamenii nu raman mai mult de 10-14 zile intr-un hotel, dar in cazul alegerii azilului pentru parinti si bunicii se intelege de ce apartinatorii sunt atenti la dotari Asertivo.

Intr-o camera suparator de mica, omul se simte strivit. Cand este prea cald in ea, are impresia ca se sufoca. O suprafata mica este greu de impartit la doua persoane si pe acolo sa mai treaca si personalul care supravegheaza tot timpul bunul mers al lucrurilor. Dar la caminul de batrani Asertivo este spatiu suficient pentru toti oaspetii. Paturile sunt mari si comode si pentru ca toate camerele sunt spatioase este loc suficient si pentru cei care stau in camere, dar si pentru personalul aflat in trecere. Atat in timpul zilei, cat si noaptea in camere este lumina suficienta. Aici, bunicii pot veni cu telefoanele lor si au libertatea sa comunice cand doresc cu apartinatorii, dar fiecare camera este dotata cu telefon fix. Acest aparat isi dovedeste utilitatea. Daca in timpul noptii un bunic se simte rau, el ridica receptorul si anunta acest lucru si se iau rapid masurile necesare.

La azil nu sunt adusi numai batrani care sunt deplasabili, ci si imobilizati din cauza unor boli grave. Pentru acestia azilul are paturi medicale speciale, sa fie ridicati mai usor si schimbati, si sa li se asigure toaletarea.

Telefonul este dublat de butonul de panica. Posibil ca un batran sa se sperie de ceva si atunci el este instruit din timp sa dea telefon de pe aparatul fix sau sa apese butonul de panica si imediat va sosi cineva sa il ajute.

Nimeni nu trebuie sa tanjeasca dupa gradina lasata acasa pentru ca si aici exista o gradina uriasa plina cu pomi si flori, iar vara, bunicul care doreste sa pliveasca florile sau sa curete pomii de crengi uscate, poate face acest lucru. Aceste activitati ii va aduce aminte de casa lui draga.

Camerele de luat vederi din dormitoare, din sala de mese, de pe holuri si din gradina nu au ca scop spionarea bunicilor, ci monitorizarea lor. Personalul este interesat de sanatatea bunicilor si de multumirea lor.

Pentru persoanele cu dizabilitati exista lifturi si fotolii rulante care sa le ajute sa ajunga mai repede in camere. De fapt, ele pot solicita ajutorul personalului.

In camere exista cea mai buna conexiune la internet, prin urmare, bunicii pot utiliza dispozitivele sa comunice, sa se informeze si sa vada filme sau sa se joace online. Video proiectoarele pot fi utilizate cand se organizeaza diferite activitati cu bunicii. Nu exista camere fara televizor. Bunicii pot si aici sa urmareasca: filmele favorite, emisiunile de stiri sau emisiunile culturale, emisiuni de divertisment sau stiintifice.

In timpul verii, bunicii nu simt caldura excesiva, fiindca aparatele de aer conditionat sunt functionale. Pe parchetul din camera nu aluneca nimeni datorita sistemului care impiedica alunecarea. Azilul dispune de asemenea de o parcare cu 100 de locuri, iar acest fapt demonstreaza ca apartinatorii care vin in vizita au locul de parcare asigurat. Caminul de batrani are si generatoare pregatite sa furnizeze energia electrica, in cazul unei disfunctii la retea.

Menajul este inclus in costul cazarii, de aceea bunicilor li se asigura:

-curatenia in camera;

-restaurant curat in care sa serveasca masa;

-holuri curate;

-spalarea lenjeriei de pe pat, iar la cerere si a hainelor;

-asigurarea caldurii, a apei calde, ajutor la baie bunicilor care nu se pot spala singuri.

9 aparate medicale completeaza lista dotarilor, iar cu ajutorul acestora se realizeaza monitorizarea tuturor bunicilor adusi la azil.

In afara dotarilor trecute in lista de pe site, exista si dotari care au fost omise, cum ar fi: bilioteca si sala de socializare. A fost uitata si gustarea care vine sa completeze cele trei mese zilnice.

Exista si o sala de gimnastica unde oaspetii pot face gimnastica de intretinere.

In camere totul este decorat cu gust, iar cromatica aduce buna dispozitie pe fetele tuturor. Tonuri de maro, bej si portocaliu lumineaza si mai mult camerele incredibil de curate. Personalul calificat, cu empatie, daruire si rabdare se include tot la categoria dotari superioare ale azilului, fiindca nu se gasesc peste tot oameni la fel de minunati si generosi ca aici. Aici conditiile rivalizeaza ca de la egal la egal cu cele ale unui hotel de patru-cinci zile, de aceea oamenii intineresc cu 8-10 ani. Singura grija a bunicilor aflati la acest azil este grija fata de ei insisi la modul cel mai simplu cu putinta, fiindca si aceasta este impartita cu personalul.  In sfarsit, dupa o viata de munca, batranii au timp sa citeasca, sa se uite pe saturate la televizor, sa socializeze, sa se uite la filmele la care nu au putut sa se uite in tinerete, fiindca trebuia sa mearga la serviciu.

E minunat tot ceea ce se intampla in acest loc! Oamenii sunt adunati in jurul mesei de sarbatoare, fara sa faca aprovizionarea  si fara sa stea in picioare in bucatarie, sa nu se arda oala plina cu sarmale sau curcanul umplut din cuptor.

Bunicii parca ar fi musafiri permanenti, nicio grija nu le tulbura sederea in acest loc minunat.