Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Corturi Drumetie

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Exped
Cort pentru două persoane, ultraușor, confortabil și stabil, ideal pentru ture lungi în zone cu climat temperat. Cortul oferă un spațiu interior generos, este prevăzut cu două intrări și două vestibule, fiecare persoană având propriul spațiu pentru depozitare și propria intrare. în zilele călduroase..
3.750,00 Lei
Fără TVA:3.750,00 Lei
Brand: Exped
Cort autoportant pentru trei persoane, confortabil, spațios și ușor, ideal pentru excursii în zone cu climă temperată sau caldă.Cu un băț central dispus pe toată lungimea, cortul Mira rezistă foarte bine la vântul puternic și oferă un spațiu interior confortabil. Cortul interior combină zone de plas..
3.000,00 Lei
Fără TVA:3.000,00 Lei
Brand: Exped
Cort autoportant de două persoane, confortabil, spațios și ușor, ideal pentru excursii în zone cu climă temperată sau caldă. Cu un băț central dispus pe toată lungimea, cortul Mira rezistă foarte bine la vântul puternic și oferă un spațiu interior confortabil. Cortul interior combină zone de plasă c..
2.550,00 Lei
Fără TVA:2.550,00 Lei
Brand: Exped
Cort autoportant de o persoană, confortabil, spațios și ușor, ideal pentru excursii în zone cu climă temperată sau caldă.Cu un băț central dispus pe toată lungimea, cortul Mira rezistă foarte bine la vântul puternic și oferă un spațiu interior confortabil. Cortul interior combină zone de plasă cu zo..
2.150,00 Lei
Fără TVA:2.150,00 Lei
Brand: Exped
Cort ușor pentru trei persoane, autoportant, conceput sa ofere confort și performanță pentru trei sezoane, la un preț accesibil. Dotat cu două intrări și două vestibule încăpătoare, cortul permite un acces ușor și comod, iar spațiul interior este generos. Bețele se prind de cortul interior, permițân..
1.950,00 Lei
Fără TVA:1.950,00 Lei
Brand: Exped
Cort ușor, pentru două persoane, autoportant, conceput sa ofere confort și performanță pentru trei sezoane, la un preț accesibil. Dotat cu două intrări și două vestibule încăpătoare, cortul permite un acces ușor și comod, iar spațiul interior este generos. Bețele se prind de cortul interior, permițâ..
1.700,00 Lei
Fără TVA:1.700,00 Lei
Brand: Exped
Cort versatil pentru trei persoane, prevăzut cu un vestibul foarte incăpător și posibilități multiple de montaj. Foarte spațios, cu un vestibul extrem de încăpător, susținut de un băț, capabil să găzduiască 3 persoane la masă,cu scaune de camping, cortul Outer Space oferă mai multe variante de monta..
3.200,00 Lei
Fără TVA:3.200,00 Lei
Brand: Exped
Cort versatil pentru două persoane, prevăzut cu un vestibul foarte încăpător și posibilități multiple de montaj. Foarte spațios, cu un vestibul extrem de încăpător, susținut de un băț, capabil să găzduiască 3 persoane la masă,cu scaune de camping, cortul Outer Space oferă mai multe variante de monta..
2.800,00 Lei
Fără TVA:2.800,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)