Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Geci cu puf

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Cu o dimensiune extrem de redusă, vesta de puf Mountain Equipment Arete poate fi înghesuită chiar și în cel mai mic compartiment al rucsacului tău. Este dedicată pentru ture scurte și intense, drumeție rapidă, alpinism și ture de schi.Vesta Mountain Equipment Arete beneficiază de o umplutură cu puf ..
730,00 Lei
Fără TVA:730,00 Lei
Pufoaica Mountain Equipment Earthrise Hooded folosește materiale și puf 100% reciclate și constituie un strat bun izolator termic și totodata versatil, făcând față la orice condiții întâlnite pe munții lumii.Prin materialele reciclate folosite (puf de rață și gâscă, materialul exterior și interior),..
1.175,00 Lei
Fără TVA:1.175,00 Lei
Jacheta de puf Mountain Equipment Earthrise folosește materiale și puf 100% reciclate și este stratul perfect care ține frigul departe de corp, atât în activitățile montane, cât și în cele urbane, de zi cu zi.Prin materialele reciclate folosite (puf de rață și gâscă, materialul exterior și interior)..
980,00 Lei
Fără TVA:980,00 Lei
O jachetă ultra-ușoară, care oferă drumeților, alpiniștilor și cățărătorilor căldura suplimentară necesara în zilele si noptile friguroase. Mountain Equipment Arete Hooded are dimensiuni de împachetare reduse, fiind potrivită pentru toate situațiile în care fiecare gram contează. Prevazuta cu o glug..
1.175,00 Lei
Fără TVA:1.175,00 Lei
O jachetă cu puf extrem de ușoară, Mountain Equipment Arete este recomandată ca strat termic intermediar în zilele foarte reci, sau ca strat termic principal în zilele mai calde.Recomandată pentru orice activitate montană, de la schi de tură și până la excursii la poalele munților Himalaya, jachet..
980,00 Lei
Fără TVA:980,00 Lei
Jachetă cu Umplutură din Puf Mountain Equipment K7 Men's Jacket Jachetă cu Umplutură din Puf Mountain Equipment K7 Men's Jacket
-45 %
Jachetă din puf foarte călduroasă, ideală pentru ascensiuni de iarnă, la temperaturi foarte scăzute sau expediții arctice.Cu un raport excelent între mobilitatea oferită, greutate și izolație termică, jacheta K7 protejează eficient în cele mai aspre condiții și oferă confortul necesar depășirii celo..
1.650,00 Lei 3.000,00 Lei
Fără TVA:1.650,00 Lei
Jachetă cu Umplutură din Puf Mountain Equipment K7 Infinium Men's Jacket Jachetă cu Umplutură din Puf Mountain Equipment K7 Infinium Men's Jacket
-48 %
Jachetă din puf foarte călduroasă, protejată la exterior cu membrana impermeabilă și respirabilă GORE-TEX INFINIUM™, ideală pentru ascensiuni de iarnă, la temperaturi foarte scăzute sau expediții arctice.Cu un raport excelent între mobilitatea oferită, greutate și izolație termică, jacheta K7 Infini..
1.875,00 Lei 3.600,00 Lei
Fără TVA:1.875,00 Lei
Jachetă cu Umplutură din Puf Mountain Equipment Expedition Men's Jacket Jachetă cu Umplutură din Puf Mountain Equipment Expedition Men's Jacket
-50 %
Cea mai călduroasă jachetă din oferta Mountain Equipment, destinata utilizării în expediții la peste 6000 m sau în expediții polare. Proiectată în urma consultării cu numerosi alpiniști profesioniști și exploratori, jacheta Expedition utilizează puf de cea mai bună calitate 800 cuin, precum și o con..
1.625,00 Lei 3.250,00 Lei
Fără TVA:1.625,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)