Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Bocanci de altitudine

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Asolo
Recomandare:Ture montane, alpinism hivernal, cățărare pe gheață.Bocanci special gândiți pentru alpinism de altitudine si cățărare pe gheață. Parazăpadă exterioară este realizată dintr-un material stretch, foarte rezistent, dublat de o membrană de Gore-Tex Insulated, pentru un confort termic optim.Si..
3.200,00 Lei
Fără TVA:3.200,00 Lei
Brand: Asolo
Recomandare:Cățărare mixtă și cascade de gheațăBocanci ce-ți vor îmbunătății calitățile de cățărător spre limite superioare. Întreaga structură și greutatea minimală tind să îmbunătățească senzitivitatea în cățărarea mixtă, permițând atingerea unor performanțe înalte.Talpa mijlocie, Asoframe, real..
2.100,00 Lei
Fără TVA:2.100,00 Lei
Brand: Asolo
Acest model de bocanci este potrivit a fi purtat la ascensiuni tehnice si catarare pe gheata, fiind fabricat din materiale rezistente ce ofere impermeabilitate si respirabilitate. Poate fi folosit in conditii extreme si ofera o protectie excelenta. ..
1.780,00 Lei
Fără TVA:1.780,00 Lei
Brand: Asolo
Recomandare:Pentru cățărare tehnică, trasee de Via-Ferrata și ture de trekking.Piele exterioară Schoeller K-Tech, rezistentă la apă. Prevăzuți la interior cu membrană de Gore-Tex® pentru confort termic, impermeabili și respirabilitate mare. Talpa Vibram confera suport maxim și stabilitate la torsiun..
1.720,00 Lei
Fără TVA:1.720,00 Lei
Brand: Asolo
Aceasta pereche de bocanci pentru trekking Via Ferrata sunt ideali pentru drumetii sau plimbari usoare pe poteca.Materialul din care este fabricat la exterior, Schoeller K-Tech ofera o rezistenta sporita la apa iar membrana Gore-Tex® asigura confort termic, impermeabilitate si respirabilit..
1.300,00 Lei
Fără TVA:1.300,00 Lei
Brand: Asolo
Modelul acesta de bocanci pentru altitudine sunt potriviti pentru turele alpine clasice, trekking si Via Ferrata. In exterior este construit dintr-un material textil inovator numit Schoeller care ii face sa fie mai usori. De asemenea, sunt fabricati din piele Suede iar in interior au membrana Go..
1.300,00 Lei
Fără TVA:1.300,00 Lei
Brand: Asolo
 Acest model este recomandat pentru ture alpine clasice, trekking dar si ture hivernale.Sunt fabricati in exterior din piele Perwanger cu o grosime de 2,4 mm si ofera o rezistenta sporita la apa. Membrana Gore-Tex® asigura o respirabilitate optima pielii si impermeabilitate. Talpa ar..
1.470,00 Lei
Fără TVA:1.470,00 Lei
Bocanci tehnici Scarpa Ribelle Lite HD Bocanci tehnici Scarpa Ribelle Lite HD
-7 %
Brand: Scarpa
Bocanci foarte ușori pentru bărbați, ideali pentru ascensiuni rapide și tehnice, via ferrata sau drumeții cu rucsac greu.Branț Pro Fiber Roll confecționat din polipropilenă, având inserții din fibră de sticlă cu grosime variabilă, este foarte ușor și rezistent la torsiune, asigurând un maxim de perf..
1.350,00 Lei 1.445,00 Lei
Fără TVA:1.350,00 Lei
Bocanci Tehnici Iarnă Scarpa Mont Blanc GTX Bocanci Tehnici Iarnă Scarpa Mont Blanc GTX
-23 %
Brand: Scarpa
Bocanci tehnici pentru alpinism clasic la mare altitudine și lucru în condiții de iarnă.Branț ergonomic Pro Fiber XT 20 confecționat din polipropilenă, având inserții din fibră de sticlă cu grosime variabilă și un strat superior din spumă EVA, este foarte rezistent la torsiune, asigu..
1.775,00 Lei 2.295,00 Lei
Fără TVA:1.775,00 Lei
Bocanci Tehnici Alpinism Altitudine Scarpa Phantom Tech HD Bocanci Tehnici Alpinism Altitudine Scarpa Phantom Tech HD
-23 %
Brand: Scarpa
Bocanci tehnici concepuți pentru alpinism modern și cățărat pe gheață la mare altitudine.Confortabili, călduroși, foarte preciși și oferind o excelentă dexteritate, bocancii Phantom Tech excelează totodată printr-o greutate foarte redusă.Parazăpezile incorporate au 3 straturi: KCN-Tech Fabric, S-Tec..
2.100,00 Lei 2.745,00 Lei
Fără TVA:2.100,00 Lei
Brand: Asolo
Acesti bocanci sunt recomandati pentru alpinismul tehnic in Himalaya fiind potriviti a fi utilizati in conditii de temperaturi extreme sub zero grade. Modelul ofera o izolatie termica si o impermeabilitate excelenta, protejand picioarele indiferent de situatie. Desi ca volum pare destul de mare,..
4.400,00 Lei
Fără TVA:4.400,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)