Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci softshell

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Jachetă Softshell Ultraușoară Mountain Equipment Aerofoil Full Zip Jacket Jachetă Softshell Ultraușoară Mountain Equipment Aerofoil Full Zip Jacket
Hot
O jachetă softshell incredibil de ușoară ce oferă o protecție esențială împotriva vântului în trasee de alpinism sau drumețieUtilizând cel mai ușor material soft shell dublu, jacheta Aerofoil este extrem de respirabila și oferă o bună protecție împotriva vântului, fiind ideală pentru excursioniștii ..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Jachetă softshell Outdoor Research San Juan  Annapurna Jachetă softshell Outdoor Research San Juan  Annapurna
-58 %
Jacheta softshell OR San Juan oferă protecție optimă împotriva condițiilor vitrege din munți, partenerul perfect pentru evadările la schi de tură, drumeție sau alpinism.Inspirată de condițiile de zăpadă din Munții Stâncoși, Colorado, jacheta San Juan este alegerea potrivită, pe care o căutai pentru ..
400,00 Lei 950,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Jachetă softshell Outdoor Research Ferrosi
-42 %
Cea mai bine vândută geacă softshell, premiată în repetate rânduri, potrivită pentru orice activitate în natură.Că este vânt, la limita înghețului, sau condiții grele în aventurile tale, apelează cu încredere la geaca Ferrosi. Premiată de mai multe ori și cu titlu de cea mai bine vandută geacă de so..
350,00 Lei 600,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă Softshell Mountain Equipment Frontier Hooded Jacket Jachetă Softshell Mountain Equipment Frontier Hooded Jacket
-50 %
O jachetă softshell foarte respirabilă, perfectă pentru alpinism pe timp de vară sau schi de tură primăvara. Fiind fabricată dintr-un material softshell elastic dublu-strat EXOLITE 210 ce asigură o mobilitate totală și având o glugă proiectată pentru a fi utilizată chiar și peste casca de alpinism, ..
450,00 Lei 900,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Jachetă Softshell Mountain Equipment Echo Hooded Jacket Jachetă Softshell Mountain Equipment Echo Hooded Jacket
-35 %
O jachetă softshell ușoară si cu o respirabilitate excepțională, ideală pentru ascensiuni alpine clasice, drumeții sau chiar alergare montană.Beneficiind de o glugă integrată Mountain Hood pentru un plus de protecție și de un material softshell elastic dublu-strat EXOLITE 125, jacheta Echo Hooded as..
485,00 Lei 750,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)