Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Bridgedale

Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi Șosete Interioare Bridgedale Base Liner Coolmax Boot Men's Liners - 2 Perechi
-17 %
Brand: Bridgedale
Șosete Interioare concepute pentru a oferi un confort suplimentar, mai multă izolație termică și o eliminare mai eficientă a umezelii de la nivelul pielii, în turele lungi și solicitante.Fiind purtate direct pe piele, șosetele interioare transportă rapid umezeala de la nivelul pielii către șoseta pr..
100,00 Lei 120,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete 100% impermeabile, lungi până la gleznă, cu un interior subțire din lână merino, ideale pentru zonele călduroaseLungi până la glezne, șosetele StormSock Midweight Ankle sunt ușoare, oferă libertate totală de mișcare și sunt ideale pentru încălțămintea joasă, care nu acoperă glezna. Șosetele s..
167,00 Lei
Fără TVA:167,00 Lei
Șosete Drumeție Femei Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance 3/4 Crew Women's Socks Șosete Drumeție Femei Bridgedale Hike Lightweight Merino Performance 3/4 Crew Women's Socks
-39 %
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție ușoare pentru femei, lungi până la gleznă, ideale pentru excursii și drumeții de vară, utilizând încălțăminte joasă și comodă.Concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară, sunt prevăzute cu zone întărite suplimentar pentru mai multă protecție și suport.  Tehnologia M..
55,00 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Brand: Bridgedale
Șosete de drumeție lungi până deasupra gleznei, concepute pentru a păstra piciorul uscat și aerisit în drumețiile lungi și solicitante pe timp de vară. Sunt concepute pentru a fi purtate cu încălțăminte mai ușoară și sunt prevăzute cu protecții suplimentare în zonele cele mai sensibile a piciorului,..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)