Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Sosete impermeabile

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Boot Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Boot
-33 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până deasupra gleznei, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Lungi până deasupra gleznei, șosetele StormSock Midweight Boot sunt mai lungi decât bocancii standard, împiedicând astfe..
140,00 Lei 210,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Ankle Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Ankle
-34 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la gleznă, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Lungi până la glezne, șosetele StormSock Midweight Ankle sunt ușoare, oferă libertate totală de mișcare și sunt ideale pentru î..
125,00 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până deasupra gleznei, cu un interior subțire din lână merino, ideale pentru zonele călduroaseLungi până deasupra gleznei, șosetele StormSock Lightweight Boot sunt mai lungi decât bocancii standard, împiedicând astfel contactul între bocanc și piele. Șosetele sunt com..
188,00 Lei
Fără TVA:188,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la gleznă, cu un interior subțire din lână merino, ideale pentru zonele călduroaseLungi până la glezne, șosetele StormSock Midweight Ankle sunt ușoare, oferă libertate totală de mișcare și sunt ideale pentru încălțămintea joasă, care nu acoperă glezna. Șosetele s..
167,00 Lei
Fără TVA:167,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)