In Bucuresti exista un angajator care controleaza domeniul sau de activitate la nivel mondial

Multi tineri isi doresc un loc sigur de munca si se imprumuta sa il obtine. Sunt angajatori care pretind mai multe deplasari ale angajatilor de la domiciliu pana la sediul firmei sau al companiei si depunerea unor dosare cu acte de studii si copii dupa actele de identitate, plus CV-urile printate.

Ei nu se gandesc pret deo clipa cat de greu este pentru cineva care nu are bani sa indeplineasca toate aceste formalitati. In afara dosarului, candidatul se prezinta la sediul potentialului angajator cu dosarul de angajare, apoi este chemat la proba scrisa si daca trece de ea la interviu.

Toate aceste demersuri nu garanteaza faptul ca persoana respectiva va obtine postul. Telefonul care nu mai suna niciodata sa anunte rezultatul concursului este prilej de amaraciune pentru cel care a investit ultimii banuti pe care ii avea sa se angajeze sau s-a imprumutat.

Exista insa si angajatori seriosi care inteleg nevoia de bani a tinerilor si simplifica enorm obtinerea postului.

Pe site-ul angajatorului sunt postate anunturi de tipul: studio videochat angajeaza, iar candidatul are la dispozitie toate informatiile pentru a vedea daca merita sa se prezinte la interviu sau sa solicite interviul online sau nu.

Cine aplica pentru aceste posturi are urmatoarele garantii:

-compania care este numarul 1 mondial nu refuza pe nimeni care doreste sa munceasca. Fetele nu trebuie sa arate ca niste fotomodele, ci este importanta atitudinea lor si dorinta de a munci.

-conditiile nu sunt greu de indeplinit. Angajatorul nu solicita depunerea unui CV sau a unui dosar inainte si nu studiaza cu lupa trecutul viitorului angajat. Totul decurge frumos, se bazeaza pe incredere si pe dorinta omului care solicita postul de a munci.

Modelele trebuie sa detina competente de comunicare in limba engleza, dar acestea se perfectioneaza in timp. Nu se cer diplome si cursuri, nici experienta sau vechime in munca.

-angajatorul doreste ca persoanele sa inceapa lucrul de a doua zi si le sustin financiar pana la primul salariu: le ofera o prima de 500 de dolari la intrarea in sistem. Sperantele tinerilor care se prezinta la interviul de angajare cresc la primirea acestor bani. Sunt 2500 de lei oferiti fara sa munceasca salariatul pentru ei si fara sa fie obligat sa ii inapoieze.

Din primele zile la locul de munca, proaspatul angajat va fi primit cu caldura la propriu si la figurat si ajutat sa se integreze in sistem si sa isi invinga temerile.

Oricine se teme cand presteaza o anumita activitate, fiindca nu stie daca se va descurca si daca totul va fi bine. Cand colegii il inconjoara cu intelegere si ii spun ce au de facut, lucrurile se schimba.

O alta garantie pe care o ofera Money-studio celor care doresc sa lucreze pentru acest studio este aceea a salariului minim de 10 000 de lei lunar si a faptului ca nu exista limita superioara a veniturilor, iar in 5-6 ani de munca, salariatele pot avea: locuinta, masina, haine de firme si bijuterii, bani in mai multe conturi si se vor putea lauda ca au vazut lumea.

Money-studio este un angajator care respecta legea 100 %, de aceea salariatii sai sunt siguri ca vor beneficia de asigurare de sanatate, de vechime in munca si la vremea potrivita salariul astronomic se va reflecta in pensie.

Dar nu s-a spus tot despre colaborarea salariat-angajator in ceea ce priveste implicarea studioului de mai sus care face angajari in asigurarea bunastarii fortei sale de munca.

Fetele tinere si dragute care lucreaza pentru Money-studio sunt sustinute pentru a realiza urmatoarele lucruri:

-finalizarea studiilor de licenta. Salariatele vor avea bani pentru cursuri, pentru haine, pentru carti si pentru redactarea lucrarii de licenta, dar li se ofera si libertatea de a-si alege tura de lucru in functie de programul de la facultate.

-cumpararea unei case de lux in rate, mobilata cu piese de lux, realizate la comanda direct de la dezvoltator, la un pret foarte mic. Angajata isi alege cartierul. Locuinta poate fi situata in: Piata Romana, Primaverii, Cartierul Francez, Unirii sau Universitatii.

-cumpararea unei masini noi de lux in leasing avantajos.

-efectuarea unor operatii estetice ce vor fi platite in rate la cele mai bune si mai dotate clinici.

-excursii exotice in rate. Hotelurile la care se face cazarea sunt de la patru stele in sus.

-accesul la magazinele exclusiviste din Bucuresti.

Un salariu de peste 10 000 de lei asigura indeplinirea tuturor dorintelor si sansa economisirii pentru vremurile mai grele. Mai sunt insa si premiile gigantice oferite de studio angajatelor care aduc cele mai mari incasari studioului si petrecerile organizate de sarbatori, cand toti participantii primesc daruri dragute: cosmetice scumpe, parfumuri, ceasuri si bijuterii.

Cine munceste intens va fi rasplatit de doua ori: mai intai ii creste salariul si dupa aceea poate castiga unul dintre premiile puse in joc pentru a rasplati performanta.

De la 10 000 de lei, o angajata serioasa poate ajunge la 30 000 de dolari sau 40 000 de dolari pe luna, salariu ce rivalizeaza cu cele ale demnitarilor si cu beneficiile oamenilor de afaceri care au si investit in firmele sau companiile lor, dar si lucreaza intens pentru a le mentine la cote performante.

Cel mai frumos este insa cand o angajata care obtine un asemenea venit obtine si premiul I pentru eficienta, adica un apartament complet mobilat si dotat intr-unul dintre cele mai scumpe cartiere ale orasului. Aproape ca nu va sti ce ar putea face cu atatia bani.

Premiul clasatei de pe locul al doilea este o masina noua de lux, iar locul al treilea este rasplatit cu excursii la Venetia, la Paris sau la New York si vouchere de cumparaturi din magazinele exclusiviste.