Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Incaltaminte Barbati

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Asolo
Recomandare:Ture montane, alpinism hivernal, cățărare pe gheață.Bocanci special gândiți pentru alpinism de altitudine si cățărare pe gheață. Parazăpadă exterioară este realizată dintr-un material stretch, foarte rezistent, dublat de o membrană de Gore-Tex Insulated, pentru un confort termic optim.Si..
3.200,00 Lei
Fără TVA:3.200,00 Lei
Brand: Asolo
Recomandare:Cățărare mixtă și cascade de gheațăBocanci ce-ți vor îmbunătății calitățile de cățărător spre limite superioare. Întreaga structură și greutatea minimală tind să îmbunătățească senzitivitatea în cățărarea mixtă, permițând atingerea unor performanțe înalte.Talpa mijlocie, Asoframe, real..
2.100,00 Lei
Fără TVA:2.100,00 Lei
Brand: Asolo
Acest model de bocanci este potrivit a fi purtat la ascensiuni tehnice si catarare pe gheata, fiind fabricat din materiale rezistente ce ofere impermeabilitate si respirabilitate. Poate fi folosit in conditii extreme si ofera o protectie excelenta. ..
1.780,00 Lei
Fără TVA:1.780,00 Lei
Brand: Asolo
Recomandare:Pentru cățărare tehnică, trasee de Via-Ferrata și ture de trekking.Piele exterioară Schoeller K-Tech, rezistentă la apă. Prevăzuți la interior cu membrană de Gore-Tex® pentru confort termic, impermeabili și respirabilitate mare. Talpa Vibram confera suport maxim și stabilitate la torsiun..
1.720,00 Lei
Fără TVA:1.720,00 Lei
Brand: Asolo
Aceasta pereche de bocanci pentru trekking Via Ferrata sunt ideali pentru drumetii sau plimbari usoare pe poteca.Materialul din care este fabricat la exterior, Schoeller K-Tech ofera o rezistenta sporita la apa iar membrana Gore-Tex® asigura confort termic, impermeabilitate si respirabilit..
1.300,00 Lei
Fără TVA:1.300,00 Lei
Brand: Asolo
Modelul acesta de bocanci pentru altitudine sunt potriviti pentru turele alpine clasice, trekking si Via Ferrata. In exterior este construit dintr-un material textil inovator numit Schoeller care ii face sa fie mai usori. De asemenea, sunt fabricati din piele Suede iar in interior au membrana Go..
1.300,00 Lei
Fără TVA:1.300,00 Lei
Bocanci Tehnici Drumeție Femei Asolo Women's Lagazuoi GV Bocanci Tehnici Drumeție Femei Asolo Women's Lagazuoi GV
-48 %
Brand: Asolo
Bocanci tehnici pentru femei, prevăzuți cu membrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex, ideali pentru drumeții lungi cu rucsac greu sau trasee cu teren stâncos și dificil talpă Vibram® Ascentmembrană GoreTex®galoșare cauciuc 360ºpiele Nubuk 2.4mmsistem de ajustare a tensiunii șiretuluigreutate:780..
675,00 Lei 1.300,00 Lei
Fără TVA:675,00 Lei
Brand: Asolo
 Acest model este recomandat pentru ture alpine clasice, trekking dar si ture hivernale.Sunt fabricati in exterior din piele Perwanger cu o grosime de 2,4 mm si ofera o rezistenta sporita la apa. Membrana Gore-Tex® asigura o respirabilitate optima pielii si impermeabilitate. Talpa ar..
1.470,00 Lei
Fără TVA:1.470,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, ușoare și subțiri, înalte până la genunchi, se mulează foarte precis pe picior și oferă suportul necesar pentru cei care caută performanța Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport ..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, înalte până la genunchi, cu întărituri speciale la călcâi și în jurul gleznei, pentru a reduce ridicarea călcâiului și a crește performanțele la schi.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigu..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, lungi până la genunchi, foarte subțiri și ușoare, se mulează foarte precis pe forma piciorului și sunt ideale atunci când se dorește utilizarea unui clăpar cât mai fix pe picior, în special în competițiiSistem de control al umezelii: permite eliminarea eficientă a umezeli..
113,00 Lei
Fără TVA:113,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete performante, lungi până deasupra gleznei, prevăzute cu izolație suplimentară în jurul piciorului, ideale pentru mers nordic. Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică eficie..
113,00 Lei
Fără TVA:113,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi, înalte până la genunchi, călduroase și bine capitonate pe toată suprafața, pentru a oferi un maxim de izolare termică și o distribuție uniformă a presiunii, prevenind apariția rosăturilor sau a bășicilor. Sunt cele mai călduroase și mai bine capitonate șosete din colecția de schi de ..
148,00 Lei
Fără TVA:148,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, înalte până la genunchi, călduroase, capitonate la fluierul piciorului, pe talpă și în zona degetelor. Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație termică eficien..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Bridgedale
 Șosete de schi performante, ușoare și subțiri, înalte până la genunchi, oferă o izolare termică bună și prezintă zone mai groase la fluierul piciorului, pe talpă și în zona degetelor pentru mai multa protecție si confort.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii mer..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Șosete Schi Bărbați Bridgedale Ski Easy On Merino Endurance Over Calf Men's Socks Șosete Schi Bărbați Bridgedale Ski Easy On Merino Endurance Over Calf Men's Socks
-37 %
Brand: Bridgedale
Șosete de schi performante, ușoare și subțiri, înalte până la genunchi, prezintă zone cu frecare minimă pe laterale pentru o încălțare ușoară.  Tehnologia Merino Performance îmbină calitățile incontestabile ale lânii merino cu fibre sintetice performante, ce asigură un suport deosebit, o izolație te..
85,00 Lei 135,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete interioare concepute pentru a oferi mai multă izolare termică, eliminând totodată eficient umezeala și păstrând picioarele calde și uscate. Materialul principal Endurofil are cea mai mică conductivitate termică și oferă astfel o izolate termică excelentă.Fiind purtate direct pe piele, șo..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi
-38 %
Brand: Bridgedale
Șosete Interioare concepute pentru a oferi un confort suplimentar, mai multă izolație termică și o eliminare mai eficientă a umezelii de la nivelul pielii, în turele lungi și solicitante.Fiind purtate direct pe piele, șosetele interioare transportă rapid umezeala de la nivelul pielii către șoseta pr..
75,00 Lei 120,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la genunchi, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Oferind protecție eficientă până la genunchi, șosetele StormSock Midweight Knee sunt potrivite pentru activitățile care impli..
230,00 Lei
Fără TVA:230,00 Lei
Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Boot Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Boot
-33 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până deasupra gleznei, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Lungi până deasupra gleznei, șosetele StormSock Midweight Boot sunt mai lungi decât bocancii standard, împiedicând astfe..
140,00 Lei 210,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Ankle Șosete Impermeabile Bridgedale StormSock Midweight Ankle
-34 %
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la gleznă, foarte bine capitonate pe talpă, glezne și în zona degetelor, oferă un bun raport între respirabilitate și izolare termică.  Lungi până la glezne, șosetele StormSock Midweight Ankle sunt ușoare, oferă libertate totală de mișcare și sunt ideale pentru î..
125,00 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 89 (5 pagini)