Cum știi să alegi cel mai bun avocat din Israel

Drumurile vieții te-au purtat până în Israel, și până acum ai reușit să te ții deoparte de încurcăturile legale. Din păcate însă, din varii motive, ai ajuns să ai parte de unele probleme cu legea. Ai nevoie de serviciile unui avocat bun, dar știi prea bine că asta este destul de dificil. Încă nu vorbești bine limba țării, nici cu engleza nu stai prea bine, ca să nu mai zicem că nici legislația nu îți este mai bine cunoscută. Și atunci, care este soluția la care să apelezi tu sau oricare alt român din Israel pentru a-și găsi dreptatea? Răspunsul la această întrebare îl vei regăsi în rândurile de mai jos.

 

Experiență și moralitate ridicată

 

Cele două însușiri de mai sus sunt esențiale atunci când ești în căutarea unui avocat bun, care să te ajute cu problemele legale, în Israel. Și, pentru că ai nevoie totuși de un nume, noi îți recomandăm Biroul de Avocatură Samy Ilie, despre care afli mai multe și pe site-ul Si-law.ro. Dar hai mai bine să descoperi alături de noi care sunt criteriile după care să te ghidezi în alegerea avocatului care să te reprezinte.

 

Cunoașterea limbii ebraice, engleză și română

 

Cel mai bine te înțelegi cu un avocat în limba ta maternă, deoarece în acest fel reușești să exprimi bine ceea ce vrei să spui. Încă o dată Samy Ilie se dovedește cea mai bună alegere, deoarece este un foarte bun cunoscător al limbilor română, ebraică și engleză, ceea ce înseamnă că se va descurca excelent cu apărarea ta. Recomandarea noastră este să fii complet onest în discuțiile cu el sau cu experții săi de la biroul de avocatură deoarece în acest fel va ști cum să își construiască pledoaria astfel ca tu să ai cele mai mari șanse de reușită. Și crede-ne, toți cei care au apelat la serviciile lui au fost mai mult decât mulțumiți de decizia pe care au luat-o.

 

Un adevărat profesionist

 

Tocmai pentru că tu nu știi prea bine limba țării respective ai nevoie de un adevărat profesionist, care să te înțeleagă și pe tine, dar care să fie de-a dreptul magistral în a-și expune punctul de vedere în instanță. Sunt mulți românii pe care Samy Ilie i-a ajutat și toți i-au apreciat cinstea și profesionalismul. Și încă un amănunt: în Samy Ilie și echipa lui nu vei găsi acei oameni ai legii care nu se implică prea mult în cazul clienților lui. Dimpotrivă, vei avea parte de o implicare totală și multă omenie.

 

Experiență vastă

 

Dar, știi cum se spune, degeaba este alături de tine pe toată durata procesului dacă însă nu are experiența necesară pentru a se descurca așa cum trebuie. Legislația statului Israel este una destul de complexă, dar dacă tu îl alegi pe Samy Ilie nu ai de ce să îți faci griji legate de asta, pentru că este cu adevărat un profesionist. Sute de procese civile și penale pe care le-a câștigat sunt cea mai bună dovadă că avem de a face cu un om al legii care are experiența de care tu ai atât de multă nevoie. De asemenea, de-a lungul timpului, a deținut numeroase funcții în aparatul legislativ al Israelului, și numele său este rostit cu respect în această tară nu doar de români, ci de toată lumea. Nu există un avocat mai bine pregătit decât el, pur și simplu!

 

O mână de ajutor atunci când ai nevoie

 

Ajutorul oferit de Samy Ilie nu se referă însă doar la a te reprezenta în fața instanțelor de judecată. Poți apela la ei inclusiv când vine vorba despre eliberări pe cauțiune, cereri pentru grațiere, dacă ai nevoie de sprijinul necesar pentru dobândirea cetățeniei, redobândirea permisului de conducere, redactarea unor contracte, să obții certificatul de bună reputație și multe altele. De fapt, nu există vreo problemă de natură legală pentru care să apelezi la Samy Ilie și echipa lui și aceasta să nu își găsească rezolvarea rapid și eficient.

 

A fi om e lucru mare

 

Românii au o vorbă din popor care spune că ”a fi om e lucru mare”. Este mult adevăr în ea, și cel mai probabil, cel care a născocit-o, a avut în vedere pe cineva precum Samy Ilie. Sunt mulți cei care îți pot veni în ajutor, chiar și dintre cei mai apropiați, dar nu o fac. Și atunci, ce pretenții să mai ai de la un strain, cum se spune? Cu atât mai mult cu cât ești într-o țară străină, departe de ai tăi, și pare că toate șansele de a-ți demonstra nevinovăția sunt aproape de zero. Exact aici intervine salvator, de fiecare dată, Samy Ilie. El și echipa pe care o conduce va prelua cazul tău și îl va trata cu maximum de seriozitate, și le va face tot ce le stă în puteri ca acesta să se rezolve cu un răspuns favorabil în cazul tău. Nu-ți face griji! Au fost multe cazurile care păreau imposibile și pe care Samy Ilie a reușit să le ducă la capăt cu bine! În plus, doar cei care trăiesc printre străini știu cât de mult contează să auzi o vorbă bună, rostită în limba ta natală. Este o adevărată alinare și deja parcă te simți mai bine. Dar sentimentul pe care îl ai atunci când primești ajutorul de care ai nevoie atunci când simți că nu mai ai nicio speranță este de-a dreptul înălțător! Samy Ilie – un nume care a devenit o adevărată legendă și pentru care omenia nu este doar o simplă vorbă aruncată în vânt!