Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Orientare

Brand: Trekmates
Set alcătuit din husă pentru hartă, busolă și fluier, ideal pentru orientare în condiții dificilehusă fabricată din film poliuretanic moale și transparentlipituri solide și sigureînchidere prin rulareprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și praffluier viu colorat, ușor de găsit în caz de n..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru a ține tabletele în siguranță și uscate în orice împrejurarefabricată din film poliuretanic moale și transparentlipituri solide și sigurecompatibilă cu dispozitivele cu ecran tactilprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și praf..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Trekmates
Husă pentru hărți impermeabilă cu deschidere în două părți pentru o mai ușoară poziționare a hărții în interiorfabricată din film poliuretanic moale și transparentdeschideri sigilate cu dublu sistem de inchidere, pentru a împiedica pătrunderea apeiprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și p..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Fluier Urgență Trekmates Screamer Whistle Fluier Urgență Trekmates Screamer Whistle
-32 %
Brand: Trekmates
Fluier eficient, capabil să emită 109dB, ideal pentru situațiile de urgențăculoare vizibilă pentru a putea fi ușor găsit în caz de nevoieeficient: 109dB..
15,00 Lei 22,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Busolă Trekmates Explorer Compass Busolă Trekmates Explorer Compass
-25 %
Brand: Trekmates
Busolă performantă, proiectată pentru a face navigația cât mai simplă și mai precisă.Este prevăzută cu o bază mare cu gradații ce permit măsurarea ușoară a distanțelor de pe hartă, o lupă care permite vizualizarea mai ușoară a detaliilor de pe harți, precum și cu indicatori fosforescenți pentru pute..
45,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Brand: Trekmates
Busolă simplă și eficientă, de mici dimensiuni, perfectă pentru orientare în teren. Ușoară și compactă, busola Adventure este prevăzută cu un cadran rotativ, cu gradații la fiecare două grade, Prezintă elemente fosforescente pentru a putea fi folosită eficient și pe timp de noapte. Rigla cu gradații..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)