Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Manusi

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves. Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves.
-49 %
Create special pentru femei, cu același material,Aerogel, folosit de NASA în misiunile spațiale, mănușile Ouray impermeabile te vor face să te simți ca acasă pe coloanele de gheață din Ouray.Femeile, în general, ridică o multitudine de pretenții de la echipamentul lor: abilitatea de a reține căldura..
375,00 Lei 730,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, confecționate din microfleece, cu o capacitate ridicată de a elimina umezeala de la nivelul pielii și cu o viteză mare de uscare.Ideale pentru un confort termic sporit, confectionate dintr-un material moale si placut la atingere, compatibile cu dispozitivele cu ecran tacti..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare, impermeabile și respirabile, proiectate si fabricate sa reziste pe orice tip de vreme si sa vă ofere protecție și căldură.In zilele de iarna, cel mai mult conteaza confortul termic. O zi petrecuta la ski este ocazia perfecta pentru a purta manusile Trekmatesrespirabile și impermeabi..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves
-55 %
Mănuși rezistente și durabile ce îmbină zonele confecționate din tricot moale Nomex® cu zone rezistente din piele de capră pentru a oferi o dexteritate maximă și un confort deosebit. În zona palmelor, precum și la incheieturile degetelor, mănușile sunt confecționate din piele de capră, rezistentă ..
125,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Luminary Sensor Mănuși Outdoor Research Luminary Sensor
-57 %
Mănuși de iarnă, compatibile cu ecranele tactile, modulare datorită mănușii interioare din lână, excelente pentru ture de mai multe zile la altitudine.Ai posibilitatea să pui în rucsac trei perechi de mănuși pentru diverse condiții întâlnite în munți, sau poți să iei o singură pereche, care acoper..
315,00 Lei 735,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Mănuși Outdoor Research BitterBlaze Gloves Mănuși Outdoor Research BitterBlaze Gloves
-46 %
Dezvoltat cu un strat izolator termic-Aerogel-folosit de către NASA în călătoriile spațiale, acest model de mănuși cu membrană Gore-Tex este ideal pentru cățărare pe gheață și cățărare mixtă, fără să facă rabat la greutate și la dexteritate. Cățărarea pe gheață este un sport delicat și de precizie, ..
350,00 Lei 648,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Mănuși rezistente și impermeabile, cu membrană GORE-TEX, destinate utilizării la schi și în ascensiuni montane iarna. Prevăzute cu membrana impermeabilă și respirabilă GORE-TEX, mănușile Couloir sunt ideale pentru utilizare intensivă, în ture de mai multe zile, în condiții dificile. Pielea impermeab..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY Protect™, cu o dexteritate excelentă cu o croială precisă și un material elastic.Seiza recomanda tehnologia DRY PROTECT pentru o garantare a impermeabilitatii produsului si a confortului termic sporit.confectionate la exterior din elasta..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Mănuși Impermeabile și Respirabile Trekmates Friktion GORE-TEX Grip Glove Mănuși Impermeabile și Respirabile Trekmates Friktion GORE-TEX Grip Glove
-43 %
Brand: Trekmates
Mănuși cu membrană GORE-TEX impermeabilă și respirabilă ce oferă o dexteritate excelentă datorită tehnologiei GORE Grip.Ideale pentru zilele friguroase, au un confort termic sporit si prin tehnologia Gore Grip puteti sa folositi telefonul fara sa indepartati manusile.-datorita tehnologiei folosite..
200,00 Lei 350,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove
-25 %
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, realizate din mătase naturală, pentru un reglaj cât mai bun al temperaturii.Sunt confectionate dintr-un material moale si placut la atingere, compatibile cu dispozitivele cu ecran tactil.mătase naturală 100% cu manșete din poliamidăcusături plate pentru mai mult confortm..
75,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Manuși Din Lână Merino Trekmates Merino Touch Glove Manuși Din Lână Merino Trekmates Merino Touch Glove
-33 %
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și confortabile, confecționate din lână merino ce oferă un excelent reglaj al temperaturii și o izolație termică eficientăLana merinos este foarte placuta la atingere si moale. Ofera un confort termic sporit.lână merino foarte cunoscuta si apreciatase usucă foarte repede și își păs..
