Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Pelerine

Brand: Trekmates
Poncho cu glugă, îndeplinind la interior rolul de prosop moale și absorbant și având exteriorul impermeabil  material impermeabil polyester 30D la exteriormaterial interior absorbant Terryglugă rotundă, cu formă anatomicătratament antibacterian de lungă duratăprevăzut cu capse pentru inchidere pe am..
275,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Brand: Trekmates
Poncho cu glugă pentru copii, îndeplinind la interior rolul de prosop moale și absorbant și având exteriorul impermeabil  material impermeabil polyester 30D la exteriormaterial interior absorbant Terryglugă rotundă, cu formă anatomicătratament antibacterian de lungă duratăprevăzut cu capse pentru in..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Trekmates
Poncho ușor, foarte compact la împachetare și impermeabil, ideal pentru călătorii sau festivaluri în aer liberconfecționat din poliester impermeabilimpermeabil și respirabil datorită tehnologiei DRY™buzunar frontal mare pentru hartăfermoar frontal la gâtglugă ajustabilă, prevăzută cu elasticse livre..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Trekmates
Poncho ușor, foarte compact la împachetare și impermeabil, ideal pentru aversele de ploaie din timpul verii. confecționat din poliester impermeabilimpermeabil și respirabil datorită tehnologiei DRY™buzunar frontal mare pentru hartăglugă ajustabilă, prevăzută cu elasticse livrează împreună cu sac pen..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Trekmates
Poncho performant, impermeabil și respirabil, suficient de larg  întât să poată fi tras și peste rucsacconfecționat din poliester impermeabilimpermeabil și respirabil datorită tehnologiei DRY™prevăzut cu husă pentru rucsac de până la 85 litriglugă ajustabilă, prevăzută cu elasticse livrează împreună..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)