Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Manusi

Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, confecționate din microfleece, cu o capacitate ridicată de a elimina umezeala de la nivelul pielii și cu o viteză mare de uscare. material fleece moale și elasticviteză mare de uscare și eliminare eficientă a umezelii de la nivelul pieliiușoare și respirabilebandă elastica î..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Mănuși softshell pentru femei, cu o construcție precisă, ce oferă o dexteritate excelentă, ideale pentru schi de tură și drumețiiCombinând protectia oferită de materialul softshell Exolite cu o izolație termică eficientă din fleece, mănușile Tour asigură un confort sporit și o dexteritate excelentă,..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Mănuși elastice din fleece pentru femei, prevăzute la degetele mare și arătător cu zone compatibile cu dispozitivele cu touch screen. Usoare, călduroase și cu o viteză mare de uscare, mănușile din fleece Touch Screen nu ar trebui să lipsească din niciun rucsac. Oferind o bună izolație termică, sunt ..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Mănuși elastice din fleece pentru femei, prevăzute la degetele mare și arătător cu zone compatibile cu dispozitivele cu touch screen. Ușoare, călduroase și cu o viteză mare de uscare, mănușile din fleece Touch Screen nu ar trebui să lipsească din niciun rucsac. Oferind o bună izolație termică, sunt ..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Mănuși softshell comode pentru femei, cu o bună aderență, destinate schiului de tură ș ascensiunilor montane. Confecționate din material softshell EXOLITE, rezistent la vânt și având piele Pittards® Oiltac® în zona palmelor, mănușile Terra oferă protecția necesară în zilele de iarnă petrecute pe sch..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Mănuși softshell pentru femei, cu o construcție precisă, ce oferă o foarte bună dexteritate pentru escaladă pe gheață sau alpinism.Rezistente la vânt și umezeală datorită materialului softshell Pontetorto® și având piele Pittards® Oiltac® aplicată în zona palmelor pentru o aderență sporită și durabi..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Mănuși impermeabile, călduroase și rezistente pentru femei, ideale pentru plimbări în natură și drumeții pe vreme rece. Beneficiind de izolație POLARLOFT®, precum și de protecția membranei respirabile și impermeabile DRILITE®, mănușile Mountain sunt un echipament esențial al zilelor răcoroase. Sunt ..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Mănuși foarte rezistente pentru femei, destinate utilizării intensive în ascensiuni montane pe timp de iarnă. Versatile, călduroase și impermeabilile, mănușile Guide oferă o protecție remarcabilă și o dexteritate excelentă. Degetele articulate oferă o aderență bună pe piolet sau bețele de schi, iar ..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Mănuși softshell ultraușoare pentru femei, ce oferă o dexteritate excelentă, destinate schiului de tură și ascensiunilor montane. Oferind o dexteritate similară mănușilor chirurgicale, mănușile G2 Alpine sunt confecționate din material softshell GORE-TEX INFINIUM™, total rezistent la vânt și foarte ..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY Protect™, cu o dexteritate excelentă cu o croială precisă și un material elastic.exterior din elastan rezistent la frecare și impermeabilrespirabile și impermeabile datorită tehnologiei DRY Protect™interior din poliester moale pentru un plu..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Mănuși Impermeabile și Respirabile Trekmates Friktion GORE-TEX Grip Glove Mănuși Impermeabile și Respirabile Trekmates Friktion GORE-TEX Grip Glove
-24 %
Brand: Trekmates
Mănuși cu membrană GORE-TEX impermeabilă și respirabilă ce oferă o dexteritate excelentă datorită tehnologiei GORE Grip.exterior rezistent la frecare din material performant Amaramembrană GORE-TEX impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilătehnologia GORE Grip asigură o dexteritate excelentă int..
265,00 Lei 350,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare, impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY Protect™, ce pot fi utilizate împreună cu o pereche de mănuși interioare pentru mai mult confort și căldură. respirabile și impermeabile datorită tehnologiei DRY Protect™interior din microfleece moale pentru un plus de confortreglaj..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove
-50 %
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, realizate din mătase naturală, pentru un reglaj cât mai bun al temperaturii.mătase naturală 100% cu manșete din poliamidăcusături plate pentru mai mult confortmanșete elasticecompatibile cu dispozitivele cu ecran tactil..
50,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Manuși Din Lână Merino Trekmates Merino Touch Glove Manuși Din Lână Merino Trekmates Merino Touch Glove
-21 %
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și confortabile, confecționate din lână merino ce oferă un excelent reglaj al temperaturii și o izolație termică eficientălână merinose usucă foarte repede și își păstrează proprietățile izolatoare atunci când sunt udeconstrucție fără cusături pentru o dexteritate excelentărespirabile ..
59,00 Lei 75,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși pentru copii, ușoare, elastice și călduroase, prevăzute cu inserții din silicon în zona palmelor și a degetelor pentru o dexteritate sporită.material fleece moale și elasticviteză mare de uscare și eliminare eficientă a umezelii de la nivelul pieliiușoare și respirabilebandă elastica în zona ..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși călduroase, ideale pentru a fi folosite ca strat de bază sub o pereche de supramănuși sau ca atare în zilele mai putin friguroase. confecționate din poliamidă moale și plăcută la atingerese usucă foarte rapid și au o capacitate ridicată de a elimina umezeala de la suprafața pieliiconstrucție ..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Mănuși Black Diamond Super Light Mitts Mănuși Black Diamond Super Light Mitts
-12 %
Black Diamond Super Light mitts sunt o pereche de mănuși de expediție, impermeabile și cu o greutate și volum reduse. Membrana impermeabilă GORE-TEX XCR și izolația termică PrimaLoft Kondeshi îți protejează mâinile pe cele mai înalte vârfuri ale lumii, păstrând o greutate și volum reduse. ..
750,00 Lei 849,00 Lei
Fără TVA:750,00 Lei
Mănuși Black Diamond Absolute Mitts
-12 %
Cele mai calde și ușoare mănuși de expediție care îți vor proteja mâinile de frig și umezeală. mănușă interioară detașabilă cu membrană 100% impermeabilă și respirabilă Gore-Tex XCRdeget ranforsat pentru a putea lucra ușor cu corzile fixemănușă exterioară rezistentă la abraziune și elasticăm..
910,00 Lei 1.039,00 Lei
Fără TVA:910,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)