Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci impermeabile

Jachetă Impermeabilă și Călduroasă Schi și Snowboard Bărbați Outdoor Research Men's White Room Jacket Jachetă Impermeabilă și Călduroasă Schi și Snowboard Bărbați Outdoor Research Men's White Room Jacket
-66 %
Jacheta pentru schi și snowboard impermeabilă și respirabiă, cu membrană Gore-Tex și izolație temică sinstetică din poliesterimpermeabilă, respirabilă și rezistentă la vânt datorită membranei Gore-Tex®izolație termică sintetică glugă ce permite utilizarea căștii fermoare rezistente la apă YKK® AquaG..
925,00 Lei 2.750,00 Lei
Fără TVA:925,00 Lei
Jachetă Impermeabilă Femei Outdoor Research Women’s Horizon Jacket Jachetă Impermeabilă Femei Outdoor Research Women’s Horizon Jacket
-50 %
Jachetă impermeabilă și respirabilă ce oferă protecție și confort în zilele ploioase petrecute în natură. fermoar frontal protejat atât la exterior, cât și la interior cu clapete ce împiedică pătrunderea apei. glugă reglabilăconfecționată din nylon ripstop și membrană impermeabilă și respirabilă Ven..
350,00 Lei 700,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă Impermeabilă Bărbați Outdoor Research Men’s Horizon Jacket Jachetă Impermeabilă Bărbați Outdoor Research Men’s Horizon Jacket
-50 %
Jachetă impermeabilă și respirabilă ce oferă protecție și confort în zilele ploioase petrecute în natură. fermoar frontal protejat atât la exterior, cât și la interior cu clapete ce împiedică pătrunderea apei. glugă reglabilăconfecționată din nylon ripstop și membrană impermeabilă și respirabilă Ven..
350,00 Lei 700,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă ultraușoară pentru femei, impermeabilă, foarte compresibilă și rezistentă la uzură. Materialul performant DRILITE oferă jachetei o impermeabilitate bună, fiind totodată foarte respirabilă. Este comodă, permite o libertate totală de mișcare și este prevăzută cu o glugă ajustabilă Mountain Hoo..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Jachetă tehnică pentru femei, destinata turelor de iarnă sau ascensiunilor alpine solicitanteMembrana GORE-TEX® Pro 80D, împreună cu croiala comodă ce oferă o libertate totală de mișcare și cu gluga Super Alpine Hood, fac din Tupilak una dintre cele mai performante si mai robuste jachete pentru munt..
2.400,00 Lei
Fără TVA:2.400,00 Lei
Jachetă pentru femei destinată alpinistelor, ultraușoară, performantă, ce utilizează construcția hibrid GORE-TEX, oferind protecție împotriva apei și a vântului în cele mai dificile situații. Folosind membrana GORE-TEX PACLITE® PLUS și având zone întărite de membrana GORE-TEX Pro 40D, această jachet..
1.800,00 Lei
Fără TVA:1.800,00 Lei
Jachetă pentru femei foarte perfotmantă, cu membrană GORE-TEX Pro, cu un raport excelent între greutatea redusă și protecție eficientă pe tot parcursul anului. Beneficiind de performanțele membranei GORE-TEX Pro și de o construcție ce o face comodă și oferă o libertate totală de mișcare, jacheta Shi..
2.000,00 Lei
Fără TVA:2.000,00 Lei
Jachetă ușoară și impermeabilă pentru femei, cu membrană GORE-TEX, destinată drumețiilor pe munte. Combinând membranele GORE-TEX 75D și GORE-TEX PACLITE®, jacheta oferă durabilitate și o protecție deosebită, având în același timp o greutate redusă. Este comodă pentru a fi utilizată pe tot parcursul ..
1.500,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Jachetă pentru femei, impermeabilă și respirabilă, cu membrană GORE-TEX®, rezistentă și versatilă, destinată utilizării într-o gamă largă de activități montane. Utilizând membrana impermeabilă și respirabilă GORE-TEX® 75D și având o construcție ce oferă o libertate totală de mișcare precum și o glug..
