Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci impermeabile

Jachetă ultraușoară impermeabilă, foarte compresibilă și rezistentă la uzură. Materialul performant DRILITE oferă jachetei o impermeabilitate bună, fiind totodată foarte respirabilă. Este comodă, permite o libertate totală de mișcare și este prevăzută cu o glugă ajustabilă Mountain Hood.material per..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Jachetă tehnică destinata turelor de iarnă sau ascensiunilor alpine solicitanteMembrana GORE-TEX® Pro 80D, împreună cu croiala comodă ce oferă o libertate totală de mișcare și cu gluga Super Alpine Hood, fac din Tupilak una dintre cele mai performante si mai robuste jachete pentru munte din oferta M..
2.400,00 Lei
Fără TVA:2.400,00 Lei
Jachetă destinată alpiniștilor, ultraușoară, performantă, ce utilizează construcția hibrid GORE-TEX, oferind protecție împotriva apei și a vântului în cele mai dificile situații. Folosind membrana GORE-TEX PACLITE® PLUS și având zone întărite de membrana GORE-TEX Pro 40D, această jachetă destinată a..
1.800,00 Lei
Fără TVA:1.800,00 Lei
Jachetă foarte performantă, cu membrană GORE-TEX Pro, cu un raport excelent între greutatea redusă și protecție eficientă pe tot parcursul anului. Beneficiind de performanțele membranei GORE-TEX Pro și de o construcție ce o face comodă și oferă o libertate totală de mișcare, jacheta Shivling este un..
2.000,00 Lei
Fără TVA:2.000,00 Lei
Jachetă Impermeabilă Hardshell Mountain Equipment Saltoro Jacket Jachetă Impermeabilă Hardshell Mountain Equipment Saltoro Jacket
-36 %
Jachetă ușoară și impermeabilă, cu membrană GORE-TEX, destinată drumețiilor pe munte. Combinând membranele GORE-TEX 75D și GORE-TEX PACLITE®, jacheta oferă durabilitate și o protecție deosebită, având în același timp o greutate redusă. Este comodă pentru a fi utilizată pe tot parcursul zilei, iar gl..
960,00 Lei 1.500,00 Lei
Fără TVA:960,00 Lei
Jachetă impermeabilă și respirabilă cu membrană GORE-TEX®, rezistentă și versatilă, destinată utilizării într-o gamă largă de activități montane. Utilizând membrana impermeabilă și respirabilă GORE-TEX® 75D și având o construcție ce oferă o libertate totală de mișcare precum și o glugă  ajustabilă M..
1.750,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Jachetă ce oferă protecție sporită și o bună ventilație, având în același timp o greutate redusă și o rezistență deosebită. Confecționată din material triplustrat DRILITE®, jacheta oferă o impermeabilitate remarcabilă. Având o construcție comodă, glugă ajustabilă și oferind libertate totală de mișca..
1.400,00 Lei
Fără TVA:1.400,00 Lei
Jachetă robustă cu membrană GORE-TEX, ce oferă protecție în drumeții pe munte și în ascensiuni dificile. Utilizând membrana performantă GORE-TEX® 75D și un design practic, cu 3 buzunare, jacheta Makalu este un partener de nădejde pe tot parcursul anului. Datorită construcției ce oferă o libertate to..
2.000,00 Lei
Fără TVA:2.000,00 Lei
Jachetă destinată drumețiilor montane, ultraușoară, performantă, ce utilizează construcția hibrid GORE-TEX, oferind protecție împotriva apei și a vântului în cele mai dificile situații. Folosind membrana GORE-TEX PACLITE® PLUS și având zone întărite de membrana GORE-TEX Pro 40D, această jachetă conc..
2.100,00 Lei
Fără TVA:2.100,00 Lei
Cea mai ușoară si compactă la împachetare jachetă impermeabilă din oferta Mountain EquipmentAvând o respirabilitate excelentă și o viteză de uscare extraordinară grație materialului GORE-TEX SHAKEDRY™ Hike, jacheta Impellor este perfectă pentru cele mai rapide ascensiuni. Total impermeabilă, în ciud..
1.400,00 Lei
Fără TVA:1.400,00 Lei
Jachetă ultraușoară impermeabilă, cu membrană GORE-TEX PACLITE®, confortabilă și foarte compresibilă. Utilizând membrana impermeabilă GORE-TEX PACLITE®, jacheta Garwhal poate fi purtată pe tot parcursul zilei atunci când vremea rea o impune și se împachetează intr-un volum extrem de redus pentru a t..
1.000,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Jachetă ușoară și confortabilă, cu membrană GORE-TEX®, perfectă pentru excursiile cu vreme schimbătoare. Utilizând membrana GORE-TEX® ® PACLITE ® PLUS, jacheta ultrausoară Gandiva oferă protecție remarcabilă, confort și respirabilitate. Croiala ce asigură o libertate totală de mișcare, alături de gl..
1.350,00 Lei
Fără TVA:1.350,00 Lei
Jacheta Changabang stabilește un nou standard în materie de performanță, fiind recomandată celor care caută protecție garantată în cele mai dificile condiții, în trasee lungi și foarte solicitante. Folosind cele mai avansate materiale și tehnologii, jacheta Changabang oferă performanțe fără compromi..
3.000,00 Lei
Fără TVA:3.000,00 Lei
Jachetă Impermeabila Hardshell Bărbați Outdoor Research Foray GTX Paclite Jachetă Impermeabila Hardshell Bărbați Outdoor Research Foray GTX Paclite
-54 %
Jachetă pentru bărbați, impermeabilă și extrem de respirabilă datorită membranei Gore-Tex, durabilă, confortabilă, ușoară și elegantă, cu o ventilație excelentă în stil poncho.ImpermeabilăRespirabilăRezistentă la vântGluga reglabilăFermoare YKK AquaGuardBuzunare laterale cu fermoarBuzunarul din stân..
550,00 Lei 1.200,00 Lei
Fără TVA:550,00 Lei
Jachetă hardshell Outdoor Research Bolin Jachetă hardshell Outdoor Research Bolin
-64 %
Construită special pentru activități care necesită materiale robuste, jacheta OR Bolin este confecționată din material triplu stratificat, complet impermeabil, de respirabilitate ideală și este prevăzută cu două buzunare în partea inferioară, un buzunar de piept și o glugă ajustabilă și suficient de..
590,00 Lei 1.620,00 Lei
Fără TVA:590,00 Lei
Jachetă ultraușoară și impermeabilă, esențială în excursiile cu vreme schimbătoare pe munte. Putând fi practic scuturată pentru a elimina apa și a rămâne uscată, jacheta Propellor este confecționată din GORE-TEX SHAKEDRY™, un material impermeabil care nu absoarbe deloc apa. Prevăzută cu o glugă ajus..
1.500,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Cea mai vândută și mai apreciată jachetă cu membrană GORE-TEX Pro, destinată drumeților și alpiniștilor care au nevoie de protecție totala împotriva vântului și apeiJacheta Lhotse oferă protecție excelentă împotriva apei și o respirabilitate remarcabilă, făcând față cu brio celor mai mari provocări ..
2.500,00 Lei
Fără TVA:2.500,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)