Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Adaposturi si Umbrare

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Pătură Izolatoare Trekmates Thermo Blanket Pătură Izolatoare Trekmates Thermo Blanket
-21 %
Brand: Trekmates
Pătură izolatoare rezistentă și foarte vizibilă, ideală pentru utilizarea în caz de urgențăIdeala in drumetiile lungi unde riscul de accidentare este ridicat. Confectionata dintr-un material vizibil de la distanta pe exterior si in interior prevazut cu o suprafata argintie ce reflecta caldura corpu..
99,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Hamac Trekmates Adventure Hammock Hamac Trekmates Adventure Hammock
-29 %
Brand: Trekmates
Hamac ușor și durabil, destinat utilizării în drumeții mai relaxante, în grădină sau pe plajă.Ofera un confort termic sporit, fiind confectionat dintr-un material respirabil.Este usor de montat si practic de transportat in sacul de dimensiuni reduse.Este placut la atingere si ergonomic. confecționa..
125,00 Lei 175,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Medium Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Medium
-33 %
Brand: Trekmates
Adapost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 4 persoane. Ideal pentru drumetiile si traseele nemarcate. Confectionat cu elemente reflectorizante, observabile de la distante mari.confecționat din polyester cu o densitate de 21..
200,00 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Large Adăpost de Urgență Trekmates Mountain Pod Group Shelter Large
-29 %
Brand: Trekmates
Adăpost pentru situații de urgență, încăpător, rezistent la apă, vizibil de la mare depărtare, cu o capacitate de 8 persoane. Ideal pentru orice drumetie in locurile accidentate.  Foarte important pentru deplasarile pe munte in zonele nemarcate.este confecționat din polyester cu o densita..
300,00 Lei 425,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)