Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Corturi Profesionale

Cort de iarnă profesional MSR Advance Pro 2 Cort de iarnă profesional MSR Advance Pro 2
-29 %
Brand: MSR
Proiectat în așa fel încât să vină în întâmpinarea nevoilor alpiniștilor profesioniști, cortul pentru patru sezoane Advance Pro™ 2 este un cort cu o construcție ultra-ușoară și o amprentă la sol minima pentru a putea fi montat cu ușurință chiar și în cele mai accidentate  zone de la mare altitudine...
2.250,00 Lei 3.150,00 Lei
Fără TVA:2.250,00 Lei
Brand: Exped
Cort foarte rezistent și încăpător, prevăzut cu două vestibule foarte mari, conceput pentru a fi utilizat în taberele de bază. Întreaga suprafață a cortului este prevăzută cu o podea ce protejează eficient echipamentele, ferindu-le de murdărie și umezeală. Numeroasele buzunare de plasă oferă protecț..
6.000,00 Lei
Fără TVA:6.000,00 Lei
Brand: Exped
Cort de expediție extrem de rezistent, autoportant, conceput pentru a rezista celor mai dure condiții din expedițiile la mare altitudine. Construit dintr-o singură folie, impermeabilă și respirabilă datorită tehnologiei VentAir, cortul oferă o verandă generoasă ce permite depozitarea unui volum mare..
5.750,00 Lei
Fără TVA:5.750,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)