Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Tricouri / Camasi / Bluze

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Tricou de damă cu croială anatomică, foarte comod și cu o capacitate ridicată de a elimina umezeala de la nivelul pieliiFie că este purtat într-o drumeție pe munte sau la o ieșire în oraș cu prietenii, tricoul Stripe Tee este combinația perfectă între confort și performanțe deosebite în ceea ce pr..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
 Tricou pentru femei moale și cu o capacitate mare de eliminare a umezelii, perfect pentru zilele călduroase și însoriteFie că este utilizat în tabără, în plimbări prin natură sau în timpul activităților zilnice, tricoul Silhouette oferă confortul sporit al unui tricou de bumbac și performanțele unu..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Tricou cu imprimeu original, confecționat din bumbac organic100% bumbac organic prespălat 160 gslim fitguler decupat Imprimeu original Mountain Equipmentgreutate: 120 g..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Tricou ultraușor pentru femei, cu o croială lejeră, perfect pentru zilele călduroase în naturăTehnic din punct de vedere al performanțelor, dar în același timp foarte comod și ușor, tricoul Equinox are o croială anatomică și oferă un confort sporit atât în timpul turelor pe munte, cât și atunci când..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Tricou ultraușor pentru femei, cu o croială lejeră, perfect pentru zilele călduroase în naturăTehnic din punct de vedere al performanțelor, dar în același timp foarte comod și ușor, tricoul Depiction are o croială lejeră și oferă un confort sporit atât în timpul turelor pe munte, cât și atunci când ..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Tricou cu imprimeu original, confecționat din bumbac organic100% bumbac organic prespălat 160 gslim fitguler decupat Imprimeu original Mountain Equipmentgreutate: 120 g..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Maiou de damă cu o croială lejeră, ideal pentru activități sportive în zilele călduroaseConfecționat din material drirelease®, maioul combină senzația oferită de îmbrăcămintea din bumbac cu performanțe deosebite în ceea ce privește viteza de uscare și capacitatea de a elimina umezeala de la nivelul ..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Maiou ultraușor pentru femei, cu o croială lejeră, perfect pentru zilele călduroase în naturăTehnic din punct de vedere al performanțelor, dar în același timp foarte comod și ușor, maioul Equinox are o croială anatomică și oferă un confort sporit atât în timpul turelor pe munte, cât și atunci când e..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Maiou mulat pentru femei ce oferă oferă o libertate totală de mișcare în timpul antrenamentelor intense. Cu o textură ce oferă o senzație plăcută in contact cu pielea, maioul Bahia oferă un confort deosebit pe tot parcursul zilei, fiind alegerea perfectă pentru activități sportive în zilele călduroa..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Un hanorac pentru femei foarte ușor, elastic și respirabil, perfect pentru zile toride petrecute pe munte.Oferind senzația unui hanorac de bumbac, dar tehnic din punct de vedere al performanțelor, hanoracul Groundup Hoody se usucă într-un timp foarte scurt și este confecționat dintr-un material elas..
375,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Un hanorac pentru femei ușor, elastic și foarte performant, destinat turelor lungi și utilizării zilniceTehnic din punct de vedere al performanțelor, dar în același timp foarte comod hanoracul Depiction are o croială anatomică și o glugă lejeră perfectă pentru protecția împotriva soarelui. Tehnologi..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, ultraușoară și cu o viteză foarte mare de uscare, destinată alergării montane și alpinismuluiBluza ultraușoară din fleece Solar Eclipse Zip-T elimină extrem de repede umezeala, fiind foarte polivalentă, putând fi folosită în orice activitate sportivă pe munte. Est..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă călduroasă pentru femei,  destinată utilizării ca strat termic în timpul oricărei activități în aer liber, pe vreme răcoroasă.Simplă și eficientă, bluza Micro Zip T este ușoară, foarte comodă și se usucă extrem de repede. Este prevăzută cu un fermoar central scurt pentru o vent..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, cu o construcție anatomică, destinată activităților montane intense ce necesită o protecție termică foarte eficientă și libertate totală de mișcare. Potrivită pe tot parcursul anului, bluza Eclipse Zip-T poate fi utilizată atât ca bluză de corp, cât și ca strat in..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, ultaușoară, elastică, cu o remarcabilă capacitate de a elimina umezeala, potrivită oricărei activități montane. Foarte confortabilă și cu o capacitate de uscare extrem de rapidă datorită materialului drirelease® , bluza cu mânecă lungă Redline LS poate fi purtată ..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)