Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Pantofi de drumetie

Semighete Tehnice Alpinism Via Ferrata Scarpa Zodiac Semighete Tehnice Alpinism Via Ferrata Scarpa Zodiac
Nou -14 %
Brand: Scarpa
Semighete versatile și comode, ideale pentru trasee tehnice la altitudini medii, via ferrata sau trekking.branțuri Pro din polipropilenă cu grosime variabilăpiele suede Perwanger 1.8mm, tratată hidrofoblimba bocancului utilizează tehnologia Sock-Fit DVL, îmbracând piciorul asemenea unei șosete, ofer..
600,00 Lei 699,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Semighete Drumeție și Approach Scarpa Vortex GTX Semighete Drumeție și Approach Scarpa Vortex GTX
Nou -13 %
Brand: Scarpa
Semighete de drumeție impermeabile și respirabile, ideale pentru drumeții lungi și approach. Confortabile și versatile, semighetele Vortex GTX au o stabilitate excelentă pe orice tip de teren și fac față cu brio provocărilor și vremii nefavorabile.membrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex Extend..
490,00 Lei 560,00 Lei
Fără TVA:490,00 Lei
Pantofi Via Ferrata și drumeție Femei Dachstein Women's Super Ferrata LTH Pantofi Via Ferrata și drumeție Femei Dachstein Women's Super Ferrata LTH
-53 %
Brand: Dachstein
Pantofi pentru drumeție și via ferrata pentru femei, comozi și performanți, cu o talpă Vibram concepută special pentru traseele de via ferrata.Talpa este prevăzută cu un strat intermediar poliuretanic ce are rolul de a absorbi șocurile, a oferi stabilitate și a permite înaintarea cu un consum minim ..
335,00 Lei 720,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Brand: Dachstein
Pantofi pentru drumeție și via ferrata pentru bărbați, comozi și performanți, cu o talpă Vibram concepută special pentru traseele de via ferrata.Talpa este prevăzută cu un strat intermediar poliuretanic ce are rolul de a absorbi șocurile, a oferi stabilitate și a permite înaintarea cu un consum mini..
790,00 Lei
Fără TVA:790,00 Lei
Pantofi Drumeție Asolo Flyer Pantofi Drumeție Asolo Flyer
-44 %
Brand: Asolo
Semighete ușoare și performante potrivita pentru drumețiile montane de dificultate medie pe temperaturi foarte ridicate, asigurând o respirabilitate foarte bună.Talpa Vibram MegaGrip A-Sport, foarte tehnică, își arată calitățile atât pe teren noroios, unde canalele de autocurățare elimina pamân..
335,00 Lei 600,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Pantofi de drumeție Asolo Men's Nucleon GV Pantofi de drumeție Asolo Men's Nucleon GV
-58 %
Brand: Asolo
Pantofii de drumetie pentru barbati impermeabili, ofera confort ridicat pe trasee montane usoare si trekking in orice anotimpLa exterior sunt fabricati din piele Suede de 1,6-1,8 mm și material soft-shell Shoeller Este prevazut cu membrană Gore-Tex® care ofera imperme..
330,00 Lei 784,00 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Pantofi de drumeție Asolo MEGATON GV Pantofi de drumeție Asolo MEGATON GV
-53 %
Brand: Asolo
Ghete de drumeție pentru bărbați, ușoare și impermeabile ce oferă un confort ridicat și susținere pe trasee ușoare de drumeție primăvara, vara și toamna. Exterior rezistent la apă, din piele Suede 1,8 mm,. Membrană Gore-Tex®, ce conferă impermeabilitate și respirabilitate. Inserția din EVA, de sub t..
325,00 Lei 696,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Scarpa
Pantofi casual comozi, impermeabili și versatili, concepuți pentru utilizare zilnică, călătorii, plimbări și activități sportive în aer liber.disponibili într-o varietate mare de culoriexterior din piele suede impermeabilizată vârf protejat cu un strat cauciucatșireturi până în vârful pantofilor pen..
652,00 Lei
Fără TVA:652,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)