Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Incaltaminte Femei

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Asolo
Bocanci tehnici solizi, dar în același timp ușori pentru clasa lor, concepuți pentru ascensiuni tehnice și cățărare pe gheață, compatibili cu toate tipurile de colțariPiele exterioară Schoeller K-Tech, rezistentă la apă.  membrană Gore-Tex®  impermeabilă și respirabilăizolație termică eficientăTalpă..
1.670,00 Lei
Fără TVA:1.670,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante pentru femei, lungi până la genunchi, foarte subțiri și ușoare, se mulează foarte precis pe forma piciorului și sunt ideale atunci când se dorește utilizarea unui clăpar cât mai fix pe picior, în special în competițiiSistem de control al umezelii: permite eliminarea eficie..
113,00 Lei
Fără TVA:113,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi pentru femei, înalte până la genunchi, călduroase și bine capitonate pe toată suprafața, pentru a oferi un maxim de izolare termică și o distribuție uniformă a presiunii, prevenind apariția rosăturilor sau a bășicilor. Sunt cele mai călduroase și mai bine capitonate șosete din colecți..
148,00 Lei
Fără TVA:148,00 Lei
Șosete Schi Femei Bridgedale Ski Midweight Merino Endurance Over Calf Women’s Socks Șosete Schi Femei Bridgedale Ski Midweight Merino Endurance Over Calf Women’s Socks
-46 %
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante pentru femei, înalte până la genunchi, călduroase, capitonate la fluierul piciorului, pe talpă și în zona degetelor. Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație te..
75,00 Lei 139,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Șosete Schi Femei Bridgedale Ski Lightweight Merino Endurance Over Calf Women’s Socks Șosete Schi Femei Bridgedale Ski Lightweight Merino Endurance Over Calf Women’s Socks
-43 %
Brand: Bridgedale
 Șosete de schi performante pentru femei, ușoare și subțiri, înalte până la genunchi, oferă o izolare termică bună și prezintă zone mai groase la fluierul piciorului, pe talpă și în zona degetelor pentru mai multa protecție si confort.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ..
65,00 Lei 115,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Șosete Schi Femei Bridgedale Ski Easy On Merino Endurance Over Calf Women's Socks Șosete Schi Femei Bridgedale Ski Easy On Merino Endurance Over Calf Women's Socks
-44 %
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante pentru femei, ușoare și subțiri, înalte până la genunchi, prezintă zone cu frecare minimă pe laterale pentru o încălțare ușoară.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, ..
75,00 Lei 135,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete performante pentru femei, lungi până deasupra gleznei, prevăzute cu izolație suplimentară în jurul piciorului, ideale pentru mers nordic. Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație t..
113,00 Lei
Fără TVA:113,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, ușoare și subțiri, înalte până la genunchi, se mulează foarte precis pe picior și oferă suportul necesar pentru cei care caută performanța Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport ..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, înalte până la genunchi, cu întărituri speciale la călcâi și în jurul gleznei, pentru a reduce ridicarea călcâiului și a crește performanțele la schi.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigu..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete interioare pentru femei, concepute pentru a oferi un confort suplimentar, mai multă izolație termică și o eliminare mai eficientă a umezelii de la nivelul pielii, în turele lungi și solicitante.Fiind purtate direct pe piele, șosetele interioare transportă rapid umezeala de la nivelul pielii c..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete interioare concepute pentru a oferi mai multă izolare termică, eliminând totodată eficient umezeala și păstrând picioarele calde și uscate. Materialul principal Endurofil are cea mai mică conductivitate termică și oferă astfel o izolate termică excelentă.Fiind purtate direct pe piele, șo..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la genunchi, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Oferind protecție eficientă până la genunchi, șosetele StormSock Midweight Knee sunt potrivite pentru activitățile care impli..
230,00 Lei
Fără TVA:230,00 Lei
Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Boot Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Boot
-33 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până deasupra gleznei, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Lungi până deasupra gleznei, șosetele StormSock Midweight Boot sunt mai lungi decât bocancii standard, împiedicând astfe..
140,00 Lei 210,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Ankle Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Ankle
-34 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la gleznă, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Lungi până la glezne, șosetele StormSock Midweight Ankle sunt ușoare, oferă libertate totală de mișcare și sunt ideale pentru î..
125,00 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până deasupra gleznei, cu un interior subțire din lână merino, ideale pentru zonele călduroaseLungi până deasupra gleznei, șosetele StormSock Lightweight Boot sunt mai lungi decât bocancii standard, împiedicând astfel contactul între bocanc și piele. Șosetele sunt com..
188,00 Lei
Fără TVA:188,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la gleznă, cu un interior subțire din lână merino, ideale pentru zonele călduroaseLungi până la glezne, șosetele StormSock Midweight Ankle sunt ușoare, oferă libertate totală de mișcare și sunt ideale pentru încălțămintea joasă, care nu acoperă glezna. Șosetele s..
167,00 Lei
Fără TVA:167,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la genunchi, cu o foarte bună izolație termică, fiind ideale pentru activitățile în aer liber pe vreme rece. Oferind protecție eficientă până la genunchi, șosetele StormSock Heavyweight Knee sunt potrivite pentru activitățile care implică traversări prin râuri. D..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Heavyweight Boot Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Heavyweight Boot
-35 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până deasupra gleznei, cu o foarte bună izolație termică, fiind ideale pentru activitățile în aer liber pe vreme rece. Lungi până deasupra gleznei, șosetele StormSock Heavyweight Boot sunt mai lungi decât bocancii standard, împiedicând astfel contactul între bocanc și..
150,00 Lei 230,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete performante pentru femei, lungi până deasupra gleznei, groase și calduroase pentru a proteja eficient piciorul împotriva frigului. Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică ..
108,00 Lei
Fără TVA:108,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de damă, pentru utilizare zilnică, subțiri și performante, lungi până deasupra gleznei, asigură un confort deosebit și mențin piciorul uscat și bine aerisit.Ideale pentru cei care vor să se bucure de calitățile incontestabile ale lânii merino și în viața de zi cu zi, șosetele Everyday Ultr..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de expediție pentru femei, lungi până deasupra gleznei, ideale pentru drumeții și ascensiuni pe vreme friguroasă.Tehnologia Merino Confort îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică eficientă, și o rez..
118,00 Lei
Fără TVA:118,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 68 (4 pagini)