Cum aleg bradul de Craciun artificial perfect?

Alegerea bradului artificial de Craciun perfect? Nu este ceva usor, pentru ca exista atat de multe optiuni. De aceea, este util sa raspundeti mai intai la cateva intrebari. Cat de mare ar trebui sa fie? Cu sau fara iluminare? Cu sau fara zapada?

Este un brad de Craciun artificial mai durabil decat unul real?

Acest lucru depinde in intregime de situatie. Dar, mai presus de toate, un drum lung cu masina pentru a cumpara bradul este mai poluant decat productia unui brad de Craciun artificial sau decat taierea unui brad de Craciun real. Brazii nostri artificiali de Craciun sunt livrati la domiciliul dumneavoastra. Acest lucru este mai sustenabil decat daca toata lumea ar cumpara un brad de Craciun artificial mergand cu masina personala sa il ia. Pe depozitul de brazi puteti gasi mai multe tipuri de brazi pe care sa ii alegeti atunci cand doriti ca de Craciun sa impodobiti un brad superb, care sa nu prezinte imperfectiunile clasice unui brand normal.

Tipuri si forme de brazi artificiali de Craciun

Avem brazi de Craciun artificiali de toate marimile. De la o inaltime de peste 4,5 metri la mai putin de 120 cm. Sfat: alegeti un brad de Craciun artificial care sa lase cel putin 30 cm intre varf si tavan (pentru a plasa un varf). Nu uitati ca un brad artificial de Craciun de 180 cm are aproximativ aceeasi dimensiune cu cea a unui brad normal mediu. De asemenea, verificati diametrul bradului de Craciun artificial. Variaza foarte mult de la un model la altul. In cele din urma, priviti cu atentie “varfurile”, cunoscute si sub numele de numar de ramuri! Cu cat sunt mai multe ramuri, cu atat bradul artificial de Craciun este mai plin. Putin mai multe ramuri costa insa putin mai mult.

Bradul de Craciun poate fi iluminat

Ganditi-va bine daca doriti un brad artificial de Craciun fara sau cu iluminare cu LED-uri. Aveti luminite pentru bradul de Craciun care stau neutilizate prin casa? Atunci, un brad de Craciun artificial fara lumini ar putea fi o optiune buna. Puteti cumpara un brad de Craciun artificial cu lumini LED care poate fi folosit pentru mai multe sarcini. Veti avea nevoie, de asemenea, de o coronita artificiala mare de Craciun, care poate fi si ea dotata cu luminite. Toate operele de arta sunt opuse si pot fi stilizate si scoase in evidenta cu ajutorul luminitelor din brad. Deci, de ce sa nu consideram asta ca fiind o optiune?

In functie de cum alegeti bradul de Craciun veti descoperi mai multe moduri interesante de a-l impodobi. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti cont de informatiile de mai sus si de preferintele personale inainte de a selecta bradul potrivit. Doar asa, veti putea obtine acea atmosfera de Craciun de care sa fiti cu adevarat mandri. Nu uitati ca un Craciun fara brad este ca o primavara fara iepurasi si oua rosii, deci nu sariti peste impodobitul bradului si peste toata distractia din jurul acestuia.