Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Saltele

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Saltea Pentru Sezut Trekmates Folding Sit Mat Saltea Pentru Sezut Trekmates Folding Sit Mat
-25 %
Brand: Trekmates
Saltea pentru șezut confortabilă, pliabilă și cu o bună izolație termică, ideală pentru pauzele de pe traseu sau la locul de campareIdeala pentru a lua masa, odihna sau loc de joaca pentru copii. Prindere usoara .confecționată din poliester acoperit cu un strat de PVC perfect pentru impermeabilitat..
30,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Thermarest
Salteaua de șezut Therm-a-Rest® Lite™ Seat, o saltea autogonflabilă ProLite în miniatură, este ideală pentru a fi folosită în călătorii rapide cu bagaj redus sau în orice altă excursie în care volumul contează. Se împachetează prin rulare și încape într-un buzunar. Autogonflabilă: se poate ajusta cu..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Sac pentru umflarea rapidă a saltelelor de dormit Mountain Equipment Aerostatînchidere prin rularecompatibil cu saltelele Mountain Equipment Aerostatgreutate: 60 g..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Pompă pentru saltele Therm-a-Rest NeoAir Micro Pump Pompă pentru saltele Therm-a-Rest NeoAir Micro Pump
-44 %
Brand: Thermarest
Foarte mică, dar totuși puternică, NeoAir Micro Pump iți va umfla salteaua într-un timp foarte scurt. Pompa are 65 g, utilizează două baterii AAA și este compatibilă cu supapele WingLock și TwinLock. Bateriile nu sunt inclusePuternică: Poate umfla o saltea în numai 3 minuteMultifuncțională: Se poate..
125,00 Lei 225,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Kit reparație saltele Therm-a-Rest Permanent Home Repair Kit Kit reparație saltele Therm-a-Rest Permanent Home Repair Kit
-25 %
Brand: Thermarest
Setul de reparație Therm-a-Rest® Permanent Home Repair Kit este cea mai durabilă și sigură metodă de a repara orice saltea Therm-a-Rest. Setul contine un adeziv special și petice textile colorate cu ajutorul cărora se pot repara atât înțepăturile cât și rupturile mai mari ale saltelelor Therm-a-Rest..
45,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Kit de reparație pentru saltelele gonflabile Mountain Equipmentcompatibil cu toate saltelele gonflabile Mountain Equipmentconține petice și un tub cu adezivgreutate: 60 g ..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Thermarest
Kitul de reparație pentru valvele clasice ale saltelelor Therm-a-Rest conține un adeziv special și o nouă valvă pentru a o înlocui pe cea veche, precum și un manual cu instrucțiuni...
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Kit de reparații pentru saltele Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit Kit de reparații pentru saltele Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit
-50 %
Brand: Thermarest
Kit de reparații rapid pentru orice tip de saltea Therm-a-Rest. Conține petice autoadezive foarte ușor de utilizat ce permit repararea pe loc a saltelelor. Peticele sunt rezistente la frecare și atunci când sunt dezlipite nu lasă urme de lipici pe saltea. Kitul contine buline adezive, petice, șerveț..
30,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)