Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Outdoor Research

Pantaloni Iarnă și Schi Outdoor Research Men's Maximus Pants Pantaloni Iarnă și Schi Outdoor Research Men's Maximus Pants
-46 %
Pantaloni impermeabili și respirabili, prevăzuți cu membrană Gore-Tex, oferă libertate de mișcare și confort în cele mai dificile condiții în ascensiuni de iarnă sau schi.impermeabili, rezistenți la vânt și respirabili datorită membranei Gore-Tex Promaterial elastic ce asigură libertate de mișcare ș..
1.350,00 Lei 2.500,00 Lei
Fără TVA:1.350,00 Lei
Pantaloni Fleece Femei Outdoor Research Women's Radiant Hybrid Tights  Pantaloni Fleece Femei Outdoor Research Women's Radiant Hybrid Tights
-44 %
Pantaloni din fleece pentru femei, ideali pentru a fi utilizați ca strat de bază în zilele friguroase, asigură o combinație optimă între un material fleece  mai gros și mai bun izolator în zonele mai sensibile și un material fleece mai subțire și mai respirabil în zonele corpului unde este important..
250,00 Lei 450,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Pantaloni Fleece Bărbați Outdoor Research Men's Radiant Hybrid Tights Pantaloni Fleece Bărbați Outdoor Research Men's Radiant Hybrid Tights
-44 %
Pantaloni din fleece pentru bărbați, ideali pentru a fi utilizați ca strat de bază în zilele friguroase, asigură o combinație optimă între un material fleece  mai gros și mai bun izolator în zonele mai sensibile și un material fleece mai subțire și mai respirabil în zonele corpului unde este importa..
250,00 Lei 450,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Pantaloni Alpinism și Escaladă Outdoor Research Men's Deadpoint Pants Pantaloni Alpinism și Escaladă Outdoor Research Men's Deadpoint Pants
-50 %
Pantaloni de alpinism și escaladă, construiți din bumbac elastic, oferă o libertate totală de mișcare și sunt concepuți să reziste în contact cu stâncile abrazive și ascuțite.întărituri suplimentare în zona genunchilor și a șezutuluidurabilirespirabilirezistenți la radiații solare, factor de protecț..
250,00 Lei 500,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves. Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves.
-49 %
Create special pentru femei, cu același material,Aerogel, folosit de NASA în misiunile spațiale, mănușile Ouray impermeabile te vor face să te simți ca acasă pe coloanele de gheață din Ouray.Femeile, în general, ridică o multitudine de pretenții de la echipamentul lor: abilitatea de a reține căldura..
375,00 Lei 730,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Outdoor Research Endeavor Hat Outdoor Research Endeavor Hat
-43 %
Căciulă groasa și bine izolată, prevăzută cu bandă din fleece și membrană rezistentă la vânt GORE WINDSTOPPERbandă de jur împrejurul capului cu membrană împotriva vântului GORE WINDSTOPPER 3LRadiant Fleece™ 95% polyester5% spandex ..
100,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves
-55 %
Mănuși rezistente și durabile ce îmbină zonele confecționate din tricot moale Nomex® cu zone rezistente din piele de capră pentru a oferi o dexteritate maximă și un confort deosebit. În zona palmelor, precum și la incheieturile degetelor, mănușile sunt confecționate din piele de capră, rezistentă ..
125,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Luminary Sensor Mănuși Outdoor Research Luminary Sensor
-63 %
Mănuși de iarnă, compatibile cu ecranele tactile, modulare datorită mănușii interioare din lână, excelente pentru ture de mai multe zile la altitudine.Ai posibilitatea să pui în rucsac trei perechi de mănuși pentru diverse condiții întâlnite în munți, sau poți să iei o singură pereche, care acoper..
275,00 Lei 735,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Mănuși Outdoor Research BitterBlaze Gloves Mănuși Outdoor Research BitterBlaze Gloves
-46 %
Dezvoltat cu un strat izolator termic-Aerogel-folosit de către NASA în călătoriile spațiale, acest model de mănuși cu membrană Gore-Tex este ideal pentru cățărare pe gheață și cățărare mixtă, fără să facă rabat la greutate și la dexteritate. Cățărarea pe gheață este un sport delicat și de precizie, ..
350,00 Lei 648,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Mănuși bărbați Outdoor Research Vitaly Mănuși bărbați Outdoor Research Vitaly
-62 %
Inspirate de legendarul alpinist rus Vitaly Abalakov, pionier al asigurarii în V pentru gheață, aceste mănuși îți oferă motivul de a înfrunta elementele naturii prin intermediul impermeabilității, rezistenței la vânt și protecției ideale de la nivelul încheieturii.  Membrana de GORE-TEX®, inserția, ..
