Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Manusi

Supramănuși impermeabile și respirabile cu membrană DRILITE®, ideale pentru schi și trekking. Ușoare și rezistente, supramănușile Drilite oferă protecție în zilele friguroase și umede, fiind un articol ce nu ar trebui să lipsească din rucsac. Întăriturile Suregrip, aplicate în zona palmelor asigură ..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves. Outdoor Research Mănuși Ouray Ice Gloves.
-52 %
Create special pentru femei, cu același material,Aerogel, folosit de NASA în misiunile spațiale, mănușile Ouray impermeabile te vor face să te simți ca acasă pe coloanele de gheață din Ouray.Femeile, în general, ridică o multitudine de pretenții de la echipamentul lor: abilitatea de a reține căldura..
350,00 Lei 730,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, confecționate din microfleece, cu o capacitate ridicată de a elimina umezeala de la nivelul pielii și cu o viteză mare de uscare. material fleece moale și elasticviteză mare de uscare și eliminare eficientă a umezelii de la nivelul pieliiușoare și respirabilebandă elastica î..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves Mănuși Outdoor Research Suppressor Gloves
-55 %
Mănuși rezistente și durabile ce îmbină zonele confecționate din tricot moale Nomex® cu zone rezistente din piele de capră pentru a oferi o dexteritate maximă și un confort deosebit. În zona palmelor, precum și la incheieturile degetelor, mănușile sunt confecționate din piele de capră, rezistentă ..
125,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Mănuși Outdoor Research Luminary Sensor Mănuși Outdoor Research Luminary Sensor
-66 %
Mănuși de iarnă, compatibile cu ecranele tactile, modulare datorită mănușii interioare din lână, excelente pentru ture de mai multe zile la altitudine.Ai posibilitatea să pui în rucsac trei perechi de mănuși pentru diverse condiții întâlnite în munți, sau poți să iei o singură pereche, care acoper..
250,00 Lei 735,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Mănuși Outdoor Research BitterBlaze Gloves Mănuși Outdoor Research BitterBlaze Gloves
-48 %
Dezvoltat cu un strat izolator termic-Aerogel-folosit de către NASA în călătoriile spațiale, acest model de mănuși cu membrană Gore-Tex este ideal pentru cățărare pe gheață și cățărare mixtă, fără să facă rabat la greutate și la dexteritate. Cățărarea pe gheață este un sport delicat și de precizie, ..
335,00 Lei 648,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Mănuși softshell cu o construcție precisă, ce oferă o dexteritate excelentă, ideale pentru schi de tură și drumețiiCombinând protectia oferită de materialul softshell Exolite cu o izolație termică eficientă din fleece, mănușile Tour asigură un confort sporit și o dexteritate excelentă, fiind potrivi..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Mănuși elastice din fleece, prevăzute la degetele mare și arătător cu zone compatibile cu dispozitivele cu touch screen. Ușoare, călduroase și cu o viteză mare de uscare, mănușile din fleece Touch Screen nu ar trebui să lipsească din niciun rucsac. Oferind o bună izolație termică, sunt extrem de uti..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Mănuși elastice din fleece, prevăzute la degetele mare și arătător cu zone compatibile cu dispozitivele cu touch screen. Usoare, călduroase și cu o viteză mare de uscare, mănușile din fleece Touch Screen nu ar trebui să lipsească din niciun rucsac. Oferind o bună izolație termică, sunt extrem de uti..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Mănuși softshell comode, cu o bună aderență, destinate schiului de tură ș ascensiunilor montane. Confecționate din material softshell EXOLITE, rezistent la vânt și având piele Pittards® Oiltac® în zona palmelor, mănușile Terra oferă protecția necesară în zilele de iarnă petrecute pe schiuri sau în d..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Mănuși călduroase, impermeabile și rezistente, vârful de gamă al ofertei Mountain Equipment. Prevăzute cu membrană impermeabilă GORE-TEX și având în zona palmelor piele Pittards® Armortan® Goatskin, mănușile Super Couloir sunt ideale pentru cele mai solicitante și lungi ascensiuni. Degetele curbate ..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Mănuși softshell cu o construcție precisă, ce oferă o foarte bună dexteritate pentru escaladă pe gheață sau alpinism.Rezistente la vânt și umezeală datorită materialului softshell Pontetorto® și având piele Pittards® Oiltac® aplicată în zona palmelor pentru o aderență sporită și durabilitate, mănuși..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Mănuși ultraușoare călduroase, rezistente la umezeală și cu o viteză mare de uscare, destinate utilizării în ascensiuni de iarnă în condiții dificile. Utilizând membrana rezistentă la vânt și umezeală DRILITE® Loft 20D, având o căptușeala moale și călduroasă și piele Goatskin în zona palmelor, mănuș..
300,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Cele mai călduroase mănuși, destinate expedițiilor la peste 7000 m și in cele mai reci colțuri ale lumii. Intens utilizate de către profesioniști în ascensiunile la mare altitudine sau în expediții arctice, mănușile Redline combină puful de gâscă 800 cuin cu umplutura sintetică PrimaLoft® pentru a o..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Mănuși softshell extrem de versatile, călduroase și durabile, rezistente la umezeală, dar în același timp foarte respirabile. Foarte apreciate de profesioniști ai activităților montane, mănușile Randonee oferă o excelentă dexteritate, o izolare termică eficientă chiar și în cele mai dificile condiți..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Mănuși softshell respirabile și rezistente, cu manșete lungi, ideale pentru ascensiuni în stil alpin. Construite din material Softshell EXOLITE 210 și având în zona palmelor piele Pittards® Armortan® Goatskin, mănușile Randonee Gauntlet sunt foarte comode și oferă o bună dexteritate. Interiorul mănu..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Mănuși impermeabile, extrem de călduroase și rezistente, destinate ascensiunilor montane și schiuluiPrevăzute cu membrană impermeabilă DRILITE® și izolație termică PrimaLoft® , mănușile Pinnacle oferă protecție deosebite în cele mai dificile condiții. Pielea Goatskin utilizată în zona palmelor confe..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Mănuși impermeabile, călduroase și rezistente, oferă un refugiu fantastic pentru mâini în zilele friguroase de iarnă. Fie că sunt utilizate pe tot parcursul zilei sau păstrate în rucsac ca pereche de rezervă, mănușile Mountain oferă o bună izolare termică și impermeabilitate în cele mai grele condiț..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Mănuși impermeabile, călduroase și rezistente, ideale pentru plimbări în natură și drumeții pe vreme rece. Beneficiind de izolație POLARLOFT®, precum și de protecția membranei respirabile și impermeabile DRILITE®, mănușile Mountain sunt un echipament esențial al zilelor răcoroase. Sunt prevăzute cu ..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Mănuși călduroase din fleece, ideale pentru a fi purtate ca atare, sau sub o pereche de supramănuși impermeabile, atunci când vremea se înrăutățește. Confecționate din material fleece POLARTEC® Thermal Pro® și având piele Goatskin în zona palmelor, mănușile Moreno asigura o izolate termică eficientă..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 44 (3 pagini)