1.750,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Jachetă hardshell pentru femei, impermeabilă și respirabilă, prevăzută cu membrană Gore-Tex®, ideală pentru ascensiuni la mare altitudine sau pentru schi.Folosind membrana GORE-TEX 40D jacheta este respirabilă și impermeabilă, iar interiorul moale o face extrem de comodă și plăcuta la atingere. Este..
1.850,00 Lei
Fără TVA:1.850,00 Lei
Jachetă ultraușoară și impermeabilă pentru femei, esențială în excursiile cu vreme schimbătoare pe munte. Putând fi practic scuturată pentru a elimina apa și a rămâne uscată, jacheta Propellor este confecționată din GORE-TEX SHAKEDRY™, un material impermeabil care nu absoarbe deloc apa. Prevăzută cu..
1.500,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Jachetă pentru femei, ce oferă protecție sporită și o bună ventilație, având în același timp o greutate redusă și o rezistență deosebită. Confecționată din material triplustrat DRILITE®, jacheta oferă o impermeabilitate remarcabilă. Având o construcție comodă, glugă ajustabilă și oferind libertate t..
1.400,00 Lei
Fără TVA:1.400,00 Lei
Jachetă pentru femei robustă și protectoare, cu membrană GORE-TEX, destinată drumețiilor și ascensiunilor pe munte. Utilizând membrana performantă GORE-TEX® 75D și un design practic, cu 3 buzunare, jacheta Nanda Devi este un partener de nădejde pe tot parcursul anului. Datorită construcției ce oferă..
2.000,00 Lei
Fără TVA:2.000,00 Lei
Jachetă pentru femei ușoară, confortabilă, cu membrană GORE-TEX destinată turelor pe munte cu vreme schimbătoare. Utilizând membrana GORE-TEX PACLITE® PLUS, jacheta ultraușoară Moonflower oferă protecție deosebită, confort și respirabilitate. Dotată cu glugă Mountain HC, o croială ce oferă o liberta..
1.350,00 Lei
Fără TVA:1.350,00 Lei
Jachetă hardshell foarte performantă pentru femei, ce oferă protecție totală pentru ascensiuni de iarnă și drumeții solicitante, oriunde în lume. Utilizând membrana triplustrat GORE-TEX® Pro 40D, precum si GORE-TEX® Pro 80D în zonele mai solicitate, jacheta Manaslu este destinată utilizării intensiv..
2.500,00 Lei
Fără TVA:2.500,00 Lei
Jachetă hardshell pentru femei foarte performantă, proiectată pentru salvatorii montaniÎmbunătățită constant în urma recomandărilor primite de la salvatorii montani, jacheta Kongur MTR impune un standard în domeniu. Oferă o izolare totală împotriva apei și vântului, prezintă numeroase întărituri în ..
3.500,00 Lei
Fără TVA:3.500,00 Lei
Jachetă Hardshell Impermeabilă Femei Mountain Equipment Janak Women's Jacket Jachetă Hardshell Impermeabilă Femei Mountain Equipment Janak Women's Jacket
-60 %
Jachetă pentru femei versatilă, destinată drumețiilor și ascensiunilor montane solicitante în orice anotimp. Folosind membrana GORE-TEX Pro 80D jacheta oferă o greutate redusă, protecție la cel mai înalt nivel și respirabilitate remarcabilă pe tot parcursul anului. Este croită pentru a oferi liberta..
775,00 Lei 1.950,00 Lei
Fără TVA:775,00 Lei
Cea mai ușoară si compactă la împachetare jachetă impermeabilă pentru femei din oferta Mountain EquipmentAvând o respirabilitate excelentă și o viteză de uscare extraordinară grație materialului GORE-TEX SHAKEDRY™ Hike, jacheta Impellor este perfectă pentru cele mai rapide ascensiuni. Total impermea..
1.400,00 Lei
Fără TVA:1.400,00 Lei
Jachetă pentru femei, ultraușoară, impermeabilă, cu membrană GORE-TEX PACLITE®, confortabilă și foarte compresibilă. Utilizând membrana impermeabilă GORE-TEX PACLITE®, jacheta Garwhal poate fi purtată pe tot parcursul zilei atunci când vremea rea o impune și se împachetează intr-un volum extrem de r..
1.000,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)