Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Bluze cu maneca lunga

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Tricou tehnic cu mânecă lungă, foarte performant, destinat sporturilor montane. Cu o croială anatomică și o eliminare eficientă a transpirației de la nivelul pielii, tricoul Ignis LS Zip se usucă foarte ușor în timpul utilizării. Este prevăzut cu un fermoar la gât pentru o mai bună ventilare. Datori..
300,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă ultraușoară și cu o viteză foarte mare de uscare, destinată alergării montane și alpinismuluiBluza ultraușoară din fleece Solar Eclipse Zip-T elimină extrem de repede umezeala, fiind foarte polivalentă, putând fi folosită în orice activitate sportivă pe munte. Este prevăzută cu..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă călduroasă destinată utilizării ca strat termic în timpul oricărei activități în aer liber, pe vreme răcoroasă.Simplă și eficientă, bluza Micro Zip T este ușoară, foarte comodă și se usucă extrem de repede. Este prevăzută cu un fermoar central scurt pentru o ventilare mai bu..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă cu o construcție anatomică destinată ascensiunilor montane și drumețiilor. Materialul moale Delta® transferă rapid umezeala de la nivelul pielii, păstrând un confort deosebit chiar și în timpul efortului fizic intens. Este prevăzută cu un fermoar scurt la gât pentru o mai bună ..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă și glugă, cu o construcție anatomică destinată ascensiunilor montane și drumețiilor.Materialul moale Delta® transferă rapid umezeala de la nivelul pielii, păstrând un confort deosebit chiar și în timpul efortului fizic intens. Este prevăzută cu un fermoar scurt la gât pentru..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă cu o construcție anatomică, destinată activităților montane intense ce necesită o protecție termică foarte eficientă și libertate totală de mișcare. Potrivită pe tot parcursul anului, bluza Eclipse Zip-T poate fi utilizată atât ca bluză de corp, cât și ca strat intermediar. Ofe..
500,00 Lei
Fără TVA:500,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă și glugă, potrivită ca stat de bază sau strat intermediar pe timp de iarnă sau în ascensiunile alpine. Eclipse Hooded Zip-T este o bluză tehnică, destinată utilizării intensive. Materialele Pontetorto® Tecnostretch asigură o izolare termică eficientă, având tototdată o grosime ..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
O bluză cu mânecă lungă, cu uscare rapidă, suficient de călduroasă pentru a oferi protecție pe traseele expuse la vânt și umbrite. Țesătura performantă elimină rapid umezeala, asigurând un confort optim la nivelul pielii în cele mai solicitante situații, menținând totodată și o izolare termică efici..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Bluză cu mânecă lungă ultaușoară, elastică, cu o remarcabilă capacitate de a elimina umezeala, potrivită oricărei activități montane. Foarte confortabilă și cu o capacitate de uscare extrem de rapidă datorită materialului drirelease® , bluza cu mânecă lungă Redline LS poate fi purtată ca atare în zo..
300,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
O bluză cu mânecă lungă foarte performantă destinată antrenamentelor intense și alpiniștilor experimentați. Fiind confecționată dintr-un material foarte performant drirelease®, bluza Committed Crew oferă o viteză de uscare remarcabilă, dar si un confort deosebit. Este extrem de versatilă, putând fi ..
400,00 Lei
Fără TVA:400,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)