Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Parazapezi

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Parazăpezi Trekmates Torridon Gaiter Parazăpezi Trekmates Torridon Gaiter
-14 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi rezistente, și impermeabile, ideale pentru utilizarea cu bocanci clasici în drumeții și ascensiuni montane.Ideale in drumetiile prelungite, confectionate dintr-un material moale si placut la atingere, se pot curata usor la masina de spalatmembrană DRY™ triplu strat respirabilă și imper..
150,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Rannoch Gaiter Parazăpezi Trekmates Rannoch Gaiter
-23 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi ultraușoare rezistente, și impermeabile, ideale pentru utilizarea cu bocanci clasici în drumeții și ascensiuni montane.Ideale in drumetiile prelungite. Datorite tehnologiei Dry, ofera un confort termic sporit, cu un sistem de strangere pe gamba pentru o izolare mai buna.impermeabile și..
100,00 Lei 130,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Nevis GORE-TEX Gaiter Parazăpezi Trekmates Nevis GORE-TEX Gaiter
-20 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi rezistente, cu membrană GORE-TEX, ideale pentru utilizarea cu bocanci tehnici.Confectionate dintr-un material impermebil, moale si placut la atingere, cu un confort termic sporit. Are un sistem de strangere ce izoleaza perfect piciorul.membrană GORE-TEX triplu strat în partea superioară..
220,00 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:220,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Helvellyn Gaiter Parazăpezi Trekmates Helvellyn Gaiter
-28 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi clasice, rezistente, și impermeabile, ideale pentru utilizarea în drumeții și ascensiuni montane.Tehnologia DRY le recomanda pentru purtare indelungata, oferind un confort termic sporit . impermeabile și respirabile datorită tehnologiei DRY™, oferind un confort termic sporitîntărituri ..
90,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Parazăpezi Trekmates Cairngorm GORE-TEX Gaiter Parazăpezi Trekmates Cairngorm GORE-TEX Gaiter
-22 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi rezistente, ideale pentru utilizarea cu bocanci clasici în drumeții și ascensiuni montane. Oferă protecție totală împotriva ploii, lapoviței si ninsorii, asigurând confort constant.Membrana in triplu strat ofera un confort termic sporit.membrană GORE-TEX triplu stratcompatibile cu majo..
175,00 Lei 225,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Parazăpezi Scurte Trekmates Grasmere Ankle Gaiter Parazăpezi Scurte Trekmates Grasmere Ankle Gaiter
-14 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi scurte și ultraușoare, impermeabile și respirabile, ce oferă protecție a gleznei și flexibilitate în orice condiții.Datorita tehnologiei DRY, sunt recomadate pentru purtare indelungata, fiind impermeabile si oferind un confort termic sporit. impermeabile și respirabile datorită tehnolo..
99,00 Lei 115,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Parazăpezi Scurte Trekmates Glenmore GORE-TEX Ankle Gaiter Parazăpezi Scurte Trekmates Glenmore GORE-TEX Ankle Gaiter
-33 %
Brand: Trekmates
Parazăpezi scurte cu membrană GORE-TEX, rezistente la abraziune și utilizare intensivăIdeale pentru orice drumetie, fiind si impermeabile pentru un confort termic sporit cat si rezistente pentru teren accidentat.membrană GORE-TEX triplu strat în partea superioară rezista la utilizare intensivapoli..
100,00 Lei 150,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)