Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Bocanci de drumetie

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Ghete Drumeție Scarpa Tellus GTX  Ghete Drumeție Scarpa Tellus GTX
Nou -11 %
Brand: Scarpa
Bocanci de drumeție impermeabili și confortabili, proiectați pentru utilizare în ture cu rucsac ușor, pe poteci, în plimbări prin pădure sau prin oraș. exterior din piele nubuck impermeabilizatămembrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex Extended Comforttalpă Energy Sole cu un strat intermediar po..
750,00 Lei 845,00 Lei
Fără TVA:750,00 Lei
Ghete Drumeție Scarpa Boreas GTX Ghete Drumeție Scarpa Boreas GTX
-14 %
Brand: Scarpa
Bocanci de drumeție impermeabili și confortabili, proiectați pentru utilizare în ture cu rucsac ușor, pe poteci, în plimbări prin pădure sau prin oraș. exterior din piele suede impermeabilizatăvârf protejat cu un strat cauciucatmembrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex Extended Comforttalpă Ener..
600,00 Lei 699,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Ghete Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Cyclone GTX Ghete Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Cyclone GTX
-19 %
Brand: Scarpa
Bocanci ușori, impermeabili, confortabili și versatili, proiectați pentru utilizare zilnică, drumeții ușoare și plimbări în naturăexterior din piele naturală nubuck 1.6mmsistem de strângere și ajustare a șireturilor ce permite alunecarea ușoară a acestuia și un reglaj diferențiat pentru un confort c..
800,00 Lei 990,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Bocanci tehnici Scarpa Ribelle Lite HD Bocanci tehnici Scarpa Ribelle Lite HD
-31 %
Brand: Scarpa
Bocanci foarte ușori pentru bărbați, ideali pentru ascensiuni rapide și tehnice, via ferrata sau drumeții cu rucsac greu.Branț Pro Fiber Roll confecționat din polipropilenă, având inserții din fibră de sticlă cu grosime variabilă, este foarte ușor și rezistent la torsiune, asigurând un maxim de perf..
1.000,00 Lei 1.445,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Bocanci Tehnici Drumeție Bărbați Asolo Men's Taron GV Bocanci Tehnici Drumeție Bărbați Asolo Men's Taron GV
-40 %
Brand: Asolo
Bocanci tehnici pentru bărbați, prevăzuți cu membrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex, ideali pentru drumeții lungi cu rucsac greu sau trasee cu teren stâncos și dificil  Exterior rezistent la apă, din piele Suede+Cordura+Soft shell Shoeller,.Membrană Gore-Tex®, ce conferă impermeabilitate și r..
710,00 Lei 1.175,00 Lei
Fără TVA:710,00 Lei
Bocanci Tehnici Alpinism Via Ferrata Scarpa Men's Zodiac Plus GTX Bocanci Tehnici Alpinism Via Ferrata Scarpa Men's Zodiac Plus GTX
-16 %
Brand: Scarpa
Bocanci pentru bărbați, versatili și comozi, ideali pentru trasee tehnice la altitudini mediibranțuri Pro din polipropilenă cu grosime variabilăpiele suede Perwanger 1.8mm, tratată hidrofoblimba bocancului utilizează tehnologia Sock-Fit DVL, îmbrăcând piciorul asemenea unei șosete, oferind confort ș..
1.000,00 Lei 1.195,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Bocanci Scarpa Zodiac Tech GTX Bocanci Scarpa Zodiac Tech GTX
Nou
Brand: Scarpa
Bocanci tehnici pentru bărbați, ideali pentru alpinism, via ferrata sau drumeții solicitante și lungi.exterior din piele suede Perwanger 1.8 mm, tratată pentru a respinge apadatorită tehnologiei Sock-Fit XT, bocancul îmbracă piciorul asemenea unei șosete, oferind confort și stabilitatevârful bocancu..
1.345,00 Lei
Fără TVA:1.345,00 Lei
Bocanci Drumeție Trei Sezoane Scarpa Men's Nangpa-La GTX Bocanci Drumeție Trei Sezoane Scarpa Men's Nangpa-La GTX
Hot -20 %
Brand: Scarpa
Bocancii pentru trei sezoane cu o combinație optimă între robustețe și versatilitate, recomandați pentru drumeții de o zi sau mai multe pe diferite terenuri. Sunt confecționați din piele Suede si material textil la exterior și membrană din Gore-tex® la interior ce asigură protecție împotriva umezeli..
