Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Tacamuri si Accesorii

Ustensile de Bucătărie Trekmates Snax Tool Ustensile de Bucătărie Trekmates Snax Tool
-54 %
Brand: Trekmates
Set de ustensile de bucătărie extrem de utile pentru gătit și servitul mesei în natură. 2 ustensile cu 6 funcții: furculiță, lingură, cuțit, strecurătoare, spatulă, cleștenu se lipescconfecționate din nylon 6 cu 15% fibră de sticlă pentru mai multă rezistențăse prind una de cealaltă când nu sunt fol..
13,00 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:13,00 Lei
Lingură Titan MSR Titan Tool Spoon Lingură Titan MSR Titan Tool Spoon
-52 %
Brand: MSR
Lingură ultraușoară din titan. care oferă o funcționalitate ingenioasă, având coada transformată într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la zgârieturi și coroziune, a fost proiectată pentru utilizare intensă.  Ultraușoar..
55,00 Lei 115,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Lingură Inox MSR Alpine Tool Spoon Lingură Inox MSR Alpine Tool Spoon
-30 %
Brand: MSR
Lingură din oțel inoxidabil care oferă o funcționalitate ingenioasă, având coada transformată într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la zgârieturi și coroziune, a fost proiectată pentru utilizare intensă. ..
35,00 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Brand: MSR
Lingură din oțel inoxidabil cu coadă lungă pentru a putea fi folosită cu cele mai adânci vase din oferta MSR. Capătul cozii oferă o funcționalitate ingenioasă, fiind transformat într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Furculiță Inox MSR Alpine Tool Fork Furculiță Inox MSR Alpine Tool Fork
-56 %
Brand: MSR
Furculiță din oțel inoxidabil, prevăzută la capătul cozii cu o unealtă specială, foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la zgârieturi și coroziune, a fost proiectată pentru utilizare intensă. ..
20,00 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)