Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci softshell

Jachetă softshell pentru femei, ideală pentru alpinism și escaladă: ușoară, rezistentă și oferă o protecție deosebită, fiind perfectă atât pentru ascensiuni pe mari pereți cât și pe țărmurile stâncoase ale mării. Având o glugă ce poate fi utilizată fără probleme peste cască, un fermoar care se închi..
700,00 Lei
Fără TVA:700,00 Lei
Jachetă Softshell Femei Mountain Equipment Echo Hooded Women’s Jacket Jachetă Softshell Femei Mountain Equipment Echo Hooded Women’s Jacket
-50 %
O jachetă softshell pentru femei ușoară si cu o respirabilitate excepțională, ideală pentru ascensiuni alpine clasice. Beneficiind de o glugă integrată Mountain Hood pentru un plus de protecție și de un material softshell elastic dublu-strat EXOLITE 125, jacheta Echo Hooded asigură o libertate total..
375,00 Lei 750,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
O jachetă softshell pentru femei, incredibil de ușoară ce oferă o protecție esențială împotriva vântului în trasee de alpinism sau drumețieUtilizând cel mai ușor material soft shell dublu, jacheta Aerofoil este extrem de respirabila și oferă o bună protecție împotriva vântului, fiind ideală pentru e..
650,00 Lei
Fără TVA:650,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)