Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Saltele de sezut

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Exped
Saltea gonflabilă pentru șezut, cu izolație din spumă.Construită dintr-un material durabil, cu izolație din spumă și dotată cu valvă FlatValve pentru umflare și dezumflare, salteaua oferă un confort deosebit, fiind un partener de nădejde în orice excursie sau drumeție. ..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Exped
Pernă gonflabilă pentru șezut, extrem de ușoară, stabila și rezistentă, oferă un confort deosebit și poate fi folosită în multe situații și activități. două supape diferite, cu un singur sens, una pentru umflare și alta pentru dezumflare.ochiuri pentru a putea lega chingi pentru prindere pe scaunul ..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Brand: Thermarest
Salteaua de șezut Therm-a-Rest® Lite™ Seat, o saltea autogonflabilă ProLite în miniatură, este ideală pentru a fi folosită în călătorii rapide cu bagaj redus sau în orice altă excursie în care volumul contează. Se împachetează prin rulare și încape într-un buzunar. Autogonflabilă: se poate ajusta cu..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Saltea de Șezut Exped Sit Pad Flex Saltea de Șezut Exped Sit Pad Flex
-38 %
Brand: Exped
Saltea de șezut ușoară și confortabilă, realizată din spumă cu celule închise.Construită din trei secțiuni pliabile, se împachetează asemenea unui burduf de acordeon, devenind foarte compactă și ușor de utilizat. Încape cu ușurință în buzunarele laterale ale rucsacurilor și poate fi folosită în p..
40,00 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)