Meniu
Cosul tau

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecaruia.

Bete de trekking

Magazinul Seiza.ro nu este functional. Va multumim pentru intelegere.

Set De Bețe De Trekking Telescopice Trekmates Walker Shock (Pair) Set De Bețe De Trekking Telescopice Trekmates Walker Shock (Pair)
-33 %
Brand: Trekmates
Bețe de trekking telescopice, usor de utilizat cu o rezistenta crescuta, alcatuite din trei parti cu un sistem de blocare rotativ. Sunt utile in drumetiile cu teren accidentat. Ideale pentru zilele ploioase si plimbarile in zonele noroioase unde riscul de alunecare este mare.sunt confectionate dintr..
135,00 Lei 200,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Trekmates
Set  rozete împotriva noroiului, compatibile cu toate bețele de trekking TrekmatesTrekmates ofera solutia perfecta pentru plimbarile in natura, chiar si in zilele ploioase.un set de 2 rozete pentru a petrece linistit timp in naturaoferă deplasare ușoara în zonele noroioase, alunecoase, cu teren..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Brand: Trekmates
Rozetă împotriva noroiuluiOfera un confort in deplasarile outdoor, in zonele noroioaseprețul este pentru o singură bucată aceasta fiind de inalta calitatete ajuta in deplasarea usoară si in siguranta în zonele noroioase sau cu teren accidentateste compatibila cu toate bețele de drumeție Trekmatesuso..
12,50 Lei
Fără TVA:12,50 Lei
Brand: Trekmates
Băț de trekking telescopic,  confectionat dintr-un material usor cu o durabilitate crescuta, alcatuit din trei parti cu un mecanism de blocare prin rasucire. Ideal in drumetiile lungi din zonele cu teren accidentat.fabricat dintr-un material usor de o rezistenta puternica, aluminiu 6061alcatuit..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Trekmates
Băț de trekking  telescopic, compact, alcătuit din 4 segmente, su sistem de blocare prin rotire.confecționat din aluminiu durabil 60614 segmentemecanism de blocare prin rotiremâner ergonomic din spumă EVAvârf din carbid pentru mai multă durabilitatese livrează împreună cu rozetă de 32 mm împotriva n..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Trekmates
Băț de trekking telescopic și ergonomic, cu sistem antișoc, format din trei segmente.Ideal pentru drumetiile prelungite in zonele cu teren accidentat. Sistem usor si manevrabil confectionat dintr-un material rezistent socurilor.confecționat din aluminiu durabil 6061 rezistent in folosirea din zonel..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Trekmates
 Băț de trekking ultraușor și compact, pliabil și, alcătuit din 5 segmente, pentru o lungime cât mai mică la împachetare.Usor de transportat si depozitat , ocupand foarte putin spatiu se poate purta chiar si in buzunarul lateral al rucsacului, fiind astfel la indemana.confecționat din aluminiu ..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)