Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Parazapezi

Parazăpezi Trekmates Torridon Gaiter Parazăpezi Trekmates Torridon Gaiter
-23 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi rezistente, și impermeabile, ideale pentru utilizarea cu bocanci clasici în drumeții și ascensiuni montane.membrană DRY™ triplu strat respirabilă și impermeabilăpoliester ripstop rezistent la abraziune în partea inferioarăcroială precisă, pentru a fi compatibile cu majoritatea tipurilor d..
135,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Rannoch Gaiter Parazăpezi Trekmates Rannoch Gaiter
-23 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi ultraușoare rezistente, și impermeabile, ideale pentru utilizarea cu bocanci clasici în drumeții și ascensiuni montane.impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY™croială precisă, pentru a fi compatibile cu majoritatea tipurilor de bocancibanda de prindere peste talpa bocancului ..
100,00 Lei 130,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Nevis GORE-TEX Gaiter Parazăpezi Trekmates Nevis GORE-TEX Gaiter
-22 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi rezistente, cu membrană GORE-TEX, ideale pentru utilizarea cu bocanci tehnici.membrană GORE-TEX triplu strat în partea superioarănylon rezistent la abraziune în partea inferioarăcroială precisă, pentru a fi compatibile cu majoritatea tipurilor de bocancibanda de prindere peste talpa bocan..
215,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Helvellyn Gaiter Parazăpezi Trekmates Helvellyn Gaiter
-20 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi clasice, rezistente, și impermeabile, ideale pentru utilizarea în drumeții și ascensiuni montane. impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY™întărituri din poliester ripstop în partea inferioarăcroială precisă, pentru a fi compatibile cu majoritatea tipurilor de bocancibanda de ..
100,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Cairngorm GORE-TEX Gaiter Parazăpezi Trekmates Cairngorm GORE-TEX Gaiter
-27 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi rezistente, cu membrană GORE-TEX, ideale pentru utilizarea cu bocanci clasici în drumeții și ascensiuni montane.membrană GORE-TEX triplu strat în partea superioarăpoliester ripstop rezistent la abraziune în partea inferioarăcroială precisă, pentru a fi compatibile cu majoritatea tipurilor..
165,00 Lei 225,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Parazăpezi Scurte Trekmates Grasmere Ankle Gaiter Parazăpezi Scurte Trekmates Grasmere Ankle Gaiter
-26 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi scurte și ultraușoare, impermeabile și respirabile, ce oferă protecție a gleznei și flexibilitate în orice condiții. impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY™banda de prindere peste talpa bocacului este rezistentă poate fi înlocuităelastic atât în partea superioară cât și infe..
85,00 Lei 115,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Parazăpezi Scurte Trekmates Glenmore GORE-TEX Ankle Gaiter Parazăpezi Scurte Trekmates Glenmore GORE-TEX Ankle Gaiter
-34 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi scurte cu membrană GORE-TEX, rezistente la abraziune și utilizare intensivămembrană GORE-TEX triplu strat în partea superioarăpoliester 600D rezistent la abraziune în partea inferioarăbanda de prindere peste talpa bocancului este rezistentă și îngustăsistem de strângere pe gambă cu elasti..
99,00 Lei 150,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Parazăpezi clasice, confecționate din materialul foarte rezistent  și impermeabil DRILITE® Extremematerial triplustrat DRILITE® Extreme întărituri din nylon 500D în partea inferioarăse mulează bine pe forma gambeideschidere frontală cu fermoar și clapetă cu velcroreglaj la spate cu elasticbandă de p..
300,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Parazăpezi cu membrană GORE-TEX, ce oferă protecție eficientă împotriva noroiului, ploii și zăpezii. membrană  GORE-TEX 75D întărituri din nylon 500D în partea inferioarăse mulează bine pe forma gambeideschidere frontală cu fermoar și clapetă cu velcroreglaj la spate cu elasticgreutate: 240 g ..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Parazăpezi clasice cu membrană impermeabilă și respirabilă GORE-TEXmembrană  GORE-TEX Pro 80D întărituri din nylon 500D în partea inferioarăse mulează bine pe forma gambeideschidere frontală cu fermoar și clapetă cu velcroreglaj la spate cu elasticbandă de prindere de talpa bocancului se poate scoat..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)