Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Polare / Fleece / Veste

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Vestă hibrid pentru femei, cu partea frontală bine izolată termic, iar spatele construit dintr-un material fleece mai subțire, cu o bună capacitate de eliminare a umezelii. Foarte respirabilă, și cu o capacitate remarcabilă de a elimina umezeala, datorită materialului performant POLARTEC® Alpha®, ve..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
O vestă softshell pentru femei, extrem de respirabilă ce constituie un strat esențial în atât în ture alpine cât și în drumeții lungi. Fiind fabricată dintr-un material softshell elastic dublu-strat EXOLITE 210, vesta este foarte respirabilă, dar în același timp oferă o protecție eficientă împotriva..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Jachetă hibrid pentru femei, ultraușoară și foarte respirabilă, destinată alpinismului și traseelor de alergare foarte expuse.Rezistentă la vânt și în același timp foarte respirabilă datorită materialului Ultratherm, jacheta are mânecile construite din fleece subțire. Este recomandată sportivilor ca..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Jachetă hibrid pentru femei, cu o bună izolație termică, destinată utilizării ca strat intermediar în excursii rapide și solicitante. Are o excelentă capacitate de izolare termică raportată la greutate și elimină eficient umezeala de la nivelul pielii, grație materialului POLARTEC® Alpha®. Materialu..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Jachetă hibrid pentru femei, foarte respirabilă, destinată utilizării ca strat intermediar în activități precum schiul de tură, alpinism sau ascensiuni rapide cu bagaj minimal. Construită din material performant POLARTEC® Alpha® ce oferă o bună izolare termică și o viteză mare de uscare și de elimin..
1.000,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Jachetă pentru femei, extrem de călduroasă, cu o textură moale și pufoasă cu aspect retro, destinată utilizării ca strat termic în expediții polare și în ascensiuni pe vreme foarte rece. Materialul foarte performant POLARTEC® Thermal Pro® conferă jachetei o textură moale și pufoasă, precum și propri..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Jachetă pentru femei, foarte călduroasă și groasă, ce combină un aspect retro cu exigențele în materie de performanță ale zilelor noastre. Materialul foarte performant POLARTEC® Thermal Pro® conferă jachetei o textură moale și pufoasă, precum și proprietăți izolatoare excelente, iar întăriturile de ..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Jachetă termică tehnică pentru femei, cu un aspect modern, asemănător unui hanorac, perfectă pentru utilizarea zilnică în timpul activităților în aer liber. Cu un aspect asemănător mai degrabă cu un hanorac, jacheta Kore Hooded oferă totodată performanțe deosebite pentru a putea fi utilizată în excu..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Jachetă pentru femei, foarte călduroasă și în același timp extrem de comprimabilă, ideală pentru schi de tură și expediții polare. Cu o eficiență dovedită în numeroase expediții polare, jacheta Hispar utilizează materialul hi-loft fleece POLARTEC® Thermal Pro®, având cel mai bun raport intre greutat..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Jachetă cu o construcție anatomică ideală pentru ture lungi și dificile sau alpinism clasic.Construită din două tipuri de material fleece Pontetorto®, bluza se usucă foarte rapid și are o excelentă capacitate de eliminare a umezelii, asigurând în același timp o bună izolare termică. Este prevăzută c..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Jachetă simplă și ușoară pentru femei, cu glugă, confecționată din fleece, perfectă pentru văile și crestele montane. Ușoară și cu o viteză mare de uscare, jacheta Diablo este ideală pentru drumeții lungi pe munte sau pentru zile relaxante petrecute la schi de tură. Materialul foarte performant POLA..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Jachetă cu glugă pentru femei, potrivită pentru drumeție sau alpinismConfecționată din material Delta®, cu o textură pufoasă la interior, jacheta oferă o senzație plăcută în contact cu pielea și asigură o eliminare foarte rapidă și eficientă a umezelii. Gluga oferă protecție suplimentară împotriva v..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, ultraușoară și cu o viteză foarte mare de uscare, destinată alergării montane și alpinismuluiBluza ultraușoară din fleece Solar Eclipse Zip-T elimină extrem de repede umezeala, fiind foarte polivalentă, putând fi folosită în orice activitate sportivă pe munte. Est..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă călduroasă pentru femei,  destinată utilizării ca strat termic în timpul oricărei activități în aer liber, pe vreme răcoroasă.Simplă și eficientă, bluza Micro Zip T este ușoară, foarte comodă și se usucă extrem de repede. Este prevăzută cu un fermoar central scurt pentru o vent..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, cu o construcție anatomică, destinată activităților montane intense ce necesită o protecție termică foarte eficientă și libertate totală de mișcare. Potrivită pe tot parcursul anului, bluza Eclipse Zip-T poate fi utilizată atât ca bluză de corp, cât și ca strat in..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)