Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Manusi

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove Manuși Din Mătase Naturală Trekmates Silk Glove
-50 %
Brand: Trekmates
Mănuși ușoare și comode, realizate din mătase naturală, pentru un reglaj cât mai bun al temperaturii.Sunt confectionate dintr-un material moale si placut la atingere, compatibile cu dispozitivele cu ecran tactil.mătase naturală 100% cu manșete din poliamidăcusături plate pentru mai mult confortm..
50,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Trekmates
Mănuși pentru copii, ușoare, elastice și călduroase, prevăzute cu inserții din silicon în zona palmelor și a degetelor pentru o dexteritate sporită.ideale pentru un confort termic sporit. Confectionate dintr-un material moale si placut la atingere.confectionate dintr-un material material fleece m..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Mănuși Black Diamond Super Light Mitts Mănuși Black Diamond Super Light Mitts
-22 %
Black Diamond Super Light mitts sunt o pereche de mănuși de expediție, impermeabile și cu o greutate și volum reduse. Membrana impermeabilă GORE-TEX XCR și izolația termică PrimaLoft Kondeshi îți protejează mâinile pe cele mai înalte vârfuri ale lumii, păstrând o greutate și volum reduse. ..
700,00 Lei 900,00 Lei
Fără TVA:700,00 Lei
Mănuși Black Diamond Absolute Mitts
-25 %
Cele mai calde și ușoare mănuși de expediție care îți vor proteja mâinile de frig și umezeală. mănușă interioară detașabilă cu membrană 100% impermeabilă și respirabilă Gore-Tex XCRdeget ranforsat pentru a putea lucra ușor cu corzile fixemănușă exterioară rezistentă la abraziune și elasticăm..
825,00 Lei 1.100,00 Lei
Fără TVA:825,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)