50,00 Lei 75,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși pentru copii, ușoare, elastice și călduroase, prevăzute cu inserții din silicon în zona palmelor și a degetelor pentru o dexteritate sporită.ideale pentru un confort termic sporit. Confectionate dintr-un material moale si placut la atingere.confectionate dintr-un material material fleece m..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși călduroase, ideale pentru a fi folosite ca strat de bază sub o pereche de supramănuși sau ca atare în zilele mai putin friguroase.Confectionate dintr-un material moale si placut la atingere ce ofera un confort termic sporit, constructie fara cusaturi pentru o dexteritate excelenta confecțio..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Mănuși Black Diamond Super Light Mitts Mănuși Black Diamond Super Light Mitts
-12 %
Black Diamond Super Light mitts sunt o pereche de mănuși de expediție, impermeabile și cu o greutate și volum reduse. Membrana impermeabilă GORE-TEX XCR și izolația termică PrimaLoft Kondeshi îți protejează mâinile pe cele mai înalte vârfuri ale lumii, păstrând o greutate și volum reduse. ..
790,00 Lei 900,00 Lei
Fără TVA:790,00 Lei
Mănuși Black Diamond Absolute Mitts
-18 %
Cele mai calde și ușoare mănuși de expediție care îți vor proteja mâinile de frig și umezeală. mănușă interioară detașabilă cu membrană 100% impermeabilă și respirabilă Gore-Tex XCRdeget ranforsat pentru a putea lucra ușor cu corzile fixemănușă exterioară rezistentă la abraziune și elasticăm..
900,00 Lei 1.100,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Mănuși bărbați Outdoor Research Vitaly Mănuși bărbați Outdoor Research Vitaly
-62 %
Inspirate de legendarul alpinist rus Vitaly Abalakov, pionier al asigurarii în V pentru gheață, aceste mănuși îți oferă motivul de a înfrunta elementele naturii prin intermediul impermeabilității, rezistenței la vânt și protecției ideale de la nivelul încheieturii.  Membrana de GORE-TEX®, inserția, ..
300,00 Lei 785,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Mănuși bărbați Outdoor Research Arete Mănuși bărbați Outdoor Research Arete
-58 %
Cel mai bine vândute mănuși de la Outdoor Research, mănușile Arete sunt printre cele mai versatile mănuși disponibile pe piață, oferind aderență, dexteritate și protecție împotriva umezelii. Mănușile interioare din fleece păstrează căldură mâinilor chiar și în cele mai grele condiții, iar siliconul ..
225,00 Lei 540,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Fossil Rock Gloves Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Fossil Rock Gloves
-36 %
Mănuși fără degete pentru alpinism și escaladă, extrem de rezistente și performante, oferă o protecție deosebită, fiind în același timp foarte comode. Confecționate dintr-un poliester performant, combinat cu spandex pentru o bună elasticitate, mănușile au zona palmelor acoperită cu piele de capră, i..
145,00 Lei 225,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Direct Route Gloves Mănuși Alpinism Și Escaladă Outdoor Research Direct Route Gloves
-45 %
Mănuși pentru alpinism și escaladă, extrem de rezistente și performante, oferă o protecție deosebită, fiind în același timp foarte comode. Confecționate dintr-un poliester performant, combinat cu spandex pentru o bună elasticitate, mănușile au zona palmelor acoperită cu piele de capră, iar în zonele..
150,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Femei Outdoor Research Illuminator Sensor Gloves Femei Outdoor Research Illuminator Sensor Gloves
-61 %
Mănuși versatile călduroase și impermeabile, compatibile cu dispozitivele electronice cu ecran tactil, ideale pentru schi, și ture dificile de iarnă.degete precurbatecompatibile cu dispozitivele cu ecran tactilelastic la încheieturăimpermeabile, respirabile și rezistente la vântdispozitiv de cuplare..
175,00 Lei 450,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)