Mobila din casa se completeaza cu produse de la reduceri

Gospodarii care fac adesea inventarul pieselor de mobilier din casele lor isi dau seama ca niciodata nu au suficiente produse si fac o lista de asteptari in care trec: scaune, comode sau rafturi, mese de cafea, lustre si veioze.

Din pacate, din cauza evolutiei preturilor si a situatiei economice actuale, lista de asteptare ramane adesea la nivelul dorintelor fiindca oamenii nu stiu unde sa caute mobila la reducere. In timp ce gospodarul este amarat ca nu poate face rost de bani pentru pisele de mobilier de care are nevoie, pe site-ul magazinului Domicilio gaseste promotii raft outlet, promotii seturi de scaune si corpuri de iluminat care il ajuta sa bifeze multe dintre obiectele trecute pe lista dorintelor.

Datorita reducerilor de 33-50 % multe dintre dorinte pot fi materializate cu bani putini, fapt care nu afecteaza sub nicio forma bugetul de sarbatori.

Mai explicit de-atat? Fiecare familie stabileste un buget de sarbatori de care  nu vrea sa se atinga. Ce cuprinde el?

  1. Cadourile pentru cei mici care nu pot lipsi in niciun an, oricat de severa ar fi criza financiara.
  2. Vizite la rude si la targurile de Craciun. Atmosfera din targurile de Craciun nu se compara cu nimic. Noaptea plina de lumini, fetele vesele ale copiilor si ale oamenilor, aglomeratia, spiritul sarbatorilor realizeaza impreuna o atmosfera magica.
  3. Pregatirea meselor de sarbatoare si a decorurilor din casa. Toate sunt costisitoare, de aceea orice reducere de preturi, cat de mica, se dovedeste importanta.

Penuria de scaune este explicabila. Niciodata nu sunt scaune de ajuns intr-o casa. Omniprezente, iarna, cand vin multi oaspeti, ele sunt ocupate. Este nevoie de scaune la bucatarie, in sufragerie si chiar si in dormitor. Doar in baie nu sunt scaune. Apoi se iau in calcul rafturile. Intr-o casa sunt atat de multe obiecte care necesita depozitare sigura, incat nu sunt nici rafturi de ajuns.

Este nevoie de rafturi pentru documente, rafturi pentru medicamente, rafturi pentru produse cosmetice si pentru rechizitele copilului. O gestionare corecta a produselor depozitate pe rafturi presupune existenta mai multor rafturi si pe fiecare sa se depoziteze anumite obiecte. Nu se pot amesteca documentele cu medicamentele, fiindca in momentul in care este nevoie de un tub sau de o folie de pastile se face dezordine si in documente.

Avandu-se in vedere reducerile de preturi, magazinul Domicilio permite romanilor sa comande seturi de scaune aflate la reducere si cel putin 2-3 rafturi din sticla si metal care servesc si ca piese decorative, dar si ca spatii de depozitare. In prezent, raft negru SEAFORD 35x37x82.5 este la jumatate de pret, de aceea romanii comanda acest produs care conduce in topul vanzarilor.

170 de lei costa numai materialele din care este facut acest raft. Pretul initial al acestui raft a fost de 339 de lei. In prezent, se pot achizitiona doua rafturi la pretul unuia. Aceste rafturi pot inlocui cu succes noptierele din dormitor.

Cadrul raftului prezentat mai sus este din metal negru, inoxidabil, vopsit in camp electrostatic, iar politele sunt din sticla rezistenta, de culoare negru-transparent. Produsul necesita o asamblare minimala care se realizeaza in maximum 8 minute.

Tot la jumatate de pret este si masa cafea argintie Shirley 100 care pare o veritabila opera de arta expusa intr-un muzeu. Partea buna este ca oamenii norocosi isi pot servi cafeaua stand in jurul acestei mese. Initial, pretul acestei mese a fost de 946 lei, in prezent, ea poate fi cumparata cu 473 lei si are capacitatea de a sustine o greutate de 15 kilograme.

Casa devine punct de atractie datorita acestor produse cu rol dublu: decorativ si util in acelasi timp. Pe stoc sunt si paturi cu somiera si cu lada de depozitare in culori pastelate pentru a se incadra perfect in decor. O casa luminata feeric, cu scaune din catifea moale si cu mese de cafea stralucitoare intretine atmosfera aceea calda de camin si va fi admirata de toti oaspetii care vin.

Lustrele au forme de flori, de figuri geometrice si gestioneaza corect lumina in intreaga incapere. Lustra glam transparenta LOTUS S0 din sticla 7xE14 costa 833 de lei, fiind si ea in topul produselor solicitate in ultima vreme.

Zeci de produse de cea mai buna calitate au preturi reduse pentru ca Domicilio se gandeste la romanul iubitor de confort si de frumos care isi amenajeaza casa astfel incat sa se intoarca mereu cu drag acasa, chiar daca a vizitat palate poleite cu aur.

Cromatica produselor de pe site-ul acestui magazin demonstreaza bun gust si rafinament, in plus este compatibila cu cromatica existenta deja in casa.

Este nevoie de asemenea magazine care stimuleaza cumparatorii sa isi cumpere ceea ce au nevoie prin preturile mici, prin calitatea premium a marfurilor si prin promptitudinea livrarii. Un click desparte gospodarul de transformarea listei de dorinte in obiecte concrete care sa ii decoreze casa si care sa isi dovedeasca utilitatea. Trebuie actionat cat se poate de repede, fiindca produsele dispar din stoc repede datorita aspectului si calitatii lor. Evident ca si pretul mic reprezinta motivul principal pentru care romanul cumpara de pe site-ul magazinului prezentat mai sus. E greu de imaginat ca un scaun de calitate tapitat cu catifea fina poate costa sub 200 de lei si ca o masa de cafea costa mai putin de 500 de lei, dar cine doreste sa vada aceste minuni, sa intre pe site-ul magazinului prezentat mai sus!

Nevoia oamenilor de mobila este practic inepuizabila, fiindca mobila din casa se invecheste si mereu apare ceva mai modern, mai elegant si mai frumos.