Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Accesorii si Intretinere

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Șnur reflectorizant pentru Ancore Cort MSR Ultralight Cord Șnur reflectorizant pentru Ancore Cort MSR Ultralight Cord
-36 %
Brand: MSR
Șnur cu diametrul de 2.5 mm pentru confecționarea de ancore pentru cortEste prevăzut cu inserții reflectorizante pentru a fi ușor vizibil pe timp de noapte. Este foarte rezistent la rupere, suportând o greutate de până la 90 kgLungime: 10 m..
70,00 Lei 110,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Șnur Elastic Reparare Bețe Cort MSR Shock Cord Replacement Kit Șnur Elastic Reparare Bețe Cort MSR Shock Cord Replacement Kit
-36 %
Brand: MSR
Șnur elastic premium cu miez de silicon, pentru repararea bețelor de cortȘnurul are o elasticitate optimă până la o temperatură de -40 grade Celsius și o grosime de 3.5 mm. Setul include un manual cu instrucțiuni pentru introducerea șnurului în bețe. Șnurul elastic are o lungime suficientă pentru re..
70,00 Lei 110,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Set Confecționare Ancore Cort MSR Reflective Utility Cord Kit Set Confecționare Ancore Cort MSR Reflective Utility Cord Kit
Hot -40 %
Brand: MSR
Set pentru confecționarea ancorelor de cort compus dintr-un șnur cu inserții reflectorizante de 3 mm grosime, cu o lungime de 15 m și 4 dispozitive de tensionare a ancorelor de cort CamRing™, ce elimină necesitatea folosirii nodurilor ..
75,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Small Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Small
-38 %
Brand: MSR
Manșoanele pentru repararea bețelor de cort permit repararea rapidă a unui băț rupt, prin plasarea manșonului cu mijlocul pe zona fisurată. Se potrivește cu majoritatea modelelor de corturi de 1-3 persoane. ..
25,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Large Manșon Reparație Bețe Cort MSR Tent Pole Repair Splint Large
-25 %
Brand: MSR
Manșoanele pentru repararea bețelor de cort permit repararea rapidă a unui băț rupt, prin plasarea manșonului cu mijlocul pe zona fisurată. Se potrivește cu majoritatea modelelor de corturi de 2, 3 și 4 persoane. ..
30,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)