Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Thermarest

Brand: Thermarest
Salteaua de șezut Therm-a-Rest® Lite™ Seat, o saltea autogonflabilă ProLite în miniatură, este ideală pentru a fi folosită în călătorii rapide cu bagaj redus sau în orice altă excursie în care volumul contează. Se împachetează prin rulare și încape într-un buzunar. Autogonflabilă: se poate ajusta cu..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Pernă Therm-a-Rest Compressible Pillow M Pernă Therm-a-Rest Compressible Pillow M
-29 %
Brand: Thermarest
Compressible Pillow este o pernă comodă perfectă atât pentru călătorii cu avionul sau mașina, cât și pentru utilizarea zilnică acasă. Este confecționată din materiale reciclate, având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, Spuma interioară are o fermitate optimă pentru un somn odihnitor și ..
125,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Kit reparație saltele Therm-a-Rest Permanent Home Repair Kit Kit reparație saltele Therm-a-Rest Permanent Home Repair Kit
-25 %
Brand: Thermarest
Setul de reparație Therm-a-Rest® Permanent Home Repair Kit este cea mai durabilă și sigură metodă de a repara orice saltea Therm-a-Rest. Setul contine un adeziv special și petice textile colorate cu ajutorul cărora se pot repara atât înțepăturile cât și rupturile mai mari ale saltelelor Therm-a-Rest..
45,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Brand: Thermarest
Kitul de reparație pentru valvele clasice ale saltelelor Therm-a-Rest conține un adeziv special și o nouă valvă pentru a o înlocui pe cea veche, precum și un manual cu instrucțiuni...
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Kit de reparații pentru saltele Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit Kit de reparații pentru saltele Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit
-50 %
Brand: Thermarest
Kit de reparații rapid pentru orice tip de saltea Therm-a-Rest. Conține petice autoadezive foarte ușor de utilizat ce permit repararea pe loc a saltelelor. Peticele sunt rezistente la frecare și atunci când sunt dezlipite nu lasă urme de lipici pe saltea. Kitul contine buline adezive, petice, șerveț..
30,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)