Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Accesorii Saltele

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Sac pentru umflarea rapidă a saltelelor de dormit Mountain Equipment Aerostatînchidere prin rularecompatibil cu saltelele Mountain Equipment Aerostatgreutate: 60 g..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Kit reparație saltele Therm-a-Rest Permanent Home Repair Kit Kit reparație saltele Therm-a-Rest Permanent Home Repair Kit
-25 %
Brand: Thermarest
Setul de reparație Therm-a-Rest® Permanent Home Repair Kit este cea mai durabilă și sigură metodă de a repara orice saltea Therm-a-Rest. Setul contine un adeziv special și petice textile colorate cu ajutorul cărora se pot repara atât înțepăturile cât și rupturile mai mari ale saltelelor Therm-a-Rest..
45,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Kit de reparație pentru saltelele gonflabile Mountain Equipmentcompatibil cu toate saltelele gonflabile Mountain Equipmentconține petice și un tub cu adezivgreutate: 60 g ..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Thermarest
Kitul de reparație pentru valvele clasice ale saltelelor Therm-a-Rest conține un adeziv special și o nouă valvă pentru a o înlocui pe cea veche, precum și un manual cu instrucțiuni...
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Kit de reparații pentru saltele Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit Kit de reparații pentru saltele Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit
-50 %
Brand: Thermarest
Kit de reparații rapid pentru orice tip de saltea Therm-a-Rest. Conține petice autoadezive foarte ușor de utilizat ce permit repararea pe loc a saltelelor. Peticele sunt rezistente la frecare și atunci când sunt dezlipite nu lasă urme de lipici pe saltea. Kitul contine buline adezive, petice, șerveț..
30,00 Lei 60,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)