300,00 Lei 785,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Mănuși bărbați Outdoor Research Arete Mănuși bărbați Outdoor Research Arete
-58 %
Cel mai bine vândute mănuși de la Outdoor Research, mănușile Arete sunt printre cele mai versatile mănuși disponibile pe piață, oferind aderență, dexteritate și protecție împotriva umezelii. Mănușile interioare din fleece păstrează căldură mâinilor chiar și în cele mai grele condiții, iar siliconul ..
225,00 Lei 540,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Fossil Rock Gloves Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Fossil Rock Gloves
-36 %
Mănuși fără degete pentru alpinism și escaladă, extrem de rezistente și performante, oferă o protecție deosebită, fiind în același timp foarte comode. Confecționate dintr-un poliester performant, combinat cu spandex pentru o bună elasticitate, mănușile au zona palmelor acoperită cu piele de capră, i..
145,00 Lei 225,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Direct Route Gloves Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Direct Route Gloves
-45 %
Mănuși pentru alpinism și escaladă, extrem de rezistente și performante, oferă o protecție deosebită, fiind în același timp foarte comode. Confecționate dintr-un poliester performant, combinat cu spandex pentru o bună elasticitate, mănușile au zona palmelor acoperită cu piele de capră, iar în zonele..
150,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Jachetă softshell Outdoor Research San Juan  Annapurna Jachetă softshell Outdoor Research San Juan  Annapurna
-58 %
Jacheta softshell OR San Juan oferă protecție optimă împotriva condițiilor vitrege din munți, partenerul perfect pentru evadările la schi de tură, drumeție sau alpinism.Inspirată de condițiile de zăpadă din Munții Stâncoși, Colorado, jacheta San Juan este alegerea potrivită, pe care o căutai pentru ..
400,00 Lei 950,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Jachetă softshell Outdoor Research Ferrosi
-42 %
Cea mai bine vândută geacă softshell, premiată în repetate rânduri, potrivită pentru orice activitate în natură.Că este vânt, la limita înghețului, sau condiții grele în aventurile tale, apelează cu încredere la geaca Ferrosi. Premiată de mai multe ori și cu titlu de cea mai bine vandută geacă de so..
350,00 Lei 600,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă Pentru Bărbați Outdoor Research Men's Deviator Hoody Jachetă Pentru Bărbați Outdoor Research Men's Deviator Hoody
-56 %
Jachetă performantă, cu o izolație de ultimă generație Polartec® Alpha®, oferă un confort termic excelent pe tot parcursul zilei. Este foarte respirabilă, eliminând eficient umezeala de la nivelul pielii, datorită materialului Polartec® Power Grid™ utilizat la mâneci, glugă și în zona spatelui.Jache..
375,00 Lei 850,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Jachetă Outdoor Research Deviator Hoody
-55 %
Cu izolație termică minimalistă, jacheta Deviator Hoody asigură confortul și respirabilitatea perfecte pentru activități intense.Izolația din Polartec® Alpha® permite circulația aerului pentru o respirabilitate incredibilă, iar materialul din Polartec® Power Grid™ de la nivelul glugii, mânecilor și ..
350,00 Lei 770,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă Outdoor Research Ascendant Hoody Jachetă Outdoor Research Ascendant Hoody
Hot -55 %
Schiază, cațără-te, du-te la lucru cu ea - trăiește în ea! Jacheta Outdoor Research Ascendant este acel strat pe care-l pui pe tine și nu-l mai dai jos indiferent de schimbările survenite în condițiile meteorologice sau indiferent de activitatea în care ești implicat. Izolația activă a acestei ja..
425,00 Lei 950,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Jachetă Impermeabilă și Călduroasă Schi și Snowboard Femei Outdoor Research Women's Stormbound Jacket Jachetă Impermeabilă și Călduroasă Schi și Snowboard Femei Outdoor Research Women's Stormbound Jacket
-68 %
Jacheta pentru schi si snowboard Stormbound este impermeabilă, respirabilă, foarte performantă și este cea mai călduroasă jachetă Outdoor Research din categoria schi și snowboard, grație umpluturii din puf 650 cuin. Este prevăzută cu o glugă compatibilă cu casca, fustă pentru zăpadă, o cagulă  încor..
775,00 Lei 2.450,00 Lei
Fără TVA:775,00 Lei
Jachetă Impermeabilă Femei Outdoor Research Women’s Horizon Jacket Jachetă Impermeabilă Femei Outdoor Research Women’s Horizon Jacket
-50 %
Jachetă impermeabilă și respirabilă ce oferă protecție și confort în zilele ploioase petrecute în natură. fermoar frontal protejat atât la exterior, cât și la interior cu clapete ce împiedică pătrunderea apei. glugă reglabilăconfecționată din nylon ripstop și membrană impermeabilă și respirabilă Ven..
350,00 Lei 700,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 35 (2 pagini)