Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Orientare

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Set Husă pentru Hartă, Fluier și Busolă Trekmates Dry Map Case Set Husă pentru Hartă, Fluier și Busolă Trekmates Dry Map Case
-50 %
Brand: Trekmates
Set alcătuit din husă pentru hartă, busolă și fluier, ideal pentru orientare în condiții dificileUn set perfect pentru zilele ploioase, in care ne este greu sa descoperim traseele din harti.husă fabricată din film poliuretanic moale și transparent cu un grad ridicat de impermeabilitatelipituri soli..
50,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Husă pentru Telefon Trekmates Phone Pouch Husă pentru Telefon Trekmates Phone Pouch
-23 %
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru a ține tabletele în siguranță și uscate în orice împrejurareIdeala pentru drumetiile in zonele cu o umiditata ridicata. Acum poti scrie usor blogul calatoriei tale fara a strica dispozitivul, fiind compatibila cu ecranele tactile.fabricată dintr-un material poliuretanic de ..
50,00 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Husă pentru Hărți Trekmates Twin Seal Map Case Husă pentru Hărți Trekmates Twin Seal Map Case
-47 %
Brand: Trekmates
Husă pentru hărți impermeabilă cu deschidere în două părți pentru o mai ușoară poziționare a hărții în interiorIdeala in drumetiile din zonele cu o umiditate ridicata sau chiar pentru zilele ploioase. Este compatibila cu dispozitivele cu ecran tactil si are dimensiunea unei coli A4. Perfecta pentru..
45,00 Lei 85,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Fluier Urgență Trekmates Screamer Whistle Fluier Urgență Trekmates Screamer Whistle
-20 %
Brand: Trekmates
Fluier eficient, capabil să emită 109dB, ideal pentru situațiile de urgențăIdeal in drumetiile lungi si traseele nemarcate.  Este fabricat pentru situatiile de urgenta. Ideal pentru utilizarea lui chiar si in parcuri sau pe strada in caz de nevoie si autoaparare.culoare vizibilă pentru a pute..
20,00 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Busolă Trekmates Explorer Compass Busolă Trekmates Explorer Compass
-50 %
Brand: Trekmates
Busolă performantă, proiectată pentru a face navigația cât mai simplă și mai precisă.Ideala pentru drumetiile in locuri nemarcate.Este prevăzută cu o bază mare de gradații ce permit măsurarea ușoară a distanțelor de pe hartă, o lupă care permite vizualizarea mai ușoară a detaliilor de pe harți, p..
30,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Busolă Trekmates Adventure Compass Busolă Trekmates Adventure Compass
-50 %
Brand: Trekmates
Busolă simplă și eficientă, de mici dimensiuni, perfectă pentru orientare în teren. Ușoară și compactă, busola Adventure este prevăzută cu un cadran rotativ, cu gradații la fiecare două grade.Prezintă elemente fosforescente pentru a putea fi folosită eficient și pe timp de noapte. Cu siguran..
25,00 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)