Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

MSR

Șnur reflectorizant pentru Ancore Cort MSR Ultralight Cord Șnur reflectorizant pentru Ancore Cort MSR Ultralight Cord
-36 %
Brand: MSR
Șnur cu diametrul de 2.5 mm pentru confecționarea de ancore pentru cortEste prevăzut cu inserții reflectorizante pentru a fi ușor vizibil pe timp de noapte. Este foarte rezistent la rupere, suportând o greutate de până la 90 kgLungime: 10 m..
70,00 Lei 110,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Șnur Elastic Reparare Bețe Cort MSR Shock Cord Replacement Kit Șnur Elastic Reparare Bețe Cort MSR Shock Cord Replacement Kit
-36 %
Brand: MSR
Șnur elastic premium cu miez de silicon, pentru repararea bețelor de cortȘnurul are o elasticitate optimă până la o temperatură de -40 grade Celsius și o grosime de 3.5 mm. Setul include un manual cu instrucțiuni pentru introducerea șnurului în bețe. Șnurul elastic are o lungime suficientă pentru re..
70,00 Lei 110,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Set Vase Gătit MSR Trail Lite Solo Cook Set Set Vase Gătit MSR Trail Lite Solo Cook Set
-50 %
Brand: MSR
Set de vase ușor și compact pentru excursioniști solitari care nu vor sa se limiteze la un meniu compus din preparate instant sau liofilizate. Modul de împachetare este foarte eficient și compact, rezultând un set ușor de transportat și depozitat, potrvit pentru o varietate mare de rețete delicioase..
225,00 Lei 450,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Set Confecționare Ancore Cort MSR Reflective Utility Cord Kit Set Confecționare Ancore Cort MSR Reflective Utility Cord Kit
Hot -40 %
Brand: MSR
Set pentru confecționarea ancorelor de cort compus dintr-un șnur cu inserții reflectorizante de 3 mm grosime, cu o lungime de 15 m și 4 dispozitive de tensionare a ancorelor de cort CamRing™, ce elimină necesitatea folosirii nodurilor ..
75,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Small Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Small
-38 %
Brand: MSR
Manșoanele pentru repararea bețelor de cort permit repararea rapidă a unui băț rupt, prin plasarea manșonului cu mijlocul pe zona fisurată. Se potrivește cu majoritatea modelelor de corturi de 1-3 persoane. ..
25,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Large Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Large
-25 %
Brand: MSR
Manșoanele pentru repararea bețelor de cort permit repararea rapidă a unui băț rupt, prin plasarea manșonului cu mijlocul pe zona fisurată. Se potrivește cu majoritatea modelelor de corturi de 2, 3 și 4 persoane. ..
30,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Lopată Zăpadă MSR Operator D Shovel Lopată Zăpadă MSR Operator D Shovel
-47 %
Brand: MSR
Lopata MSR® Operator™ D dispune de o lamă generoasă, cu margini înalte și coadă telescopică pentru a permite amenajarea rapidă a taberelor de bază sau săparea pereților verticali în stratul de zăpadă pentru a studia profilul zăpezii. Are o rezistență deosebită si o formă ergonomică, fiind o lopată p..
199,00 Lei 375,00 Lei
Fără TVA:199,00 Lei
Lingură Inox MSR Alpine Tool Spoon Lingură Inox MSR Alpine Tool Spoon
-59 %
Brand: MSR
Lingură din oțel inoxidabil care oferă o funcționalitate ingenioasă, având coada transformată într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la zgârieturi și coroziune, a fost proiectată pentru utilizare intensă. ..
25,00 Lei 61,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Lingură Inox MSR Alpine Long Tool Spoon Lingură Inox MSR Alpine Long Tool Spoon
-62 %
Brand: MSR
Lingură din oțel inoxidabil cu coadă lungă pentru a putea fi folosită cu cele mai adânci vase din oferta MSR. Capătul cozii oferă o funcționalitate ingenioasă, fiind transformat într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la..
25,00 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 30 (2 pagini)