Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Corturi de Iarna

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Brand: Exped
Cort de iarnă ușor și rezistent, pentru o singură persoană, prevăzut cu un spațiu interior generos și o absidă mare pentru depozitarea echipamentului. Pe vreme călduroasă, absida poate fi desfăcută complet pentru a putea admira împrejurimile. Spațiul pentru dormit are o formă triunghiulară și oferă ..
2.500,00 Lei
Fără TVA:2.500,00 Lei
Brand: Exped
Cort autoportant pentru două persoane, cu o formă tip tunel, prevăzut cu două abside spațioase, destinat excursiilor și expedițiilor de iarnăCu un spațiu interior generos, suficient chiar și pentru persoanele mai înalte de 1.90m, precum și cu două abside, una mai mare la intrare și una mai mică în p..
3.700,00 Lei
Fără TVA:3.700,00 Lei
Brand: Exped
Cort foarte rezistent și încăpător, prevăzut cu două vestibule foarte mari, conceput pentru a fi utilizat în taberele de bază. Întreaga suprafață a cortului este prevăzută cu o podea ce protejează eficient echipamentele, ferindu-le de murdărie și umezeală. Numeroasele buzunare de plasă oferă protecț..
6.000,00 Lei
Fără TVA:6.000,00 Lei
Brand: Exped
Cort autoportant foarte rezistent și versatil, proiectat pentru a face față condițiilor din orice zonă climatică. Cortul oferă un spațiu interior generos, este prevăzut cu două intrări și două vestibule, fiecare persoană având propriul spațiu pentru depozitare și propria intrare. în zilele călduroas..
3.500,00 Lei
Fără TVA:3.500,00 Lei
Brand: Exped
Cort de expediție extrem de rezistent, autoportant, conceput pentru a rezista celor mai dure condiții din expedițiile la mare altitudine. Construit dintr-o singură folie, impermeabilă și respirabilă datorită tehnologiei VentAir, cortul oferă o verandă generoasă ce permite depozitarea unui volum mare..
5.750,00 Lei
Fără TVA:5.750,00 Lei
Brand: Exped
Cort ultraușor și autoportant pentru trei persoane, foarte rezistent, destinat aventurierilor minimaliști, pentru care greutatea rucsacului este foarte importantă. Pe lângă rezistența deosebita la capriciile vremii, cortul Orion oferă un spațiu interior generos, iar cortul interior are pereții din m..
4.800,00 Lei
Fără TVA:4.800,00 Lei
Brand: Exped
Cort de expediție autoportant, rezistent și confortabil, pentru trei persoane.Spațiul interior generos al cortului Orion III oferă un confort deosebit și protecție împotriva celor mai grele condiții de iarnă pentru doi sau trei persoane. Este potrivit pentru utilizarea în taberele de bază sau în ..
4.400,00 Lei
Fără TVA:4.400,00 Lei
Brand: Exped
Cort ultraușor, foarte rezistent și autoportant, conceput pentru aventurierii minimaliști pentru care greutatea rucsacului este foarte importantă. Pe lângă rezistența deosebita la capriciile vremii, cortul Orion oferă un spațiu interior generos, iar cortul interior are pereții din material ce ajută ..
4.300,00 Lei
Fără TVA:4.300,00 Lei
Brand: Exped
Cort  de expediție autoportant, rezistent și confortabil, pentru două persoane. Cu un băț central dispus pe toată lungimea, cortul Orion rezistă foarte bine la vântul puternic și oferă un spațiu interior confortabil. Este prevăzut cu două vestibule încăpătoare și două intrări mari ce fac accesul ext..
3.900,00 Lei
Fără TVA:3.900,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)