Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Pilote si Paturi

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Cearceaf Sac de Dormit Trekmates Polycotton Sleeping Bag Liner – Mummy Cearceaf Sac de Dormit Trekmates Polycotton Sleeping Bag Liner – Mummy
-24 %
Brand: Trekmates
Cearceaf interior pentru sacul de dormit, foarte rezistent și ușor, cu formă conică.Confectionat dintr-un material moale si placut la atingere, durabil si respirabil.confecționat din polycotton, o țesătură realizată din amestec de poliester cu bumbacconfortabil și respirabil pentru un confort ter..
95,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Cearceaf Sac de Dormit Trekmates Microfleece Sleeping Bag Liner Cearceaf Sac de Dormit Trekmates Microfleece Sleeping Bag Liner
-33 %
Brand: Trekmates
Cearceaf interior pentru sacul de dormit, foarte confortabil, confecționat din fleece moale, scade temperatura de confort a sacului de dormit.Un cearceaf ce asigura un confort termic sporit. Este placut la atingere si ajuta la pastrarea sacului de dormit, curat. confectionat dintr-un material flee..
100,00 Lei 150,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)