Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Pelerine

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Trekmates
Poncho cu glugă, îndeplinind la interior rolul de prosop moale și absorbant și având exteriorul impermeabil.Confectionat la interior dintr-un material absorbant Terry, moale si placut la atingere fiind usor de folosit in zilele calduroase ca prosop de baie.confectionat dintr-un material impermeabi..
275,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Brand: Trekmates
Poncho cu glugă pentru copii, îndeplinind la interior rolul de prosop moale și absorbant și având exteriorul impermeabilIdeal pentru drumetiile prelungite, confectionat la interior dintr-un material absorbant Terry, usor de folosit ca prosop sau chiar patura confectionat dintr-un material impermea..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Poncho Impermeabil și Respirabil Trekmates Pak Poncho Poncho Impermeabil și Respirabil Trekmates Pak Poncho
-24 %
Brand: Trekmates
Poncho ușor, foarte compact la împachetare și impermeabil, ideal pentru călătorii sau festivaluri în aer liber. Are un buzunar frontal mare pentru harta, este confectionat cu ajutorul tehnologiei DRY , pentru un confort termic sporit, dintr-un material moale si placut la atingere.confecționat din..
130,00 Lei 170,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Poncho Impermeabil și Respirabil Trekmates Essential Poncho Poncho Impermeabil și Respirabil Trekmates Essential Poncho
-14 %
Brand: Trekmates
Poncho ușor, foarte compact la împachetare și impermeabil, ideal pentru aversele de ploaie din timpul verii. Usor de depozitate si de transportat, perfect pentru drumetii sau plimbari scurte in zilele ploioase.confecționat din poliester impermeabil, eficient pentru un confort termic sporitimp..
120,00 Lei 140,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Poncho Impermeabil și Respirabil Trekmates Deluxe Poncho Poncho Impermeabil și Respirabil Trekmates Deluxe Poncho
Hot -34 %
Brand: Trekmates
Poncho performant, impermeabil și respirabil, suficient de larg  încât să poată fi tras și peste rucsacPe cat este de util, pe atat este de trendy . confecționat dintr-un material impermeabil, numit poliesterimpermeabil și respirabil datorită tehnologiei DRY™ ce recomanda produsulprevăz..
150,00 Lei 227,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)