600,00 Lei 750,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Bocanci Drumeție Scarpa SL Active Bocanci Drumeție Scarpa SL Active
-22 %
Brand: Scarpa
Bocanci clasici din piele ce oferă confort și protecție în turele tehnice, lungi și cu rucsac greu.exterior din piele naturală rezistentă, cu galoșare din cauciuc de jur împrejursistem de strângere și ajustare a șireturilor ce permite alunecarea ușoară a șiretului și un reglaj diferențiat pentru un ..
975,00 Lei 1.250,00 Lei
Fără TVA:975,00 Lei
Bocanci Drumeție Scarpa Ladakh GTX Bocanci Drumeție Scarpa Ladakh GTX
-29 %
Brand: Scarpa
Bocanci clasici din piele, cu membrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex, ideali pentru trasee lungi și solicitante, cu rucsac greu, drumeții pe timp de iarnă sau lucru în zone accidentate.exterior din piele naturală rezistentă nubuck, cu galoșare din cauciuc de jur împrejursistem de strângere și..
1.000,00 Lei 1.399,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Bocanci drumeție Scarpa Cyrus Mid GTX Bocanci drumeție Scarpa Cyrus Mid GTX
-13 %
Brand: Scarpa
Bocancii de drumeție Scarpa Cyrus Mid GTX sunt combinația ideală dintre un pantof și un bocanc, fiind perfecți pentru poteci și călătorii.Bocancii Cyrus sunt confortabili, fiind perfecți pentru plimbări prin pădure sau prin zone urbane. Construcția este flexibilă și oferă confort la călcare, fiind t..
699,00 Lei 799,00 Lei
Fără TVA:699,00 Lei
Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s ZG Trek GTX Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s ZG Trek GTX
-15 %
Brand: Scarpa
Bocanci ușori, impermeabili  și versatili, ideali pentru ascensiuni rapide pe poteci și în afara lor, proiectați pentru a facilita o deplasare cât mai comodă și o stabilitate excelentă chiar și cu rucsacul plin.exterior piele suede 1.8 mm impermeabilizatăvârf protejat cu un strat poliuretanicsistem ..
850,00 Lei 1.000,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s ZG Lite GTX Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s ZG Lite GTX
-11 %
Brand: Scarpa
Bocanci foarte ușori, impermeabili  și versatili, ideali pentru ascensiuni rapide cu rucsac ușor.exterior din piele suede impermeabilizată și material textil performant și rezistentvârf protejat cu un strat poliuretanicsistem de strângere și ajustare a șireturilor ce permite alunecarea ușoară a aces..
799,00 Lei 900,00 Lei
Fără TVA:799,00 Lei
Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Marmolada Trek HD Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Marmolada Trek HD
-21 %
Brand: Scarpa
Bocanci ușori și impermeabili, ideali pentru drumeții solicitante, cu rucsac greu sau via ferrata.exterior din materiale performante ce combină mai multe tipuri de fibre tehnice pentru a obține o rezistență sporită și performanță la o greutate cât mai redusă vârf protejat cu un strat cauciucatsistem..
900,00 Lei 1.145,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Marmolada Pro HD Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Marmolada Pro HD
-20 %
Brand: Scarpa
Bocanci rezistenți și impermeabili, ideali pentru drumeții solicitante, cu rucsac greu sau via ferrata.exterior din piele suede impermeabilizatăvârf protejat cu un strat cauciucatsistem de strângere și ajustare a șireturilor ce permite alunecarea ușoară a acestuia și un reglaj diferențiat pentru un ..
1.000,00 Lei 1.245,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Kailash Trek GTX Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Kailash Trek GTX
-27 %
Brand: Scarpa
Bocanci ușori pentru trei sezoane, impermeabili și respirabili, proiectați pentru a oferi confort și stabilitate pe orice teren.exterior din piele suede impermeabilizată, și zone din Cordura® pentru o mai bună flexibilitate și confort. sistem de strângere și ajustare a șireturilor ce permite aluneca..
750,00 Lei 1.025,00 Lei
Fără TVA:750,00 Lei
Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Kailash Pro GTX Bocanci Drumeție Bărbați Scarpa Men’s Kailash Pro GTX
-15 %
Brand: Scarpa
Bocanci clasici din piele, impermeabili și respirabili, ideali pentru drumeții cu rucsac greu, pe orice tip de teren.exterior din piele naturală, dintr-o singură bucată, fără cusături, pentru o rezistență mai mare în timpvârf protejat cu un strat poliuretanicsistem de strângere și ajustare a șiretur..
925,00 Lei 1.085,00 Lei
Fără TVA:925,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)