Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Parazapezi

Brand: Trekmates
Parazapezi cu membrana GORE-TEX ultra rezistente Produsul este potrivit pentru a fi utilizat impreuna cu bocanci clasici in activitati precum drumetii si ascensiuni montane. Prezinta urmatoarele caracteristici: are o membrana GORE-TEX in triplu strat in partea superioara in partea infer..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Trekmates
Parazapezi impermeabile lungi Modelul este extrem de rezistent si perfect pentru a oferi protectie in special atunci cand traversezi zone accidentate cu copaci doborati. Produsul prezinta o serie de caracteristici care nu sunt de neglijat: sunt confectionate din nylon rezistent sunt im..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Brand: Trekmates
Set de 2 chingi pentru prinderea parazapezilor de talpa bocancilor, eficient si usor de montat pe talpa bocancilor, potrivit cu variate modele de parazapezi Trekmates. Setul este recomandat deoarece: este un set de 2 chingi chingile sunt late, rezistente si durabile au o latime de 25..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Brand: Trekmates
Achizitioneaza acest Set de 2 chingi inguste, potrivite pentru prinderea parazapezilor de talpa bocancilor, fabricate din materiale de calitate. Produsul este compatibil cu modelele de parazapezi Trekmates si prezinta o serie de caracteristici precum: este un set compus din 2 chingi s..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)