Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Bluze cu maneca lunga

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Un hanorac pentru femei foarte ușor, elastic și respirabil, perfect pentru zile toride petrecute pe munte.Oferind senzația unui hanorac de bumbac, dar tehnic din punct de vedere al performanțelor, hanoracul Groundup Hoody se usucă într-un timp foarte scurt și este confecționat dintr-un material elas..
375,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Un hanorac pentru femei ușor, elastic și foarte performant, destinat turelor lungi și utilizării zilniceTehnic din punct de vedere al performanțelor, dar în același timp foarte comod hanoracul Depiction are o croială anatomică și o glugă lejeră perfectă pentru protecția împotriva soarelui. Tehnologi..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, ultraușoară și cu o viteză foarte mare de uscare, destinată alergării montane și alpinismuluiBluza ultraușoară din fleece Solar Eclipse Zip-T elimină extrem de repede umezeala, fiind foarte polivalentă, putând fi folosită în orice activitate sportivă pe munte. Est..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă călduroasă pentru femei,  destinată utilizării ca strat termic în timpul oricărei activități în aer liber, pe vreme răcoroasă.Simplă și eficientă, bluza Micro Zip T este ușoară, foarte comodă și se usucă extrem de repede. Este prevăzută cu un fermoar central scurt pentru o vent..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, cu o construcție anatomică, destinată activităților montane intense ce necesită o protecție termică foarte eficientă și libertate totală de mișcare. Potrivită pe tot parcursul anului, bluza Eclipse Zip-T poate fi utilizată atât ca bluză de corp, cât și ca strat in..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă pentru femei, ultaușoară, elastică, cu o remarcabilă capacitate de a elimina umezeala, potrivită oricărei activități montane. Foarte confortabilă și cu o capacitate de uscare extrem de rapidă datorită materialului drirelease® , bluza cu mânecă lungă Redline LS poate fi purtată ..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)