Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Tacamuri si Accesorii

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Ustensile de Bucătărie Trekmates Snax Tool Ustensile de Bucătărie Trekmates Snax Tool
-33 %
Brand: Trekmates
Set de ustensile perfecte pentru drumetiile prelungite. Replica ustensilelor de acasa, confectionate dintr-un nylon, usoare si atat de utile in deplasarile lungi pentru a nu ingreuna bagajele .2 tacamuri cu functii multiple le poti folosi si ca lingura, strecuratoare sau furculita, ca spatulasunt fo..
20,00 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Lingură Inox MSR Alpine Tool Spoon Lingură Inox MSR Alpine Tool Spoon
-59 %
Brand: MSR
Lingură din oțel inoxidabil care oferă o funcționalitate ingenioasă, având coada transformată într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la zgârieturi și coroziune, a fost proiectată pentru utilizare intensă. ..
25,00 Lei 61,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Lingură Inox MSR Alpine Long Tool Spoon Lingură Inox MSR Alpine Long Tool Spoon
-62 %
Brand: MSR
Lingură din oțel inoxidabil cu coadă lungă pentru a putea fi folosită cu cele mai adânci vase din oferta MSR. Capătul cozii oferă o funcționalitate ingenioasă, fiind transformat într-o unealtă foarte utilă pentru a desface orice tip de arzător cu combustibil lichid de la MSR. Extrem de rezistentă la..
25,00 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)