Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Polare / Fleece / Veste

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Vestă Termică Fleece Mountain Equipment Switch Vest Vestă Termică Fleece Mountain Equipment Switch Vest
-31 %
Vestă hibrid cu partea frontală bine izolată termic, iar spatele construit dintr-un material fleece mai subțire, cu o bună capacitate de eliminare a umezelii. Foarte respirabilă, și cu o capacitate remarcabilă de a elimina umezeala, datorită materialului performant POLARTEC® Alpha®, vesta utilizează..
450,00 Lei 650,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
O vestă softshell extrem de respirabilă ce constituie un strat esențial atât în ture alpine cât și în drumeții lungi. Fiind fabricată dintr-un material softshell elastic dublu-strat EXOLITE 210, vesta este foarte respirabilă, dar în același timp oferă o protecție eficientă împotriva vântului. Croial..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Jachetă Termică Fleece Mountain Equipment Touchstone Jacket Jachetă Termică Fleece Mountain Equipment Touchstone Jacket
-46 %
Jachetă termică cu un design clasic, foarte populară și ideală pentru ascensiuni pe vreme rece. Ușoară, cu o uscare extrem de rapidă, jacheta Touchstone este proiectată pentru a satisface nevoile care practică activităti montane pe vreme foarte rece.material foarte performant POLARTEC® Thermal Pro® ..
350,00 Lei 650,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă hibrid cu o bună izolație termică destinată utilizării ca strat intermediar în excursii rapide și solicitante. Are o excelentă capacitate de izolare termică raportată la greutate și elimină eficient umezeala de la nivelul pielii, grație materialului POLARTEC® Alpha®. Materialul fleece Pontet..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Jachetă extrem de călduroasă, cu o textură moale și pufoasă cu aspect retro, destinată utilizării ca strat termic în expediții polare și în ascensiuni pe vreme foarte rece. Materialul foarte performant POLARTEC® Thermal Pro® conferă jachetei o textură moale și pufoasă, precum și proprietăți izolatoa..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Jachetă foarte călduroasă și groasă, ce combină un aspect retro cu exigențele în materie de performanță ale zilelor noastre. Materialul foarte performant POLARTEC® Thermal Pro® conferă jachetei o textură moale și pufoasă, precum și proprietăți izolatoare excelente, iar întăriturile de la coate și um..
700,00 Lei
Fără TVA:700,00 Lei
Jachetă Termică Fleece Mountain Equipment Micro Zip Jacket Jachetă Termică Fleece Mountain Equipment Micro Zip Jacket
-28 %
Jachetă fleece ușoară, versatilă și cu o viteză mare de uscare. Funcționând perfect atât ca strat termic intermediar cât și ca strat superior, atunci când temperaturile nu sunt foarte scăzute și nu bate vântul, jacheta Micro Zip este un echipament esențial pentru orice aventură în natură.material PO..
290,00 Lei 400,00 Lei
Fără TVA:290,00 Lei
Jachetă fleece călduroasă, cu o viteză mare de uscare, perfectă pentru utilizare ca strat termic pe tot parcursul anului. Materialul Polartec® Thermal Pro® oferă o izolare termică excelentă, la o greutate foarte redusă și cu o viteza foarte mare de uscare, fiind un articol vestimentar esențial în or..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Jachetă termică tehnică, cu un aspect modern, asemănător unui hanorac, perfectă pentru utilizarea zilnică în timpul activităților în aer liber. Cu un aspect asemănător mai degrabă cu un hanorac, jacheta Kore Hooded oferă totodată performanțe deosebite pentru a putea fi utilizată în excursiile pe mun..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă și glugă, cu o construcție anatomică ideală pentru ture lungi și dificile sau alpinism clasic.Construită din două tipuri de material fleece Pontetorto®, bluza se usucă foarte rapid și are o excelentă capacitate de eliminare a umezelii, asigurând în același timp o bună izolare t..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Jachetă simplă și ușoară, cu glugă, confecționată din fleece, perfectă pentru văile și crestele montane. Ușoară și cu o viteză mare de uscare, jacheta Diablo este ideală pentru drumeții lungi pe munte sau pentru zile relaxante petrecute la schi de tură. Materialul foarte performant POLARTEC® Thermal..
490,00 Lei
Fără TVA:490,00 Lei
Jachetă foarte călduroasă și în același timp extrem de comprimabilă, ideală pentru schi de tură și expediții polare. Cu o eficiență dovedită în numeroase expediții polare, jacheta Concordia utilizează materialul hi-loft fleece POLARTEC® Thermal Pro®, având cel mai bun raport intre greutate și izolar..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Jachetă Pentru Bărbați Outdoor Research Men's Deviator Hoody Jachetă Pentru Bărbați Outdoor Research Men's Deviator Hoody
-56 %
Jachetă performantă, cu o izolație de ultimă generație Polartec® Alpha®, oferă un confort termic excelent pe tot parcursul zilei. Este foarte respirabilă, eliminând eficient umezeala de la nivelul pielii, datorită materialului Polartec® Power Grid™ utilizat la mâneci, glugă și în zona spatelui.Jache..
375,00 Lei 850,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Hanorac Pentru Bărbați Outdoor Research Men's Fifth Force Hoody Hanorac Pentru Bărbați Outdoor Research Men's Fifth Force Hoody
-50 %
Hanorac performant, moale și elastic, ideal pentru alpinism și escaladă.Croit pentru a permite o libertate totală de mișcare, hanoracul Fifth Force are o excelentă rezistență la uzură grație materialului . Cordura® nylon. Conținutul de spandex al țesăturii asigură elasticitate, iar bumbacul moale..
275,00 Lei 550,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă ultraușoară și cu o viteză foarte mare de uscare, destinată alergării montane și alpinismuluiBluza ultraușoară din fleece Solar Eclipse Zip-T elimină extrem de repede umezeala, fiind foarte polivalentă, putând fi folosită în orice activitate sportivă pe munte. Este prevăzută cu..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă călduroasă destinată utilizării ca strat termic în timpul oricărei activități în aer liber, pe vreme răcoroasă.Simplă și eficientă, bluza Micro Zip T este ușoară, foarte comodă și se usucă extrem de repede. Este prevăzută cu un fermoar central scurt pentru o ventilare mai bu..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă termică tehnică, cu un aspect casual, perfectă pentru utilizarea zilnică în timpul activităților în aer liber. Cu un design casual, jacheta Kore oferă totodată performanțe deosebite pentru a putea fi utilizată în excursiile pe munte pe vreme rece. Este confecționată dintr-un material fleece ..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă cu o construcție anatomică destinată ascensiunilor montane și drumețiilor. Materialul moale Delta® transferă rapid umezeala de la nivelul pielii, păstrând un confort deosebit chiar și în timpul efortului fizic intens. Este prevăzută cu un fermoar scurt la gât pentru o mai bună ..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă și glugă, cu o construcție anatomică destinată ascensiunilor montane și drumețiilor.Materialul moale Delta® transferă rapid umezeala de la nivelul pielii, păstrând un confort deosebit chiar și în timpul efortului fizic intens. Este prevăzută cu un fermoar scurt la gât pentru..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă cu o construcție anatomică, destinată activităților montane intense ce necesită o protecție termică foarte eficientă și libertate totală de mișcare. Potrivită pe tot parcursul anului, bluza Eclipse Zip-T poate fi utilizată atât ca bluză de corp, cât și ca strat intermediar. Ofe..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 22 (2 pagini)