Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Huse Etanse Pentru Telefon/Tableta/Harta

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Set Husă pentru Hartă, Fluier și Busolă Trekmates Dry Map Case Set Husă pentru Hartă, Fluier și Busolă Trekmates Dry Map Case
-50 %
Brand: Trekmates
Set alcătuit din husă pentru hartă, busolă și fluier, ideal pentru orientare în condiții dificileUn set perfect pentru zilele ploioase, in care ne este greu sa descoperim traseele din harti.husă fabricată din film poliuretanic moale și transparent cu un grad ridicat de impermeabilitatelipituri soli..
50,00 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă, utilă pentru a păstra documente și obiecte de valoare în siguranță, protejate de apă, praf sau murdărie.Confectionata special cu lipituri solide si sigure, pentru izolarea temeinica impotriva umiditatii, fiind ideala pentru studierea hartii in zilele ploioase.fabricată dintr-un ..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Husă pentru Telefon Trekmates Phone Pouch Husă pentru Telefon Trekmates Phone Pouch
-23 %
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru a ține tabletele în siguranță și uscate în orice împrejurareIdeala pentru drumetiile in zonele cu o umiditata ridicata. Acum poti scrie usor blogul calatoriei tale fara a strica dispozitivul, fiind compatibila cu ecranele tactile.fabricată dintr-un material poliuretanic de ..
50,00 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Husă pentru Tabletă Trekmates Tablet Pouch Husă pentru Tabletă Trekmates Tablet Pouch
-40 %
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru a ține tabletele în siguranță și uscate în orice împrejurare.Ideala pentru drumetiile prelungite. Poti scrie blogul calatoriei de oriunde. Se muleaza perfect pe dispozitiv fiind compatibila cu ecranul tactil este fabricată din material poliuretanic moale și transp..
45,00 Lei 75,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Husă pentru Hărți Trekmates Twin Seal Map Case Husă pentru Hărți Trekmates Twin Seal Map Case
-47 %
Brand: Trekmates
Husă pentru hărți impermeabilă cu deschidere în două părți pentru o mai ușoară poziționare a hărții în interiorIdeala in drumetiile din zonele cu o umiditate ridicata sau chiar pentru zilele ploioase. Este compatibila cu dispozitivele cu ecran tactil si are dimensiunea unei coli A4. Perfecta pentru..
45,00 Lei 85,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Husă pentru Hărți Trekmates Map Case Husă pentru Hărți Trekmates Map Case
-30 %
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru hartă, ideală pentru orientare în condiții dificile. Este perfecta pentru harta in zilele ploioase sau zonele cu umiditate ridicata.Are lipituri solide si sigure, astfel inclusiv telefonul se poate proteja cu aceasta husa.este fabricată dintr-un material poliuretanic moale ..
35,00 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)