Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Sosete drumetie

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi
-38 %
Brand: Bridgedale
Șosete Interioare concepute pentru a oferi un confort suplimentar, mai multă izolație termică și o eliminare mai eficientă a umezelii de la nivelul pielii, în turele lungi și solicitante.Fiind purtate direct pe piele, șosetele interioare transportă rapid umezeala de la nivelul pielii către șoseta pr..
75,00 Lei 120,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, concepute pentru a păstra piciorul uscat și aerisit în drumețiile lungi și solicitante pe timp de vară. Sunt concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară și sunt prevăzute cu protecții suplimentare în zonele cele mai sensibile a piciorului,..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Men's Socks Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Men's Socks
-47 %
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, ideale pentru expediții în zone cu vreme călduroasă, protejează piciorul împotriva rosăturilor și păstrează pielea uscată.Concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară, sunt prevăzute cu zone întărite suplimentar pentru mai multă protecți..
55,00 Lei 103,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)