Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Sosete drumetie

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Bridgedale
Șosete interioare concepute pentru a oferi mai multă izolare termică, eliminând totodată eficient umezeala și păstrând picioarele calde și uscate. Materialul principal Endurofil are cea mai mică conductivitate termică și oferă astfel o izolate termică excelentă.Fiind purtate direct pe piele, șo..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi
-38 %
Brand: Bridgedale
Șosete Interioare concepute pentru a oferi un confort suplimentar, mai multă izolație termică și o eliminare mai eficientă a umezelii de la nivelul pielii, în turele lungi și solicitante.Fiind purtate direct pe piele, șosetele interioare transportă rapid umezeala de la nivelul pielii către șoseta pr..
75,00 Lei 120,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de expediție lungi până deasupra gleznei, ideale pentru drumeții și ascensiuni pe vreme friguroasă.Tehnologia Merino Confort îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică eficientă, și o rezistentă foarte..
118,00 Lei
Fără TVA:118,00 Lei
Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Ultralight T2 Merino Performance Boot Men's Socks Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Ultralight T2 Merino Performance Boot Men's Socks
-47 %
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție, foarte subțiri, lungi până deasupra gleznei, a străbate distanțe lungi pe vreme călduroasă, mențin piciorul uscat, bine aerisit și asigură un confort deosebit pe tot parcursul zilei. Sunt prevăzute cu zone întărite suplimentar în zona tălpii și la degete, pentru o mai bună amorti..
50,00 Lei 95,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până sub gleznă, foarte subțiri și respirabile, ideale pentru plimbări și drumeții pe vreme călduroasăSunt prevăzute cu zone întărite suplimentar în zona tălpii și la degete, pentru o mai bună amortizare a șocurilor și un confort sporit. Tehnologia FusionTech Coolmax® ..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție foarte subțiri și respirabile, lungi până deasupra gleznei, concepute pentru drumeții și ascensiuni rapide pe vreme călduroasă.Sunt prevăzute cu zone întărite suplimentar în zona tălpii și la degete, pentru o mai bună amortizare a șocurilor și un confort sporit. Tehnologia ..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, concepute pentru ture lungi și intense, pe tot parcursul anului.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică eficientă, și o rezisten..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, concepute pentru excursii și drumeții de o zi, pe tot parcursul anuluiTehnologia Merino Confort îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică eficientă, și o rezisten..
108,00 Lei
Fără TVA:108,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, concepute pentru a păstra piciorul uscat și aerisit în drumețiile lungi și solicitante pe timp de vară. Sunt concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară și sunt prevăzute cu protecții suplimentare în zonele cele mai sensibile a piciorului,..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Men's Socks Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance Boot Men's Socks
-56 %
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, ideale pentru expediții în zone cu vreme călduroasă, protejează piciorul împotriva rosăturilor și păstrează pielea uscată.Concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară, sunt prevăzute cu zone întărite suplimentar pentru mai multă protecți..
45,00 Lei 103,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance 3/4 Crew Men's Socks Șosete Drumeție Bărbați Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance 3/4 Crew Men's Socks
-50 %
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție ușoare, lungi până la gleznă, ideale pentru excursii și drumeții de vară, utilizând încălțăminte joasă și comodă.Concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară, sunt prevăzute cu zone întărite suplimentar pentru mai multă protecție și suport.  Tehnologia Merino Perform..
45,00 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, subțiri și foarte respirabile, ideale pentru drumeții și ascensiuni rapide pe timp de vară.Șosetele oferă protecție eficientă și un confort deosebit pe tot parcursul zilei, păstrând pielea uscată, aerisită și protejând împotriva rosăturilor și apari..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, concepute pentru drumeții și ascensiuni pe vreme călduroasă.Tehnologia FusionTech Coolmax® Comfort combină proprietățile naturale ale bumbacului cu capacitatea excelentă de eliminare a umezelii și confortul deosebit oferit de Coolmax®, păstrând astf..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete pentru utilizare zilnică, lungi până deasupra gleznei, asigură un confort deosebit și mentin piciorul uscat și aerisit pe tot parcursul zileiIdeale pentru cei care vor să se bucure de calitățile incontestabile ale lânii merino și în viața de zi cu zi, șosetele Everyday Lightweight Merino Pe..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete pentru utilizare zilnică, subțiri si performante, lungi până deasupra gleznei, asigură un confort deosebit și mențin piciorul uscat și bine aerisit.Ideale pentru cei care vor să se bucure de calitățile incontestabile ale lânii merino și în viața de zi cu zi, șosetele Everyday Ultra Light M..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)