Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci impermeabile

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Jachetă Impermeabilă Femei Outdoor Research Women’s Horizon Jacket Jachetă Impermeabilă Femei Outdoor Research Women’s Horizon Jacket
-50 %
Jachetă impermeabilă și respirabilă ce oferă protecție și confort în zilele ploioase petrecute în natură. fermoar frontal protejat atât la exterior, cât și la interior cu clapete ce împiedică pătrunderea apei. glugă reglabilăconfecționată din nylon ripstop și membrană impermeabilă și respirabilă Ven..
350,00 Lei 700,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Jachetă ultraușoară pentru femei, impermeabilă, foarte compresibilă și rezistentă la uzură. Materialul performant DRILITE oferă jachetei o impermeabilitate bună, fiind totodată foarte respirabilă. Este comodă, permite o libertate totală de mișcare și este prevăzută cu o glugă ajustabilă Mountain Hoo..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Jachetă ultraușoară și impermeabilă pentru femei, esențială în excursiile cu vreme schimbătoare pe munte. Putând fi practic scuturată pentru a elimina apa și a rămâne uscată, jacheta Propellor este confecționată din GORE-TEX SHAKEDRY™, un material impermeabil care nu absoarbe deloc apa. Prevăzută cu..
1.500,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Cea mai ușoară si compactă la împachetare jachetă impermeabilă pentru femei din oferta Mountain EquipmentAvând o respirabilitate excelentă și o viteză de uscare extraordinară grație materialului GORE-TEX SHAKEDRY™ Hike, jacheta Impellor este perfectă pentru cele mai rapide ascensiuni. Total impermea..
1.400,00 Lei
Fără TVA:1.400,00 Lei
Jachetă pentru femei, ultraușoară, impermeabilă, cu membrană GORE-TEX PACLITE®, confortabilă și foarte compresibilă. Utilizând membrana impermeabilă GORE-TEX PACLITE®, jacheta Garwhal poate fi purtată pe tot parcursul zilei atunci când vremea rea o impune și se împachetează intr-un volum extrem de r..
1.000,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)