Clubul care ofera cursuri de dans pentru valsul miresei la nunta

Multe sunt de facut in cadrul organizarii unei nunti, cu toate ca mirii apeleaza la anumiti furnizori de servicii, sa preia o mare parte din responsabilitatile lor si sunt ajutati si de catre parinti si nasi. Fiindca mirii doresc ca totul sa fie perfect, ei alearga mult pana isi gasesc hainele pe care le vor purta la nunta. Mireasa probeaza zeci de rochii, se intereseaza ce este la moda in materie de rochii de mireasa in 2023, mirele citeste si al articole despre alegerea costumului.

Apoi aleg locul unde se va desfasura cununia, localul in care se va servi masa si alcatuiesc lista cu cantaretii care vor canta la nunta ca spectacolul sa fie complet. Multi apeleaza si la prezentatori, dar si la actori pentru momente de comedie.

Sala de mese si biserica se impune sa fie decorate cu aranjamente din flori naturale. Apoi se aleg cadourile pentru nasi si pentru parinti, se decide tinuta domnisoarelor de onoare.

Tot timpul se iveste insa cate ceva, de aceea agenda viitorilor miri este plina de insemnari. Pe de o parte apar note noi, pe de alta parte mirii taie aceste notite, pa masura ce sarcinile respective au fost indeplinite.

Cei care sunt ingrijorati ca nu au nicio idee despre valsul miresei sa se linisteasca. Exista un club special de dans infiintat din anul 2006 care pregateste cursanti sa execute ireprosabil acest dans special in noaptea nuntii. In timpul celor 6 sedinte pentru care cursantii platesc 150 de euro, ei invata totul ca momentul lor sa fie unic. Inscrierile se fac de la domiciliu, fara sa fie necesara deplasarea. Informatiile complete pot fi solicitate telefonic sau pe adresa de e-mail.

Specialistii vor oferi sfaturi ca dansul mirilor sa fie unul cu totul si cu totul special. Mirii pot dansa singuri in cadrul unor efecte scenice speciale: fum, ceata stralucitoare, imitatia stropilor de ploaie sau ninsoare, dar pot dansa si langa dansatorii profesionisti, iar calitatea spectacolului va fi de exceptie.

Clubul de dans pune la dispozitia celor care vor echipe de dansatori profesionisti care sa danseze la evenimente si asigura si sonorizarea, in cazul in care este nevoie. Fiecare persoana indragostita de dans are la dispozitie cursuri care ii satisfac in totalitate nevoile legate de aceasta arta. Organizate pe categorii de varsta, dansurile se adreseaza atat incepatorilor, cat si persoanelor care stiu sa danseze bine si celor care doresc sa participe la competitii de dans si sa le si castige.

Din 2006 clubul a pregatit mii de dansatori. Unii dintre ei se multumesc sa fie sufletul petrecerilor la care participa. Lumea apreciaza dansatorii buni care se ridica primii si pornesc catre scena, care ii atrag si pe ceilalti. Altii sunt deja campioni la dans sportiv, cucerind medalie dupa medalie, una mai stralucitoare ca alta.

Tarifele pot fi analizate atent pe site, dupa cum se poate alege si grupa potrivita.

Acest club da si lectii private persoanelor timide care refuza sa danseze in fata colegilor de grupa. E minunat modul in care oferta clubului se pliaza pe nevoile si pe dorintele solicitantilor! Sunt atat de multe cursuri si programe, incat oricine are de invatat, daca accepta sa vina la acest club.

Lectiile private pot fi completate cu programul „Danseaza cu un profesionist”.

Este o onoare pentru un cursant sa danseze langa un profesionist care se misca divin! Voucherul care poate fi oferit celor dragi reprezinta un cadou de vis pentru cel care il primeste. Sunt fetite admirabile pentru care viata este sinonima cu fericirea. Ele nu concep o saptamana din viata lor fara lectii de dans. De fapt, lectiile cu acesti instructori excelent pregatiti nu trebuie sa fie intrerupte sub nicio forma.

In timpul celor sase sedinte, mirii vor invata cum sa se comporte de la inceputul si pana la sfarsitul dansului lor. Valsul miresei trebuie sa fie o admirabila poveste de iubire, dar si una de respect reciproc si de respect fata de nuntasi. Tocmai de aceea sunt necesare cursuri de dans – Valsul miresei la nunta, astfel incat totul sa arate impecabil.

Preturile pentru copii sunt mai mici, fiind incurajatoare pentru parintii care aleg sa aiba copii sanatosi si buni dansatori.

Organizatorii care isi doresc un dans pregatit de profesionisti la petrecere, pot face din timp aceasta solicitare reprezentantilor clubului.

In cei 16 ani de activitate, la acest club au venit sute de miri sa se pregateasca pentru valsul miresei.

Repetitiile si instructajul asigura succesul mirilor in noaptea nuntii, cand asupra lor sunt atintiti sute de ochi. Inca putin si sarbatorile de iarna se vor desfasura in toata splendoarea lor. Nu este tarziu sa se incrie acum cineva la cursurile de dans, sa fie as in noaptea de Revelion. Nici seniorii nu stau la masa cand muzica insufleteste atmosfera, fiindca la petreceri toata lumea este vesela, danseaza, rade, glumeste si straluceste.

Unui dansator ii radiaza fata fiindca este multumit de modul in care traieste fiecare acord al melodiei. Dancevision reprezinta solutia pentru mirii care doresc sa aiba un moment de neuitat la nunta lor.

Dansul intra in sange si produce dependenta, daca instructorii sunt priceputi si rabdatori. Ei conduc cu grija cursantii catre performanta fara ca acestia sa simta ca depun vreun efort. E minunat sa priveasca spectatorul o echipa de profesionisti dansand hora, sarba sau braul. Picioarele se misca de parca in acelasi timp, piruetele parca sunt in reluare, zecile de brate si de corpuri se misca de parca ar fi unul singur!

Dansul presupune disciplina, sincronizare, zeci de repetitii pana se ajunge la perfectiune. Toate acestea sunt uitate insa cand izbucneste furtuna de aplauze si rezultatul este pe masura efortului.