Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Manusi

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves. Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves.
-59 %
Create special pentru femei, cu același material,Aerogel, folosit de NASA în misiunile spațiale, mănușile Ouray impermeabile te vor face să te simți ca acasă pe coloanele de gheață din Ouray.Femeile, în general, ridică o multitudine de pretenții de la echipamentul lor: abilitatea de a reține căldura..
300,00 Lei 730,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves
-55 %
Mănuși rezistente și durabile ce îmbină zonele confecționate din tricot moale Nomex® cu zone rezistente din piele de capră pentru a oferi o dexteritate maximă și un confort deosebit. În zona palmelor, precum și la incheieturile degetelor, mănușile sunt confecționate din piele de capră, rezistentă ..
125,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove
-50 %
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, realizate din mătase naturală, pentru un reglaj cât mai bun al temperaturii.Sunt confectionate dintr-un material moale si placut la atingere, compatibile cu dispozitivele cu ecran tactil.mătase naturală 100% cu manșete din poliamidăcusături plate pentru mai mult confortm..
50,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși pentru copii, ușoare, elastice și călduroase, prevăzute cu inserții din silicon în zona palmelor și a degetelor pentru o dexteritate sporită.ideale pentru un confort termic sporit. Confectionate dintr-un material moale si placut la atingere.confectionate dintr-un material material fleece m..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Mănuși Black Diamond Super Light Mitts Mănuși Black Diamond Super Light Mitts
-22 %
Black Diamond Super Light mitts sunt o pereche de mănuși de expediție, impermeabile și cu o greutate și volum reduse. Membrana impermeabilă GORE-TEX XCR și izolația termică PrimaLoft Kondeshi îți protejează mâinile pe cele mai înalte vârfuri ale lumii, păstrând o greutate și volum reduse. ..
700,00 Lei 900,00 Lei
Fără TVA:700,00 Lei
Mănuși Black Diamond Absolute Mitts
-25 %
Cele mai calde și ușoare mănuși de expediție care îți vor proteja mâinile de frig și umezeală. mănușă interioară detașabilă cu membrană 100% impermeabilă și respirabilă Gore-Tex XCRdeget ranforsat pentru a putea lucra ușor cu corzile fixemănușă exterioară rezistentă la abraziune și elasticăm..
825,00 Lei 1.100,00 Lei
Fără TVA:825,00 Lei
Mănuși bărbați Outdoor Research Vitaly Mănuși bărbați Outdoor Research Vitaly
-62 %
Inspirate de legendarul alpinist rus Vitaly Abalakov, pionier al asigurarii în V pentru gheață, aceste mănuși îți oferă motivul de a înfrunta elementele naturii prin intermediul impermeabilității, rezistenței la vânt și protecției ideale de la nivelul încheieturii.  Membrana de GORE-TEX®, inserția, ..
300,00 Lei 785,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Mănuși bărbați Outdoor Research Arete Mănuși bărbați Outdoor Research Arete
-58 %
Cel mai bine vândute mănuși de la Outdoor Research, mănușile Arete sunt printre cele mai versatile mănuși disponibile pe piață, oferind aderență, dexteritate și protecție împotriva umezelii. Mănușile interioare din fleece păstrează căldură mâinilor chiar și în cele mai grele condiții, iar siliconul ..
225,00 Lei 540,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Mănuși bărbați Black Diamond Enforcer
-50 %
Mănușile Black Diamond Enforcer sunt special concepute pentru cățărarea pe gheață în condiții de temperaturi dure. Cu o membrană impermeabilă GORE-TEX și 170g de izolație PrimaLoft One, mănușile Enforcer oferă atât căldura necesară cât și impermeabilitate la manevrarea pioleților tehnici. Degetele s..
350,00 Lei 700,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Direct Route Gloves Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Direct Route Gloves
-45 %
Mănuși pentru alpinism și escaladă, extrem de rezistente și performante, oferă o protecție deosebită, fiind în același timp foarte comode. Confecționate dintr-un poliester performant, combinat cu spandex pentru o bună elasticitate, mănușile au zona palmelor acoperită cu piele de capră, iar în zonele..
150,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Femei Outdoor Research Illuminator Sensor Gloves Femei Outdoor Research Illuminator Sensor Gloves
-61 %
Mănuși versatile călduroase și impermeabile, compatibile cu dispozitivele electronice cu ecran tactil, ideale pentru schi, și ture dificile de iarnă.degete precurbatecompatibile cu dispozitivele cu ecran tactilelastic la încheieturăimpermeabile, respirabile și rezistente la vântdispozitiv de cuplare..
175,00 Lei 450,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)