Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Saltele de sezut

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Saltea Pentru Sezut Trekmates Folding Sit Mat Saltea Pentru Sezut Trekmates Folding Sit Mat
-13 %
Brand: Trekmates
Saltea pentru șezut confortabilă, pliabilă și cu o bună izolație termică, ideală pentru pauzele de pe traseu sau la locul de campareIdeala pentru a lua masa, odihna sau loc de joaca pentru copii. Prindere usoara .confecționată din poliester acoperit cu un strat de PVC perfect pentru impermeabilitat..
35,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Brand: Thermarest
Salteaua de șezut Therm-a-Rest® Lite™ Seat, o saltea autogonflabilă ProLite în miniatură, este ideală pentru a fi folosită în călătorii rapide cu bagaj redus sau în orice altă excursie în care volumul contează. Se împachetează prin rulare și încape într-un buzunar. Autogonflabilă: se poate ajusta cu..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Saltea de Șezut Exped Sit Pad Flex Saltea de Șezut Exped Sit Pad Flex
-23 %
Brand: Exped
Saltea de șezut ușoară și confortabilă, realizată din spumă cu celule închise.Construită din trei secțiuni pliabile, se împachetează asemenea unui burduf de acordeon, devenind foarte compactă și ușor de utilizat. Încape cu ușurință în buzunarele laterale ale rucsacurilor și poate fi folosită în p..
50,00 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)