De ce se recomanda vizita la un service auto primavara?

Bine ai revenit, primavara, un timp pentru noi inceputuri si noi aventuri. Este masina dumneavoastra in stare suficient de buna pentru a calatori? Drumurile sunt senine, vremea este frumoasa si, speram, ca masina dumneavoastra functioneaza fara probleme.

Iata cinci motive pentru care primavara este momentul perfect pentru apela la un service pentru vehiculul tau:

Primavara este vremea reinnoirii

Vremea de iarna este foarte grea pentru o masina, in special pentru demaror si alternator. Este nevoie de un efort suplimentar de la bateria masinii pentru a va pune in functiune vehiculul. Acum ca primavara si inimile sunt mai usoare, ar trebui sa oferiti masinii tale o energie reinnoitoare. Testati-va bateria, demarorul si alternatorul. Umpleti-va rezervoarele de fluide (cum ar fi ulei de motor, lichid de frana, lichid de servodirectie, lichid de racire, lichid de transmisie automata etc.). Acest tip de atentie acordata nevoilor masinii dvs. va ajuta la identificarea oricaror probleme de fond.  Poti apela oricand la un service auto Mercedes spre exemplu, insa primavara este un moment foarte bun pentru a face o revizie la masina.

Drumurile sunt curate

Cum vremea cea mai urata a trecut dupa iarna, esti liber sa te bucuri din nou de drumul deschis in primavara moderata. Dar asta inseamna ca acele drumuri vor fi in curand mai aglomerate. Cel mai bine este sa obtineti o evaluare din timp a oricaror nevoi pe care le are masina dvs. inainte de a incepe multimile si sunteti prea ocupat pentru a va dedica timpul.

Primavara inseamna ca este timpul sa incepi sa conduci mai mult

Conducerea unei masini in siguranta este foarte importanta. O inspectie poate stabili daca vehiculul dumneavoastra este in siguranta si poate fi condus. Intretinerea preventiva este cheia unui vehicul sigur si fiabil.

O temperatura moderata faciliteaza intretinerea masinii

Primavara este cel mai bun moment pentru a va aduce masina pentru intretinere. Toate vremea rea ​​de pe masina dumneavoastra in timpul iernii ar fi putut cauza daune vehiculului dumneavoastra. Vremea de primavara este un moment excelent pentru un mecanic pentru a identifica orice problema semnificativa sau minora cu masina dvs., deoarece temperaturile scazute tind sa va faca fluidele sa curga groase, iar vremea calda tinde sa va faca motorul sa functioneze fierbinte.

Poti pleca in vacanta cu masina ta in cele mai bune conditii

Plecarea in vacanta poate fi o experienta grozava de viata, dar pentru a proteja acea calatorie, este esential sa va asigurati ca anvelopele sunt rotite sau inlocuite. Nu doriti sa riscati o explozie brusca sau umflaturi in anvelope. Cand va verificati si rotiti anvelopele, ar fi intelept sa verificati alinierea si socurile pentru a va asigura ca pasagerii dumneavoastra vor avea o calatorie confortabila in masina dumneavoastra.

Este primavara si este timpul pentru masina dvs. reinnoita si improspatata pentru drum 

Aduceti-va vehiculul la mecanicii auto de la Aliat Auto si vom avea noi grija de masina. Avem cei mai bine calificati mecanici pentru a ne asigura ca sunteti in siguranta si pregatiti sa conduceti.